0930

Jag som trodde att jag hade lyckats duckat för denna förkylning som går runt på jobbet. De flesta sitter och hostar ikapp och alla frågar varandra om halstabletter.

Igår svällde mina halsmandlar upp så jag kan knappt äta och inatt hälsade febern på. Så har sjukanmält mig och ska spendera denna dag i soffan med täcken, kuddar, dricka massa te och se serier.

21.08

När lönen kom in i torsdags så var det dags för att storhandla, betala räkningar, tanka bilen och annat kul som man gärna sprättar pengarna på.. I fredags blev det förfest i lägenheten innan vi for till Allstar. Lördagen blev betydligt lugnare då jag och Timmy chilldrack i lägenheten, åt chips och såg film. 

På söndagen tog jag och Adelina en tripp till Piteå där vi besökte den bästa affären som finns, underbara dollarstore hehe. Och idag har jag sprättat en tusenlapp på nya träningskläder som sedan invigdes med ett gympass tillsammans med Tessan. Ja, det är väl ungefär det som har hänt sedan sist.

every brownie needs a blondie

Igår festade jag tillsammans med en jävligt saknad tjej, nämligen Jessica.

När vi befann oss på den andra förfesten igår så gick hon och jag till en lekpark och satt istället där i två-tre timmar och drack, pratade om gamla minnen, om livet, allt som hänt och allt man vill ska hända, medan vi väntade tills de andra var redo för utgång. 

Det finns inte någon som känner mig bättre än vad hon gör. Hon har varit med i alla mina perioder jag har haft i mitt liv. Från tomboy, blyg och tillbakadragen, till fjortis, crazy och over the top, till att sedan bli personen som skulle bråka med allt och alla och som aldrig kunde hålla sig i bakgrunden, och nu personen jag är idag. Hon har varit vid min sida genom allt det där. Hon vet allt om mig, vet exakt hur jag fungerar. 

I 15år har vi känt varandra och vi har den där vänskapen som jag älskar, nämligen att man behöver inte sitta ihop för att veta vars man har varandra utan det kan gå två år sedan sist vi sågs och det känns ändå som igår. 

Så att sitta och prata om allt som snurrade runt i våra huvuden i en lekpark var en perfekt förfest för oss, vi behövde inte mer än det. 

Några bilder jag hittade på oss när jag och mamma kollade igenom fotoalbumen.

dagen efter


33M♥


140916

Ikväll har jag gymmat med Tessan. Eller ja, ni kan ju tänka er själva - två tjejer som inte träffats på länge (förutom krogen nån gång) hade rätt mycke att babbla om så det kanske inte blev så värst mycket gymmande denna gång höhö;) 

Några fagra bilder på oss två från Hemavan 2013-2014.

140915

I lördags så chilldrack jag och Timmy i soffan och vi pratade om allt möjligt medan serier spelades upp på tvn. Att vi snart har varit tillsammans i tre år men har fortfarande så mycket att lära oss om varandra är rätt så underbart.

På söndagen röstade jag tillsammans med mamma innan vi sedan åt middag på bishops. Vi for sedan hem till henne och drog fram gamla fotoalbum och skrattade tills glädjetårarna forsade ner för oss båda. Senare på kvällen stannade jag och Timmy uppe för att se valvakan till midnatt innan vi sedan gav upp.

15.17

Något nytt du just har insett?
När jag duschade tidigare idag så insåg jag att mitt hår är ca 5cm från rumpan och böjer jag ner huvudet så kan jag i princip torka mig med håret haha.

Vars mår du som bäst? 
Jag får de största egoboostarna på gymmet faktiskt, där mår jag nog som bäst.

Vad gör du ofta? 
Bortsett från det vanliga i vardagen så tänker jag väldigt ofta tillbaka på hur mitt liv såg ut förr och hur det hade blivit om jag inte gjort vissa val osv.

Vad är de första fem sakerna du skulle göra om du vann 1 miljard kronor?
Köpa häst och allt diverse som hör till
Dra en lång roadtrip genom staterna i en jänk med härligt sällskap
Fara till Afrika och fota vilda djur
Köpa ett litet men fint hus till mig och Timmy
Låta Timmy designa sin egen crossbana så han också har kul, för vad skulle jag med så mycket pengar till om jag inte hade nån att dela dom med?

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med och vilken är du minst nöjd med? 
Bibbsen är jag mest nöjd med och kärlekshandtagen är blä, thank god för peplum topp!

Finns det något du ångrar? 
Att jag inte gav allt jag hade i gymnasiet och satsade på kungliga betyg.

Vilken kroppsdel tycker du är roligast att träna på gymmet? 
Axlarna.

Tänker du rösta i år?
Självklart.

Tre saker du vill testa men aldrig gjort.
Bartenda, hoppa fallskärm och testa på att vara reseledare för en sommar.

Om du endast fick äta samma sak livet ut, vilka tre ätbara saker hade du då valt?
Pommes, kyckling och oxfilé.

Skrämmer döden dig?
Inte döden i sig så mycket, snarare hur jag dör.

Om du var bäst i världen på en sak, vad hade det varit?
Hade varit jävligt coolt att vara bäst på att trolla, vara magiker/illusionist. 

Fem saker som få personer vet om dig.
Att jag hette Hakala (från den finska sidan av släkten) i efternamn innan mina föräldrar gifte sig.
Att jag har alltid velat ha en liten apa som husdjur.
Att jag blir obekväm runt tjejer (som jag inte känner) som försöker ta mycket plats, hörs, syns och ska försöka bestämma allt.
Att jag automatiskt höjer ögonbrynen på bilder vilket gör att de alltid ser ut som några jävla hustak haha.
Jag tycker inte om pulvermos, lasagne, ingen paj, gorgonzolaost, bakelser, persilja eller jordnötssmör. 

Vad drömmer du i smyg om?
Att bli artist.
Designa underkläder.
Att jag hade betydligt mer pengar än vad jag har just nu.
Önskar att jag hade kunnat flyga, hur awesome skulle inte det vara?
Att hogwarts fanns och att jag fick ett brev.
Att jag var betydligt mer fotogenisk.
Att jag fick tillbaka den kropp jag hade då jag var 16-17år.
Att Ville Valo kommer till mitt bröllop och sjunger låten beautiful (allt annat på listan har ingen betydelse om detta skulle inträffa, mitt liv hade då varit komplett).

Om du blev gravid nu, hade du då behållt barnet? 
Nej.

Om du hade haft en bucket list, vilka tre saker hade troligtvis stått med där?
Ta motorcykelkörkort, gå bartenderskola utomlands och att testa på att vara med och planera ett stort evenemang.

09.38

Känns underbart att inte vakna upp av ett dunkande huvud, gammal spritsmak ur käften och ett illamående som heter duga. För igår hade jag nämligen en nykter fredag vilket jag tackar mig själv för idag. Jag umgicks med Adelina igår, pratade om allt möjligt innan vi sedan såg film och åt gott med grabbarna.

140911

Så vad har hänt sen sist? Jag har grillat, kanske för sista gången för i år, med några vänner. Festat har jag gjort, och även ätit sushi för första gången i mitt liv (jävligt gött!). Tränat har jag hunnit med, planer har smidits och nyss så tvättade jag alla mina sminkborstar. Jag har även jobbat övertid hela veckan och inväntar nu en väldigt efterlängtad helg.

Älskade barndomsvän. Jag har känt dig sedan födseln och växt upp tillsammans med dig. Du, jag och Nicke sågs alltid tillsammans. Jag träffade dig för en månad sedan och jag hoppade upp i din famn av glädje och du snurrade runt mig, jag var så glad då det var så länge sedan vi sågs. Jag kan inte förstå att du inte längre finns här, det är så overkligt. I mitt minne kommer du leva vidare, älskade Joakim 
 

20140903

Idag har jag och Timmy varit sambos i ett halvår vilket firades med tacos då vi aldrig ätit det i lägenheten (hur i fan har vi lyckats undvika de??). 

Ikväll gick jag broarna tillsammans med Adelina och nu ska jag se idol tillsammans med pojkvännen.

20140902

Middagsdejt med Johanna.

RSS 2.0