impalalala

En bild från sista svängen med Chevan. Nu är min första bil och min första bilkärlek såld och det suger lite faktiskt.. 

två från gårdagen


lillördag i all ära


170523

Tar nu långhelg. Har sedan endast två skoldagar kvar innan jag har sommarlov, och imorgon är det endast två veckor kvar innan jag och Timmy far till Bulgarien så livet känns rätt så jävla bra just nu! 

helgen

Helgen bjöd på följande: Tvådagars festande, middag på Vegas med fam.Persson, förfesta med Stina och Vendel, fest på 4H-gården, åka cadillac, förfest hos John, fest hos Perssons och bakiskäk med storebror. 

170518


170514

Har haft en väldigt lugn långhelg vilket har varit så jävla nice! Har klippt topparna, tränat, varit med Karro och Linnea, träffat Addis, ätit suring hos pappa och tänkte nu avsluta helgen med tacos till middag tillsammans med Timmy och göra klart lite skolarbete. 

Bulgarien - Sunny beach 7/6-14/6


Pitecruisingen


gårdagen

Gårdagen var helt fullspäckad! Började dagen med att plugga innan jag sedan for till gymmet. När jag sedan kom hem städade jag i lägenheten och tvättade innan jag for ner till stan för att hitta någon ny topp inför denna lördagskväll.

Efter det så var det dags för besiktningen där cadillacen skulle bessas, och efter det for vi till olles och käkade. På kvällen for jag först till pappa och satt och surrade i 2h innan jag sedan for till Timmys föräldrar (han skruvade där) och surrade med Timmys mamma i 2h. Innan jag sedan for hem svängde jag snabbt förbi Stina och Elias. Det blev mycket flängande men så kan det va;) 

RSS 2.0