Två bilder från första gången vi var tillsammans 2007.

Jag minns första gången jag såg honom, jag minns ögonblicket. Jag var hos en vän och han gick förbi fönstret och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag vet att det inte är många som tror på det men så var det faktiskt. Det gick några månader och sedan kom dagen, 19 augusti 2007 blev vi äntligen tillsammans. Vägen dit hade inte varit lätt, många hinder och människor som stod i vägen. Men den lilla kärlekshistorian varade endast en månad. Men vi fortsatte vara vänner.

Men egentligen så var vi nog aldrig bara vänner. Det är så svårt att förklara men det fanns alltid något mer mellan oss, men vi nekade och vägrade att inse det då. Men sedan hände det något. I november gick jag och min första kärlek skilda vägar efter två år tillsammans. Jag hade inte en tanke på förhållande efter det och gjorde mig redo för att vara singel för första gången i hela mitt liv, på riktigt. Men så blev det inte. 

Jag och Timmy hamnade på samma fest och det var så självklart. Att vi inte förstod detta tidigare. Det var bara han, fanns bara han. Det var som om vi båda bara hade väntat på rätt tillfälle, rätt tid. 

De flesta av våra vänner sa saker som "äntligen!!", "det var då fan på tiden" och "jag har bara väntat på det här". Dom hade ju sett det hela tiden, genom alla år, det jag och Timmy inte kunde inse då. Vi hör ihop och så är det bara. Snart har vi varit tillsammans i 3,5år och sambos över 1år och jag är lycklig, jag är så satans jävla lycklig!

Tell me!
Postat av: Cajsa

Hej där! :D åh, va det va länge sen nu! :( jag har inte bloggat på aslänge men nu är jag äntligen tillbaka!!! :D

2015-04-08 @ 19:14:55
URL: http://cjssong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0