vad som komma skall

IKEA - På lördag åker vi till Haparanda med Timmys familj och självklart blir det ett (långt) stopp på IKEA. Äntligen får jag köpa mig ett vitrinskåp att ha alla mina finare glas i och lite annat. Sen är det ju så att varje vecka köper jag minst en sak till våran inredning, jag får fan inte nog!! 

Lulecruisingen - Sista maj är det dags för den och jag håller mina tummar och tår för att vi kommer glida runt i impalan fulla och glada den kvällen. Ca ett halvår har gått sedan krocken och nu är det dags för en comeback!

Tatuering - Den 25 juni är det äntligen dags för tatuering nummer 2. Har velat ha denna tatuering i 8år så nu är det fan på tiden att den kommer på plats.

Juli - Den månaden kommer bli tuff. Jag och Anna insåg för ett tag sedan att vi i princip kommer festa hela månaden. Vi startar månaden med Power meet i Västerås, sen efter det är det dags för Annas födelsedag innan vi sedan avslutar månaden med motorveckan i Lycksele. Fullt ös - medvetslös...

Brorsan kommer till Skellefteå - I slutet av denna månad har man brorsan här på ett besök. Kanske dags för en brakfest i min och Timmys lägenhet..? Haha näe men saknar verkligen storebrorsan, alltid lika roligt när han är här. Sen måste jag och Timmy få tummen ur och fara till Oslo och hälsa på honom någon helg.

2,5 år - I juni har jag och Timmy varit tillsammans i två och ett halvt år. Vars i helvete tog tiden vägen? Kändes som om de var igår jag var 17år, satt i hans säng och fick fjärilar i magen direkt våra händer nuddade varandra medan någon tråkig film spelades på datorn. 

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0