20150228

Att få sluta 2,5h tidigare idag från jobbet var helt underbart! Ikväll blir det fest, ska dock försöka få mig hem lite tidigare då jag även jobbar imorgon. Ha en grym lördag

20150225

Befann mig på gymmet 08.00 imorse. Två timmar senare for jag till Umeå tillsammans med mamma och mormor för att sätta sprätt på lönen. Väl hemma igen så blev det storhandling med pojkvännen. Nu är det dags för pass nummer två, ett styrkepass med pappa väntar! Full rulle idag;)

LEG DAY


i lördags

Tacos i läggan tillsammans med Ricky och Isabelle, sedan fyllelekar innan utgång.

yesterday


20150218

Nu vill jag ha sommar så jag kan glida cadillac i denna nya klänning.

helgen

I fredags åt jag lunch tillsammans med Adelina, hade en långlunch på ca 4h.

I lördags efter jobbet så blev det ett tungt ryggpass tillsammans med storebror. 

På lördagskvällen hade jag och Timmy bokat bord på Vegas och sen blev det mys hemma framför en film.

Efter jobbet idag så for jag på Stigs med pappa och lillebror och när jag sedan kom hem så spelade jag mario party tillsammans med pojkvännen. Skulle egentligen fara och träna idag men brorsan dödade typ min rygg igår, kan knappt röra mig idag..

20150211

Idag var jag äntligen ledig från jobbet. Kunde dock inte somna om efter att sambon for till jobbet 07.00 imorse så det blev tyvärr ingen sovmorgon för min del. Istället blev det ett  tidigt gympass och sedan har jag spelat wii U. Dagens höjdpunkt var att fara till pappa och äta suring till middag hos honom tillsammans med lillebror.

fem nya till den lilla samlingen

Hade långlunch igår så jag och pappa for och åt på tatung. Blev en sväng förbi systembolaget där jag inpulsköpte lite nytt till vitrinskåpet. Älskar att kunna bjuda vänner på drinkar och shottar när vi förfestar hemma hos oss!

igår efter jobbet


RSS 2.0