every brownie needs a blondie

Igår festade jag tillsammans med en jävligt saknad tjej, nämligen Jessica.

När vi befann oss på den andra förfesten igår så gick hon och jag till en lekpark och satt istället där i två-tre timmar och drack, pratade om gamla minnen, om livet, allt som hänt och allt man vill ska hända, medan vi väntade tills de andra var redo för utgång. 

Det finns inte någon som känner mig bättre än vad hon gör. Hon har varit med i alla mina perioder jag har haft i mitt liv. Från tomboy, blyg och tillbakadragen, till fjortis, crazy och over the top, till att sedan bli personen som skulle bråka med allt och alla och som aldrig kunde hålla sig i bakgrunden, och nu personen jag är idag. Hon har varit vid min sida genom allt det där. Hon vet allt om mig, vet exakt hur jag fungerar. 

I 15år har vi känt varandra och vi har den där vänskapen som jag älskar, nämligen att man behöver inte sitta ihop för att veta vars man har varandra utan det kan gå två år sedan sist vi sågs och det känns ändå som igår. 

Så att sitta och prata om allt som snurrade runt i våra huvuden i en lekpark var en perfekt förfest för oss, vi behövde inte mer än det. 

Några bilder jag hittade på oss när jag och mamma kollade igenom fotoalbumen.

Tell me!
Postat av: Alice Gustafsson

Åh vad det låter kul!

2014-09-20 @ 14:35:13
URL: http://avhfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0