say hello to my little friend


klassfest

I lördags så var det äntligen dags för klassfest. Tjejerna kom tidigt till Skell så vi spenderade dagen på stan och vi hade bokat bord på tacobar där vi åt middag. Efter maten så rullade bilen mot ursviken där festen var, och jävlar vilken kväll vi hade! Var så kul att träffa alla och vi dansade, sjöng, shottade, babblade och allt som hör till en bra kväll. Ett ytterligare bevis för att man har en rolig kväll var att jag tog noll bilder då min mobil låg orörd på bordet hela kvällen. Det blev utgång på verandan innan jag sedan gick hem och la mig i sängen bredvid min febriga pojkvän. 

20180426

Imorgon efter vfu:n väntas långhelg, är ledig till onsdag så jag måste försöka få tummen ur och göra klart lite skolarbete som jag skjutit upp.

Vad har annars hänt denna vecka? Ja, inte mycket alls faktiskt.. Drog på mig en liten förkylning i söndags så har undvikit träning då jag inte ville bli ännu sjukare. Jag har träffat Emma en tväris och varit förbi morsan där vi klippte 10cm av mitt hår då det var så slitet.

Nu är jag i princip frisk igen så imorgon efter vfu:n blir det träning och förbi stan en snabbis. På lördag blir det klassfest med gymnasieklassen, satan så kul!! Att det iår är 5år sedan vi tog studenten känns så sjuukt

20180422

I fredags firade vi världens bästa Emma på stämnings innan vi for ut med cadillacen en sväng och avslutade kvällen på Pentagon.

Igår blev det en mysig hemmakväll med Timmy och idag ska jag iväg på gymmet, efter det väntas plugg innan det är dags för hockey hos farsan. Ha en bra söndag!

20180418

Denna vecka har börjat väldigt bra. Har påbörjat min VFU i en årskurs tre som befinner sig på min gamla gymnasieskola, så nog blev man lite nostalgisk när man kom tillbaka dit. 

Sedan har jag även hunnit med en middag med storebrorsan, tacos och hockey hos svärföräldrarna, prommis och catch up med Adelina och två träningspass. 

20180414

Vaknade 08 och befann mig på gymmet en kvart senare för att starta dagen med ett kondistionspass. Efter det så blev det frukost innan jag och Timmy for till stämningsgården där hela förmiddagen spenderades tillsammans med vänner, och äntligen rullade vi ut med cadillacen och fick så mycket vårkänslor!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Detta skrevs i februari när jag fick veta att min bästa vän hade plussat på stickan. Idag gick dem ut med det och jag är så jävla glad för deras skull och jag längtar verkligen ihjäl mig efter deras gullebebbe!!! Visste inte att man kunde bli så här lycklig över att få veta att någon annan blivit gravid haha, men satan vad glad jag är och längtar sååå mycket tills det är dags!!!
 

20180413

Mys framför nya Beck-filmen

20180413


rockabilly-wknd last saturday


20180410


blandat från påsken


24år, grattis till mig


RSS 2.0