mexicofest för ante


10.09


19.06

Efter att ha velat i flera veckor så har jag äntligen bestämt mig, på måndag är det dags att börja studera! Idag har jag haft fullt upp med lärarförbundet, csnlån, registrera mig till första kursen, fixa busskort och köpa studiemedel. Känner en skräckblandad förtjusning inför detta..

helgen

I fredags blev det förfest med LB innan utgång.

I lördags så var det dags för Pitecruisingen!

suring hos morsan


status

Less på att ha ont i halsen, less på att vakna varje natt i en hostattack eller två. Efter att ha varit förkyld i över två veckor så tröstade jag mig själv med onlineshopping imorse, tyckte jag var värd det!

S Ö N D A G S L Y X


i lördags

Började lördagen med bakiskäk tillsammans med Vendel. Kvällen blev lugn, jag och Timmy hade filmkväll och åt kräftor.

i fredags

I fredags blev det tjejkrök i Lund innan vi sedan for ut på Olles. 

11.27

Min sista jobbvecka börjar nu efter helgen. Hade ju bara sommarjobb och är nu osäker på vad som komma skall till hösten. Såg att jag blivit antagen till ett program på Umeå universitet som jag gärna skulle vilja gå men som vanligt så tvekar jag. Så vad som händer till hösten är fortfarande oklart, måste göra ett beslut under veckan som kommer. 

Annars så har det varit sjukstuga här hemma under veckan då både jag och Timmy åkt på förkylning/feber. Är fortfarande väldigt förkyld så helgen blir lugn. Vill dock komma tillbaka till mina träningsrutiner igen som jag hade innan sommaren, så denna förkylning får gärna ge sig nu. 

Motorveckan 2016


för två helger sedan..

..Så hyrde vi en lägenhet på ett hotell i Piteå då vi köpt biljetter till Etype och Björn Rosenström som skulle spela där. Hade vi vetat att vi skulle ha balkongen ner mot scenen så hade vi aldrig köpt biljetter, haha rätt så onödigt då bara hälften av gänget gick ner en snabbis. Själv var man som en duracellkanin på balkongen och jag tror aldrig jag har skrikit så högt och länge på en kväll.

RSS 2.0