det börjar bli dags för nya


fem saker som är störigt på gymmet

- Folk som tar upp träningsbänkar som de egentligen inte använder genom att lägga sin mobil eller vattenflaska på den. Sjukt irriterande när man själv faktiskt behöver använda bänken till någon övning och nån jävel då har lagt sin skit på den. 

- De som sitter i en maskin och pillar på mobilen i 5min, kör några reps i 30sek och sedan fortsätter pilla på mobilen. Flytta arslet från maskinen, det finns faktiskt folk som vill använda den på riktigt och inte bara för att ha ett ställe att pilla på mobiljäveln.

- De som använder "klämmor" i smithmaskinen. Irritationen som uppstår när man behöver dessa klämmor till skivstången och inser att någon istället har dom till smithmaskinen. Din dumma jävel..

- De som "paxar" flera hantlar åt gången genom att ha dom bredvid sig på golvet och varierar mellan några övningar. Du får jättegärna göra det då du är själv men inte när vi är flera andra på gymmet som också behöver hantlarna.

- Och till sist, det allra värsta... Ni som inte plockar bort vikter/hantlar efter er, hoppas ni brinner i helvetet.


helgen

I fredags blev det förfest i lägenheten tillsammans med tre andra härliga brudar innan vi sedan for ut på Verandan. Kvällen avslutades med efterfest i lägenheten.

I lördags blev det bio på kvällen och söndagen bjöd på en tripp till Piteå. När jag kom tillbaka till stan så blev det suring till middag hos mormor där vi även firade mamma som fyllt år. 

FRIDAY


09.47


i lördags

I lördags så kom äntligen tjejerna till stan! Det blev middag på tacobar, förfest i lägenheten, utgång verandan innan det sedan blev efterfest i lägenheten.

arkivet

Dessa bilder är snart 10år gamla och jag ser typ fortfarande likadan ut, haha jisses...

ytligt


20170307

ibland har man tur, livet som student

i lördags

Anton - utgång - lgh

gårdagen

John - utgång - lgh

RSS 2.0