nya plåttavlor


20150428

När man har lunch i ca 7h så passar jag på att fara till gymmet för att träna triceps och bröst.

20150425

Idag blev det en runda på stan tillsammans med Johanna innan vi sedan åt lunch ihop. Snart ska jag och Timmy bege oss till Solbacken för att storhandla. Ha en bra lördag!

16.20


21.32

Igår blev det förfest hos Linus innan utgång till Verandan. 

Idag gjorde jag och Timmy subs till bakiskäk, fruktansvärt gott! Senare for vi till pappa och såg hockeyn där.

20150418


yesterday

Förfest hos linus - shots i lägenheten - krogen - cadillac

i lördags


Två bilder från första gången vi var tillsammans 2007.

Jag minns första gången jag såg honom, jag minns ögonblicket. Jag var hos en vän och han gick förbi fönstret och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag vet att det inte är många som tror på det men så var det faktiskt. Det gick några månader och sedan kom dagen, 19 augusti 2007 blev vi äntligen tillsammans. Vägen dit hade inte varit lätt, många hinder och människor som stod i vägen. Men den lilla kärlekshistorian varade endast en månad. Men vi fortsatte vara vänner.

Men egentligen så var vi nog aldrig bara vänner. Det är så svårt att förklara men det fanns alltid något mer mellan oss, men vi nekade och vägrade att inse det då. Men sedan hände det något. I november gick jag och min första kärlek skilda vägar efter två år tillsammans. Jag hade inte en tanke på förhållande efter det och gjorde mig redo för att vara singel för första gången i hela mitt liv, på riktigt. Men så blev det inte. 

Jag och Timmy hamnade på samma fest och det var så självklart. Att vi inte förstod detta tidigare. Det var bara han, fanns bara han. Det var som om vi båda bara hade väntat på rätt tillfälle, rätt tid. 

De flesta av våra vänner sa saker som "äntligen!!", "det var då fan på tiden" och "jag har bara väntat på det här". Dom hade ju sett det hela tiden, genom alla år, det jag och Timmy inte kunde inse då. Vi hör ihop och så är det bara. Snart har vi varit tillsammans i 3,5år och sambos över 1år och jag är lycklig, jag är så satans jävla lycklig!

20150406


i lördags - dag tre14.45

Igår blev det en roadtrip till Haparanda. Vi var förbi dollarstore, donken, ikea och alko. 

När vi väl var hemma så drog förfesten igång rätt så direkt då Kimme stod i dörren innan vi hade hunnit ställa ner våra kassar med alla inköp. Vi for senare till Pentagon och jag hade en väldigt rolig kväll!

Idag blev det bakiskäk tillsammans med Johanna. Hade nu tänkt ta det lugnt innan jag och Timmy ska fara till hans föräldrar som ska bjuda på oxfilé. 

RSS 2.0