20150129

Först gym och nu jobb 17.00-21.00.

måndagssup

Igår jobbade jag 13h. Efter det for jag till Kimme där vi var ett gäng som skulle köra måndassup. Hade väldigt trevligt men for dock hem vid midnatt då jag hade tänkt ta mig upp och träna idag.

gårdagens pokerkväll


20150121

Har varit på gymmet och kört ett mördarpass tillsammans med Adelina innan vi sedan for till Subway.

20150120

Fikade med mamma efter jobbet och efter det blev det ett axel och bicepspass.

20150118

Då var denna lediga helg över. Kommer inte ha en ledig helg på väldigt länge nu.. Har iallafall hunnit med en trevlig förfest i läggan. I lördags så hade jag och Timmy myskväll då vi tog fram räkor och kräftor framför en film. Sen har vi även lunchat hos familjen Persson och varit och pantat. Har även varit en sväng på gymmet idag och dödat mina ben. Ska nu ta det lugnt och ladda upp inför jobbpasset som väntar imorgon på 11,5h.

yesterday


20150114

Startade dagen med ett benpass tillsammans med Adelina. Efter det mötte jag upp Anna för att äta lunch och prata om allt som hänt sedan sist vi sågs. Senare idag väntar ett jobbpass så ska ta det lugnt här hemma tills dess. Ha en bra dag!

20150113

Idag har jag tränat axlar och biceps tillsammans med Adelina. Efter det for vi till Stigs och lunchade. 
Kvällen blir nog rätt lugn, ska fortsätta städa och tvätta här hemma och sedan avsluta denna tisdag med serier. Hade!

20150112

Igår efter jobbet for jag till cafe på bit för att se när grabbarna körde spelturnering. 
Idag har jag jobbat 11,5h och hade även en långlunch på över 3h så då for jag och Ricky till max med Isabelle för att äta lunch där, gööött.

Nu är jag äntligen hemma och ska fira min lediga dag som väntar imorgon genom att se serier, trycka chips och unna mig en cider ikväll! 

date night

Startade dagen med ett jobbpass från 09.30 till 16.45. Bjöd sedan Timmy på middag på Vegas Steakhouse, fruktansvärt gott (ni som ännu inte har ätit där har verkligen missat något)! Efter det var vi med Martin och Adelina en stund innan jag och Timmy sedan avslutade kvällen med ett biobesök.
Har haft en väldigt mysig kväll♥ 

150109

Igår slutade jag 11.45 så då for jag på Stigs med pappa och fikade innan jag sedan for och tränade. 
Idag börjar jag inte jobba förän 17.15 så jag startade denna dag med att träna och nu ska jag ta det lugnt tills det är dags för att fara till jobbet.

150106

Jag och Timmy spenderade en natt på hotell i Piteå i helgen. Träffade även Malin, Emma och Josse när jag var där. I måndags hade jag mitt första arbetspass sen jag var långledig, jobbade 11,5h så det blev en lugn kväll framför filmer med Timmy när jag kom hem.

Idag har jag varit ledig, har hunnit träna, städa, ätit hos Timmys föräldrar och även hjälpt Timmy flytta bilen. Imorgon väntar ett arbetspass på 11,5h och jag är inte ledig förän om en vecka. Livet leker inte.

kittelfjäll


året som gått

Vad är det bästa val du gjort under 2014?
Att jag färgade håret rött! Är så jävla glad att jag äntligen fick tummen ur och gjorde det


Dog någon som stod dig nära?

Jo tyvärr.

Vilka länder besökte du?
Turkiet tillsammans med Timmy


Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Att jag och Timmy äntligen blev sambos, fyfan så underbart!


Vilka låtar kommer få dig att tänka på 2014?
Save a horse ride a cowboy - Blå Blå ögon - 112 Aina - Pumpa den - Mother - Kom ner från taket -
Allt är gjort av plåt - Tennessee walk

Mådde du bättre eller sämre under 2014 än vad du gjort tidigare år?
Jag har mått så jävla bra detta år. Bästa sommaren någonsin, fått heltidsanställning, flyttat hemifrån, har aldrig jobbat kväll eller helg under hela året, for till power meet, varit i Kittelfjäll med ett grymt gäng och nu har även Timmy köpt en cadillac så även nästa sommar kommer förmodligen bli grym!


Vad gjorde du på din födelsedag?
Festade, bjöd hit vänner och hade förfest här innan utgång

Hur skulle du beskriva din stil 2014?
Beskriva och beskriva.. Lättare att bara visa


Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Kommer inte vara lika mycke party tyvärr då jag nu ska börja jobba helger och kvällar.
Men annars så tror jag att även detta år kommer bli riktigt bra


Vem har du umgåts med mest?
 
Timmy och Anna. Nu i slutet av året har jag börjat umgås allt mer med Adelina och Jessica.


150103

Igår for jag och tränade axlar och biceps, förväntade mig att gymmet skulle vara smockat men till min glädje så var det inte de. Senare på kvällen så bjöd pappa ut oss på middag då brorsan far hem på söndagmorgon. 

Sitter nu och äter frukost och ska snart fara och träna innan jag och Timmy beger oss till Piteå för att spendera natten på ett hotell. Vi har fortfarande inte firat våran 3årsdag så nu är det äntligen dags!

20150101

Kom hem från Kittelfjäll för några timmar sedan. Jag är så jävla sliten i kroppen, att supa fyra dagar i sträck sätter sina spår (men det var värt det, har haft så jävla roligt!). Har nu tre dagar till att njuta av innan jag sedan börjar jobba igen. 

Bilderna från fjällen lägger jag upp någon annan dag för nu ska jag och Timmy sova gott som fan i vår underbara säng och sedan ta en lång sovmorgon!

RSS 2.0