två från i lördags


20190922

Igår gick jag två promenader, körde axlar och biceps på gymmet och hade sedan myskväll med Timmy. Idag har jag mest spelat Harry Potter men jag var förbi gymmet för ett snabbt pass. Har nu städat lägenheten lite och hade tänkt fortsätta spela hp resten av kvällen, en mer intressant helg än så har jag inte haft.

Dock så längtar jag otroligt mycket till nästa helg då jag och Emma äntligen ska festa tillsammans. Vi har inte druckit tillsammans sen motorveckan vilket var två månader sedan, och för egen del så har jag inte festat på 6veckor så det kommer bli jävligt roligt!

11.59

Igår blev det lunch med mamma efter VFU:n. På gymmet blev det ett ryggpass och efteråt for jag och Timmy till solbacken för att handla inför fredagstacosen. På kvällen blev det spelkväll med Ricky, Timmy och Kimme, alltid lika kul att spöa grabbarna i mario party haha

en summering av dagen

VFU - promenad - fika på stigs med farsan och brorsorna - axlar och biceps på gymmet

20190915

Igår var jag på fest nykter men hade väldigt trevligt ändå, det underlättade lite att jag hade Emma vid min sida som var lika nykter som jag haha. Vid 03 skjutsade jag hem dem som behövde det innan jag och Timmy for hem tillsammans. Dock satt vi uppe och pratade till klockan 05 vilket var väldigt mysigt

Idag har jag och Timmy spelat hela morgonen innan jag for till gymmet för ett benpass. Snart ska vi iväg och göra den obligatoriska veckohandlingen som vi alltid gör på söndagar och sedan ska vi nog fortsätta att spela Harry Potter på switchet resten av kvällen

20190913


19.30


20190908

Imorse tog jag en promenad till solbacken där Timmy mötte upp mig för att veckohandla. Senare på dagen blev det ett benpass och nu har jag just planerat klart inför morgondagens lektioner som jag ska hålla på VFU:n, wish me luck!

helgen

I fredags chilldrack jag med Vendela och Adelina. Vi var hos mig och babblade på hela kvällen och drack vin. Jag hade så roligt och det var skönt att vakna upp på lördagsmorgonen utan att vara sliten. 

Lördagen startade jag med en promenad innan det blev ett träningspass. Kvällen spenderades i Bureå tillsammans med Emma och Elina där vi hade filmkväll.

20190901

I helgen har jag tränat, haft spelkväll med Timmy, varit förbi folkparken, haft myskväll med Vendela och käkat middag med Emma. 

Imorgon ska jag till Umeå för att få information om den kommande VFU:n som jag ska ha under tre månader. Jag har fortfarande inte vant mig vid tanken att detta är sista året på universitetet

RSS 2.0