20 punkter

1. Jag oroar mig på tok för mycket över saker.
2. Funderar alledels för mycket på hur min framtid kommer att se ut.
3. Jag älskar att sjunga men jag sjunger aldrig inför folk. Gjorde det mycket när jag var yngre men aldrig längre. Sången har på något vis blivit väldigt personlig för mig och skulle någon ta det ifrån mig genom att säga att jag inte kan sjunga (inte för att jag tror att jag är bäst men ni fattar;)) eller något åt det hållet hade skärt djupt i mig.

4. Jag har aldrig varit med i stora tjejgäng (max i gymnasiet när vi var fyra tjejer som höll ihop) utan har alltid bara varit med en tjejkompis som jag hållt mig till. Har alltid bara haft en bästatjejkompis och resten av mitt umgänge har alltid bestått utav killar.
5. Att jag trivs så bra i killars sällskap och kommer generellt bättre överens med killar än med tjejer kan mycket bero på att när jag växte upp så hade jag 6stycken personer som jag växte upp med och alla var killar, så jag umgicks endast med killar när jag var liten. Jag tror även detta har format mig fruktansärt mycket som person och gjort att jag aldrig känt mig hemma i tjejgäng eller varit tjejig av mig.
6. Det finns så mycket jag skulle vilja göra i mitt liv men det är alltid nått som håller mig tillbaka, ex tanken på att förlora allt jag har just nu.
 
7. Jag är en riktig serienörd. Jag ser nästan aldrig filmer utan bara serier, och jag kan se samma serie flera gånger. 
8. Min mamma är enligt mig den starkaste kvinnan på denna jord, jag kan bara önska att jag en dag klarar av allt så bra som hon gör. 
9. Jag önskar att jag var bättre på att umgås med min familj, lätt att glömma bort sånt när man flyttat hemifrån. 
10. Jag är expert på att skjuta upp saker och att aldrig få tummen ur. Har fortfarande inte gått med i A-kassan än, idiot som jag är.
11. Jag skulle väldigt gärna vilja ha någon att gymma tillsammans med.

12. Jag och Timmy har fortfarande inte ätit tacos i lägenheten, hur är detta möjligt!?
13. Relationstips till alla nyblivna sambos: Skaffa en diskmaskin om ni inte har en, då slipper ni 80% av alla vardagstjaffs haha.
14. Det är många som brukar fråga mig så tänkte göra det klart här och nu; NEJ jag har inte löshår.
15. Jag har aldrig smink eller fixat hår förutom när jag ska festa eller göra något speciellt. Lat eller bara bekväm med mitt utseende?
16. Jag dricker inte kaffe och kommer nog aldrig börja göra det heller, fyfan så vidrigt. 

17. Jag lever inte livet på veckodagarna utan låter bara livet passera. Jag jobbar från mån-fre varje vecka så det är endast på helgen jag känner att jag gör något vettigt med mitt liv. Jag orkar aldrig göra nått efter jobbet. Har lite ångest över det.
18. Har varit livrädd för ormar sen jag hade en orm 1dm från min fot i Thailand när vi satt ute på terrassen. 
19. Jag är rätt så jävla romantisk av mig faktiskt. 
20. Mitt favoritämne i skolan har alltid varit histora och idrott.

Tell me!
Postat av: Carita

Du är världens vackraste, finaste, starkaste å underbaraste dotter! Å var dig själv å stå på dig min kära Isabell ❤️❤️❤️

2014-07-15 @ 19:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0