20171230

Jullov, jul, finlandsresa och snart nyårs. Återkommer när jag finner tid hehe

för att idag har vi varit tillsammans i 6år

..och med dig vill jag spendera resten av mitt liv

tolv dagar i England


20171217

I helgen blev de spontanfest i fredags, bakiskäk med slitna krigare igår och på kvällen såg jag och Timmy hela säsong 3 av gåsmamman. Fick även besök av Vendel och Sebbe, och senare var tq förbi.

Idag har jag tränat och sedan blev det mini-julbord här hemma då man har en sambo som älskar julbord haha;) Har även slagit in lite paket och träffat Emma och tq.

fyra från i fredags


20171214

Bara en vecka kvar nu innan jullov, fyfan så skönt det ska bli! Försöker göra bort så mycket plugg som möjligt nu så jag kan känna mig ledig under julen. For även till Umeå igår på min lediga dag för att plugga, det händer typ aldrig haha 

Idag var jag också ledig så har pluggat, tränat och hängt med Emma ett tag. Sen vad som händer i helgen återstår att se

helgen

I fredags blev det ett besök på avion och IKEA med Timmy, vi köpte mest  saker till julklappslekarna som väntar runt jul. På kvällen blev det myskväll.

I lördags så startade jag dagen med att träna, for förbi Vendel och på kvällen firade vi Timmys pappa. 

I söndags så hämtade Emma mig efter hon slutat jobba så det blev bakishäng hos henne och på kvällen befann jag mig endast i soffan haha. 

livets vän


20171205

Skolan tär lite på mig just nu då vi har två olika kurser samtidigt denna vecka så jag känner mig oerhört stressad samtidigt som man vill hinna med träning och vänner. Vill bara ha helg nu..

en från i lördags


20171202

Är nu hemma efter att ha varit i England i 12dagar. Återkommer nog imorgon om allt istället då jag har fullt upp idag. Men jag kan lägga upp lite bilder från lördagen innan jag for!

RSS 2.0