torsdag via snapchat


äntligen lite påskledig


efterlängtat


20180325

Larmet ringer 09.00 och jag känner en tacksamhet över att gårdagen blev rätt så lugn ändå. Jag har varit och tittat på SM i tyngdlyftning, fikat på stigs och sedan iväg till farsan för en speldag. Nu parkerar jag arslet i soffan resten av kvällen.

fyra från gårdagen


om man inte äter pizza när det är helg, är det ens helg då?


underbara fredag


21.42


20180322

Veckan har gått riktigt snabbt och jag har nu långhelg. Har slutat tidigt nästan varje dag denna vecka så träningen har legat i fokus. Kan dock inte lasta på i varken axelpress eller bänkpress utan får hålla mig till väldigt lätta vikter då jag fortfarande känner av axeln.. 

Har inte så mycket till planer denna helg, har endast planer på söndag faktiskt men det känns riktigt skönt att ta denna helg som den kommer. Förra helgen hade jag inte heller några planer och den blev ju satans bra ändå! 

förra helgen

Förra helgen får 10/10. Efter skolan på fredagen var jag kvar i Umeå och körde ett ryggpass tillsammans med Amanda och Novalie. Fick då ett sms av pappa som undrade om jag och Timmy ville följa med till Piteå och bo på hotell vilket han då skulle bjuda oss på. Givetvis tackade vi ja till det, så en gratis hotellnatt och middag blev vi bjuda på, vi var så tacksamma 

På lördagen var vi tidigt hemma från Piteå så det blev ett gympass innan jag och Timmy spontant bestämde oss för att köpa biljetter till folkparken där hardcore superstar och mustasch skulle spela. Det blev förfest hos Kim > folkparken > efterfest i huset. Hade en sån jävla rolig kväll! 

20180314

Har laddat upp med energidricka och godis, nu jävlar ska den här inlämningsuppgiften börja närma sig klar

20180313

Har börjat komma igång med styrketräningen igen, så jävla kul! Dock lär det nog dröja länge innan jag kan börja trycka på med axeln igen utan får istället ta det lugnt med lätta vikter när det kommer till den.. 

Idag började jag dagen med en pw innan jag sedan handlade, städade, körde ett benpass på gymmet och nu har jag precis pluggat en stund. Emma kommer snart förbi och senare ikväll blir det häng med en saknad Vendel. 

tre från i fredags


blandat från helgen


20180301


RSS 2.0