11.38


helgen

I lördags så firade vi Adelina som hade fyllt år. Vi förfestade hos Vendel innan vi sedan for ut i buicken. Kvällen anslutades med efterfest i lägenheten till 07. 

Igår så låg jag och Timmy i sängen i princip hela dygnet och bara lät film efter film rulla på netflix.

min torsdag genom snapchat


Grattis Adelina♥


helgen

Helgen bjöd på en spelkväll hos farsan, träna tillsammans med brorsan och farsan, myskväll med Vendel och som avslutning gjorde Timmy hemmagjord plankstek till middag på söndagen. Har varit skönt med ännu en lugn helg men kommande helg blir nog inte lika lugn då vi ska fira Adelina! 

new


170117

Kom just hem efter att ha varit med morsan på stan en sväng och vi åt även middag på bishops tillsammans. Inväntar nu Vendel som kvällen kommer att spenderas med! 
 

13.38


en från i torsdags

En bild från i torsdags då jag och Vendel beställde mat från Valentino och åt framför hockeyn.

20170112

Här ekar det tomt i vanlig ordning. Sitter just nu och jobbar med hemtentan som ska vara inlämnad på söndag och givetvis så har jag ännu inte skrivit ett ord på den. Men ska försöka mig på en lugn helg så kommer iallafall ha några dagar på mig att bli klar med den så det blir nog bra tillslut hehe

en från helgen ♥


nyårsafton

Dagen före nyårs så fick vi återbud från den lokal vi egentligen skulle vara i så det blev fest i lägenheten även detta år. Vid tolvslaget gick vi ner till bryggorna och vid 03.40 skyndade jag och Pontus oss till max för att få tag i fyllekäk. Hade en väldigt rolig kväll men glömde helt bort att ta bilder..

i fredags

I fredags så blev det förfest hos Vendel och Ponte innan vi sedan for till lägenheten

RSS 2.0