i mitt huvud

♥ Jag har faktiskt alltid haft en liten förkärlek för piercingar i kinderna, tycker de är så jääävla snyggt! Men skulle dock aldrig våga göra det själv.

♥ Min favoritdel med att lägenheten ligger mitt i stan är att jag kommer kunna gymma alla dagar i veckan utan ursäkter, wiiho. 

♥ Det godaste att dricka dagen efter man har festat är fan mjölk, satan så gott. Tycker inte om att dricka något med kolsyra i direkt jag vaknar dagen efter.

♥ Har fått ledigt till power meet i sommar så iår ska jag ta mig faaaaan dit och jag blir lika taggad varje gång som jag och Anna sitter och pratar om det.

♥ Jag och Timmy körde ju fullt ös - medvetslös förra året men detta år tycker jag faktiskt har börjat rätt så lugnt. Känns då inte som att vi festar lika mycket, men året har ju just börjat hehe.

♥ Fyller 20 om mindre än en månad och jag hoppas verkligen att impalan är fixad och klar då. Saknar den varje kväll vi är ute och dricker, fina underbara impala..♥

♥ Har insett att man blir aldrig klar med inredning. Finns alltid något man kan ändra, köpa, fixa, ta bort, lägga till osv. Det blir som aldrig helt färdigt.

♥ Jamie's worl är fan bäst. Jag hoppas ni har sett hennes klipp på fb, kuuuung!

♥ Varför är alltid lockarna i håret betydligt finare dagen efter!? Om jag lockar mitt hår inför fest exempel, sprayar det osv så är det ändå finare när man borstar ut det dagen efter. Lockarna blir som mer naturliga och jättefina, eller är det bara jag?

♥ Äntligen är hela lägenheten målad och klar. Nu är det bara madrasserna vi väntar på. Det blev fel i beställningen så vi får inte madrasserna till sängen förän den 17 så vi ska ta dit Timmys säng och sova i den i en vecka.

♥ Jag tycker verkligen inte om katter, är en rikig hundmänniska! Men Timmy vill verkligen ha en katt, så kaaaaanske att det blir en missejävel efter sommaren då, beror på hur snäll jag känner mig haha.

♥ Är på jakt efter en snygg tapet just nu som vi ska ha som fondvägg vid matbordet. Den ska vara svart/vit/grå, så har ni några tips på snygga men inte allt för dyra tapeter så säg till!


Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0