10.16


20161030

Fick mig iväg till gymmet idag även fast energin låg på noll. Köpte med mig en skvallertidning och sushi när jag var på väg hem. Ikväll blir det mys med Timmy då han till veckan ska till Tyskland i några dagar med jobbet. Att man efter snart fem år tillsammans fortfarande får seperationsångest av bara några nätter ifrån varandra är ju sjukt...


halloween 2016


20161028

Äntligen är det dags för halloweenfest!! Vendela och Stina var förbi igår och hjälpte till att dekorera lägenheten. Nu hoppas jag bara att jag lyckas hitta laddaren till systemkameran så man kan ta många bilder ikväll. Avslutar inlägget med lite bilder från tidigare halloweenfester genom åren.

20161023

Denna söndag har varit som de flesta andra söndagar. Går runt här hemma i mina favorit mjukisar och städar bort alla spår efter helgens bravader. Hämtmat är givet och sedan seriemaraton med en chipspåse på bordet samtidigt som en söndagsångest kommer smygandes.

helgen

Har haft en riktigt rolig helg! Planerna var att ha myskväll med Timmy på fredagen men det ändrades snabbt då både Elin och LB hörde av sig och var festsugna. Så det blev förfest i lägenheten innan vi sedan for vidare till Linns födelsedagsfest på Pentagon.

I lördags blev det en tripp till dollarstore med Adelina innan vi sedan mot kvällen förfestade hos henne. Sedan åkte vi i buicken hela kvällen och for förbi lägenheten där det var grabbfest och sedan hann vi även med en sväng förbi Linus. 

20161020


20161017


i lördags

I lördags blev det förfest hos Irma, utgång brygg och efterfest hos Linus

10.28

Igår blev det myskväll med Timmy. Idag så ska jag träna och sedan är det tentaplugg som gäller resten av dagen så jag kan fara ut och festa ikväll utan dåligt samvete och glömma allt som har med tentor att göra!

101216

 

helgen

I fredags blev det en snabbtripp till Piteå med temmö. På kvällen blev det en spontan utgång innan kvällen sedan avslutades i chevan. 

Lördagen blev lugn då det blev filmkväll tillsammans med Adelina och idag har jag pluggat hela dagen. 

161005


ytligt


i lördags

Det blev en sån kväll

100116

Igår blev det en lugn kväll i lägenheten tillsammans med Timmy. Vi köpte hem mat från olles och sedan spenderades kvällen framför serier. 

Idag är det äntligen 1oktober vilket betyder att det snart är dags för halloween!! De flesta som känner mig vet att jag verkligen älskar halloween. Förra året var jag i Egypten när det var halloween så jag har mycket att ta igen iår. Har dock inte hittat en maskeraddräkt än men det löser sig nog.

Iallafall så blir denna lördagskväll inte alls lika lugn som gårdagen, för ikväll blir det fest!

RSS 2.0