Juldagen och annandagen


ons-tors


helgen

Har haft en väldigt lugn helg. I fredags hade jag och Timmy årsdag, planerna var att fara ut och äta på restaurang och sen fara på bio men det slutade med hämtpizza och myskväll i soffan haha. 

I lördags blev det julbak efter jobbet då jag gjorde snickers och Timmy lyckades bränna knäcken;)
Idag jobbade jag ett kortpass och efter det for jag och Timmy till solbacken och efter middagen for jag till gymmet för att köra marklyft och sedan lyssna på världens bästa podd (glädjeflickorna) medan jag gick på bandet.

4år ♥


20151214


dagen efter


lördagkväll

Förfest i lägenheten innan vi for till Pentagon

i lördags

Ikea - Alko

i fredags

I fredags storstädade jag och Timmy hela lägenhet. Vi möblerade om lite och satte upp våra nya hyllor. Sebbe kom även förbi en stund.

äntligen helg

Har styrketränat med pappa hela veckan så har en jävla träningsvärk. Ser nu framemot en träningsfri helg så kroppen får vila.

Har äntligen en jobbfri helg där blandannat en ikeatripp och förfest i lägenheten väntar. Det kommer troligtvis bli en rätt så jävla bra helg!

new


17.36

Hade jobbhelg vilket betyder lugn helg. I fredags var jag med Adelina och i lördags hade jag och Timmy myskväll. Idag efter jobbet tog jag och Timmy en spontantripp till Piteå för ett besök på dollarstore.

i lördags

I lördags var det inflyttningsfest hos Ricky och Isabelle. Förfesten var grym och kvällen avslutades på allstar där vi dansade fuldans och hade så jävla roligt. Tack alla för en satans rolig kväll!

RSS 2.0