20180913

Jag längtar tills.. den röda färgen i mitt hår är borta! Äntligen är det dags för en annan hårfärg efter att jag haft rött hår i ca 4år. Sist jag färgade håret så kostade det 2800kr och känner inte att jag vill lägga dem pengarna på en ny hårfärg just nu så kommer nog vänta till december-januari.

Jag vill ha.. Sushi! Är så sugen på sushi hela tiden haha, på tal om; ska nog kolla med Emma om vi inte kan äta det till middag på fredag hehe
 
Jag måste.. spara pengar. Just nu köper jag saker till lägenheten typ hela tiden då vi knappt behöll något från vår gamla. Jag älskar att lägenheten är ett pågående projekt men just nu skulle jag behöva spara pengar ifall jag och Timmy ska utomlands i vinter

Min sommar.. Har varit en av de bästa, ja om det inte var den bästa till och med! Det har ju varit såå varmt (men jag som jobbade dagtid hela sommaren var ju lika blek för det haha), det blev många cruisingar och motorveckan denna sommar var lätt en av de bästa! Sen flyttade jag och Timmy in i nya lägenheten i somras, vi köpte en ny jänk tillsammans och vi tog verkligen vara på typ varje helg. 
 
Mitt mående.. är just nu väldigt bra. Jag känner mig motiverad i skolan (kan dock vara för att terminen just börjat så de ändras nog senare haha), träningen går framåt, festar inte lika mycket som förr vilket jag mår bra av, samt att jag och Timmy bor i en lägenhet som vi trivs så bra i. 

Min träning.. går väldigt bra faktiskt! Detta är första sommaren som jag inte haft något uppehåll från gymmet utan har kört på hela sommaren vilket är väldigt kul. Är dock fortfarande lite kluven på hur jag ska göra efter att mina pass på 360 är slut, om jag ska byta gym eller inte.

Dagens planer.. är att snart gå ut på en morgonpromenad innan det sedan är dags för frukost. Ska senare plugga, göra ett ryggpass på gymmet, dra till solbacken och köpa en lampa och ikväll ska jag och Timmy äntligen skruva ihop vitrinskåpet som har legat i kartonger sen vi köpte det för över en månad sedan haha

Till helgen.. ska jag troligtvis festa med Emma och Elina på fredag och på lördag ska jag och Timmy vara i stugan med hans familj, om nu vädret vill tillåta det. 

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0