20190227

I måndagskväll så bröt magsjukan ut här hemma för både mig och Timmy och hela gårdagen låg vi båda två i sängen med ett konstant illamående. Jag stannade hemma från uni idag för att vara på den säkra sidan och jag vill inte heller riskera att smitta ner någon annan, men jag mår iallafall betydligt bättre idag så ska försöka plugga lite senare idag

i lördags

I lördags så for jag och Emma ut på Verandan efter att vi först förfestat hos henne med några vänner. På dansgolvet så tog vi det här med fuldans till en helt ny nivå där vi bland annat blandade 80tals moves med kycklingdansen. Tror iallafall att ingen skrattade så mycket på dansgolvet som vi!

20190222

Idag var jag ledig från uni så mellan 08-13 har jag pluggat > kort benpass med fokus på framsida och vader > göra matlådor > gympass nummer två; axlar, triceps och biceps med brorsan
Kvällen blir lugn och ska nog lägga mig rätt tidigt då det är fullt upp imorgon

12.59

Jag stör mig alltid på hur karaktärerna i typ alla sitcoms petar runt i maten när det är en scen då de ska äta. De pillar runt med gaffeln fram och tillbaka i tallriken, tycker det ser så onaturligt ut haha

Jag rycker ofta till väldigt kraftigt när jag håller på att somna, vilket gör att jag vaknar upp igen, inte alls drygt:):)::)))


Jag älskar blinkersljudet i bilar, tycker det är så mysigt! Jag tror att det beror på att när jag var yngre så åkte vår familj ofta till södra Sverige eller till Finland för att hälsa på släkt och oftast åkte vi på natten så det var mörkt ute och tyst i bilen då alla förutom pappa (han körde alltid) sov och det enda som ibland hördes var blinkersljudet. 

Jag hatar när människor säger att de "unnar sig" när de äter något onyttigt, och oftast kommer med en ursäkt till varför de unnar sig. Snälla, ät bara och va glad för fan, du behöver inte komma med någon ursäkt till varför du äter något som anses vara onyttigt eller att du känner att du antingen måste förtjäna det eller senare kompensera för det. 
 
Sen har vi dem där som inte har ett fast handslag vid presentationer. Alltså om jag ska presentera mig för en ny person och jag får en död fisk i min hand (ja, ungefär så känns era ofasta handslag) så kommer jag ogilla dig direkt. 

Jag vet inte varför men jag hatar verkligen när människor skriver olika quotes på engelska under sina selfies, haha vet inte varför men har alltid gjort det. Samma med personer som ska stagea gråtbilder, de är också ba awkward. Du sitter alltså och gråter och mitt i allt tänker du att du ska föreviga detta ögonblick med en bild..? Som du sedan ska lägga ut..? Tar dessa personer flera olika bilder medan de gråter för att få den som ser mest kraftfull ut eller hur fungerar detta..? 

Helvetetstisdagar. Japp, så kallar jag tisdagar. Jag hatar tisdagar, helt klart sämsta dagen på veckan. 
 
Personer som lyssnar på musik eller ser olika klipp på mobilen i bussen UTAN hörlurar, vad är det för fel på er???? Kan ni snälla bara avgå.

Jag äääääälskar att styra ihop temafester, det är fan det roligaste som finns. Har många gånger funderat på om jag egentligen bör byta jobbinriktning och börja jobba med evenemang istället, hade fan vart grym på det!
 
Jag har väldigt lätt för att omedvetet ta efter folks dialekter, det är så.. pinsamt. 

Jag stör mig på människor som ska tävla i vem som har det värst. Om jag säger att jag fryser så hjälper det inte att någon säger "ja men du har iallafall mössa på dig, jag har bara tshirt", jaha? Så nu har jag inte rätt att frysa då du anser att du fryser mer, lägg ba ner förfeeaan. 

Och ni som fortfarande inte plockar undan vikterna efter er på gymmet, jag hatar er. 

Vissa ljud från andra människor kan verkligen gå mig på nerverna, exempel när någon andas högt, smaskar eller är snuvig och drar in snor genom näsan hela tiden.

Jag är en sån jävla tävlingsmänniska och jag gillar även att se när andra tävlar. Detta gör att jag alltid har gillat tvprogram som innehåller tävlingar, även fast jag inte är så intresserad av vad de egentligen tävlar i för gren så att säga. Jag gillar att se allt från matlagningstävlingar till modelltävlingar, farmen, robinson, fear factory, project runway, ink master, skin wars osv, ja ni fattar hehe.

Satan vad jag har ätit apelsin denna vinter, så gööött.

Jag är en väldigt principfast människa.

Ibland kan jag få halsbränna när jag dricker alkoholhaltiga drycker som är söta/sura, hela kvällen är då förstörd och de är bara att gå hem typ haha.
 
Jag blir väldigt lätt äcklad av andra människor som till exempel hostar rakt i sin handflata eller bara rakt ut, eller av dem som har kvar "morgongruset" i ögonen. Jag har även nära till kväljningar, allt som har med snor och kusar att göra ger mig kväljningar (något som mina brorsor älskade att prata om vid matbordet för att få se mig sitta och få kväljning efter kväljning). 

Jag kan ofta bli ganska nostalgisk av mig, då är det perfekt att jag både har bloggen med ett bildarkiv med alla bilder som jag någonsin lagt upp under dessa tio år (även fast jag raderat själva inlägget från bloggen så finns bilderna kvar där) och jag skrev även dagbok från mellanstiadiet till gymnasiet. 

Jag älskar dryghumor! Felix recenserar på youtube har exempelvis fått mig att skratta ett flertal gånger.

Jag löser så satans mycket hår, kommer snart inte har något hår kvar på skallen haha. 

20190217


20190214


20190212

Idag har jag mest bara pluggat, har skrivit så mycket så att jag nu har ont i handleden och i några fingrar så var tvungen att ta ett break haha. Annars så har jag hunnit med ett benpass och dagens höjdpunkt var utan tvekan att jag fick ett spontanbesök av Vendela och Caspian, så uppskattat och trevligt

lördagen

I lördags befann jag mig i Lycksele tillsammans med Emma, Elina, Nellie och Bea för att se Björn Rosenström på hotellet samt övernattning där. Jag hade en väldigt rolig kväll och den avslutades väldigt bra med mig, Emma och Elina i samma säng med varsin chipspåse framför humorserien laxbralla

20190208


godmorgon torsdag

 

20190205

En ledig tisdag startades med intervaller på gymmet med Emma, och sedan frukosthäng hemma hos henne

20190202

Idag startade jag dagen med intervaller på gymmet innan jag och Timmy for till solbacken för att inhandla lite saker till middagen ikväll. Snart ska jag hämta upp brorsan för ett benpass och ikväll är det mysmiddag och mello som står på schemat tillsammans med Timmy

20190201

Idag var jag ledig från uni så jag och morsan for på stan för lunch innan vi sedan hämtade upp mormor och tog en snabb shoppingtur. Jag mötte senare upp brorsan på gymmet för ett bröstpass och jag for hem med ett nytt PB i bänk. Efter gymmet hämtade Emma upp mig, vi köpte med sushi hem till henne där jag spenderade kvällen. Blev visst så att vi tillsammans med några andra brudar spontant bokade hotell till nästa helg, fasiken så kul! 

RSS 2.0