15.38

I fredags så var jag på förfest hos Adam. Jag, Kimme och Timmy for sedan till lägenheten för att efterfesta. Folket började strömma in efter att krogen hade stängt och sedan fortsatte efterfesten till 08. 

På lördagen blev det bakiskäk med Vendel, Ponte och Kiwi. Kvällen blev väldigt lugn då både jag och Timmy var rätt så slitna. 

20161122

Har varit i Umeå på föreläsning idag. När jag var tillbaka i stan så blev det ett ryggpass innan jag sedan gjorde klart några instuderingsfrågor inför kommande tenta. Kvällen kommer troligtvis spenderas i soffan framför serier i vanlig ordning. 

✽✽✽


i lördags

Förfest hos Vendel, vidare mot lägenheten och sedan avslutades kvällen i chevan

efter ett benpass


gårdagens lunch med mami


godmorgon onsdag


20161115


farsdag

Igår var det farsdag så jag och brorsan tog med fika hem till pappa där vi då fikade och spelade spel

i lördags

förfest i lägenheten - fest hos Öhmans - efterfest i lägenheten

i fredags

I fredags for jag och Timmy till Ricky och Isabelle där vi åt middag och sedan spelade spel hela kvällen. Hade en riktigt rolig kväll!

blandat från veckan


20161106


helgen

I helgen blev det fest både på fredag och lördag. Har haft så jävla kul! I fredags var det förfest hos John och John innan vi sedan for till halloweenfesten på Pentagon. I lördags blev det förfest i lägenheten, utgång Allstar och efterfest hos Öhmans. 

15.14


lite blandat från veckan


20161102

Lämnade in hemtentan för någon timme sen, skönt att den äntligen är klar. Larmet står nu ställt på 05.25 och bussen till Umeå går 05.50 imorgon, wääh.. Imorgon blir det en fullspäckad dag med föreläsningar hela morgonen, ta bussen tillbaka till skeå, träna, reserverat bord på Texas longhorn där farsan ska firas och Timmy kommer hem sent på kvällen. 

RSS 2.0