lillördag

Vi började onsdagen med att tömma förrådet på glasflaskor och burkar då vi inte gjort det på ca ett halvår. 

Sedan blev det förfest i lägenheten innan vi sedan gick ut på Brygg. 

På torsdagen blev det bakishäng med Vendel.

17.23

Juldagen började hos pappa där vi firade julafton nummer 2. Senare på kvällen blev det fest i lägenheten och kvällen avslutades sedan på Pentagon. 

Igår var tanken att jag och Timmy skulle festa igen men vi fastnade i soffan framför serien gåsmamman med en chipspåse på bordet. På ett dygn så plöjde vi igenom båda säsongerna haha.

✰✰✰


Julafton


uppesittarkväll hos fam.persson


20161220

Efter ett träningspass så ska jag nu plugga till sista tentan för denna termin som vi har imorgon och efter det har jag äntligen jullov, wiiho!! 

helgen

Denna helg får 10/10! Planen var egentligen att jag och Timmy skulle ha en nykter helg men riktigt så blev det inte.. I fredags så tog vi det lugnt och spelade spel hela kvällen.

Lördag; Började dagen med att träna. Efter ett samtal från Adelina så bestämde vi oss för att festa. Så vi började med förfest i lägenheten och sedan for vi ut på verandan.

Söndag; Gårdagen gjorde sig påmind 

Men efter en pizza så blev allt bättre hehe
 
Och jag och Timmy firade fem år tillsammans♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
Vi gjorde pepparkakshus och hemmagjorda langos till middag


helgen

I fredags blev det myskväll med Vendel och i lördags så firade vi Timmys pappa

min måndag genom snapchat


ett bra avslut på en bra helg


i lördags

I lördags blev det den obligatoriska resan till IKEA som alltid sker vid jul varje år haha. Så det blev en liten roadtrip med Timmy till Umeå under dagen.
 
När vi kom hem så började vi skruva ihop allt vi köpt. Senare på kvällen så dammade vi av julgranen och jag lyckades även pyssla ihop en adventsljusstake, så nu börjar även vi på Stationsgatan få lite julkänsla!


EN SKAM FÖR SVERIGE 2

I år så fick Timmy sin julklapp väldigt tidigt då jag tog med honom till Nordanåteatern där vi skulle se våra två favoritkomiker Magnus Betnér och Soran Ismail. Vi hade en riktigt rolig kväll och man hade nästan ont i ansiktet för att man skrattat så mycket haha. 

RSS 2.0