20.32.00

Igår så blev det en runda på stan efter jobbet tillsammans med Jessica och när jag kom hem stod det tacos uppdukat på bordet.

Idag har jag varit och tränat och är mest bara överlycklig över att tisdagen snart är över då det är den värsta dagen på hela veckan.

20.42

Bjöd som sagt Timmy på en hotellnatt i Luleå. Vi hade det fruktansvärt mysigt tillsammans.

När vi kom hem från Luleå så for vi och storhandlade innan vi sedan for hem till familjen Persson för att spela bingo.

09.19

Godmorgon! Blev en lugn start på helgen igår, for på gymmet och sedan på bio med Jessica. Hade nu tänkt steka lite ägg till frukost innan jag ska fara och träna. 

Efter att jag har tränat så ska jag och Timmy till Luleå då jag ska bjuda honom på en hotellnatt på Elite stadshotell, kommer bli så jävla mysigt

20.34

Middag på Bishops tillsammans med Timmy, Martin & Adelina.

19.18

I lördags började jag dagen med att träna innan jag sedan for till Partaj tillsammans med några vänner för att hitta lite inspiration inför halloween. På kvällen var det sedan fest i lokalen nedanför Adelina. Hade väldigt kul och humöret var på topp! Avslutade lördagskvällen med att glida runt i dodgen. 

Idag skulle jag och Timmy förbi Lidl påväg hem från jobbet för att köpa mjölk men det slutade med att vi även kom hem med lite mat från deras "halloweensortiment" hehe x) 

08.58

I veckan har jag jobbat och varit på gymmet. Har hunnit träna tillsammans med Tessan och även umgåts med Jessica för någon kväll sedan. 

Igår blev det en lugn start på helgen. Jag, Timmy, Emil, Tessa och Adelina tog det lugnt i lägenheten vilket var väldigt skönt. Men ikväll åker nog alkoholflaskorna fram i högsta hugg;)

helgen

I lördags blev det tacos till middag och ett besök på systembolaget då Emil skulle firas. Hade väldigt kul på förfesten hos John & John. 

Söndagen blev en riktig bakisdag med kebabtallrik till middag och chips framför tvn resten av kvällen.

gårdagen

Igår var det begravning för finaste Joakim. Känslosamt, jobbigt och darrade som ett asplöv. Efter begravningen for jag, storebrorsan och Nicke till tatung för att äta och prata.

Adelina hämtade sedan upp mig i lägenheten så for vi till solbacken för att göra bort lite ärenden. Kvällen blev väldigt lugn, for på bio tillsammans med Timmy och somnade sedan tidigt.

update

Efter jag blev frisk från febern så for jag till höstfesten på Pentagon och jag var även ute i kapitän. Jag har hunnit fika med pappa och lillebror och även gjort hemmagjorda pannkakor med Timmy. Jag har varit på stan och fyndat jeans och även beställt från PK. Jag och Timmy har hunnit med bakismys och vi gjorde tisdagen lite bättre genom att äta på Valentino efter jobbet. 

Annars så sitter jag och väntar på att min förkylning ska försvinna, har en jobbig hosta som håller mig borta från gymmet. Förhoppningsvis är jag helt frisk efter helgen så jag äntligen kan träna igen.

RSS 2.0