20150328

Fick sluta tidigare från jobbet idag, underbart! Har varit på gymmet och kört kondition och mage. Är nu hemma och ska äta något innan jag sedan ska möta upp pappa och lillebror för ett styrkepass. 

Godmorgon


20150324


en kunglig lördag


11.52

Efter jobbet igår så for vi till Linus och spelade spel och chilldrack. Ikväll blir det förfest i lägenheten, taggad till tusen!

Grattis älskade mamma ♥


130318


130317

Dagens lunch.

Igår jobbade jag i 13h så idag känns det extra skönt att vara ledig. Kom hem från ett gympass med brorsan för en stund sedan. Ska nu städa lägenheten och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. Ha en bra tisdag!

yesterday


14.07


11.30

Igår efter gymmet så fikade jag på Stigs med pappa. Mötte sedan upp mamma på stan och fick med mig tre söta burkar hem. Vid middagstid for jag till Subway tillsammans med Johanna där vi som vanligt satt och pratade i flera timmar.

Ska snart fara och träna tillsammans med pappa och senare ikväll väntar ett jobbpass på 3h.

waiting for summer


20150303

Startade dagen med ett ryggpass innan jag for förbi bokhandeln. Senare blir det jobb från 18.00-21.00.

ett år som sambos

Idag har jag och Timmy varit sambos i ett helt år, tiden har gått så fruktansvärt fort. Jag minns när vi precis flyttat in och hela Timmys familj hjälpte oss att måla om i princip hela lägenheten medan vi var och jobbade. Sen blev det en försening på madrasserna till sängen så vi fick sova på golvet första veckan. Och många förfester har vi hunnit med i denna lägenheten, typ varje helg sedan vi flyttat in har vi haft kompisar här och förfestat. 

Tycker om våran lägenhet och jag älskar att bo så centralt. Sen har jag ju världens bästa sambo så det underlättar ju en del det med

En bild från när vi började lasta in alla våra grejer.

20150302

Idag hade jag lunch i ca 6h så då blev det ett benpass och sedan catch up med Johanna.

Lördags - Pentagon


RSS 2.0