140730

Ligger i sängen med förkylning och feber. Har sovit 12,5h inatt och efter att jag for hem från jobbet imorse sovde jag ytterligare 4h. Ska försöka hitta energin till att ta mig till kylen för jag har inte ätit något på 20h så det börjar nog bli dags. Hoppas ni mår bättre än mig just nu, ha en bra dag.

älskade minisemester


före och efter


tack för en grym helg!

Motorveckan 2014.

140720

 
Ensamtid framför oth och även lite söndagsångest.
Dock är det endast två dagar kvar innan jag återigen tar en minisemester, jag överlever nog.

söndag

Boviken på dagen och senare minigolf tillsammans med Martin och Adelina.

i lördags

Filmkväll med pojkvännen.

i fredags

Sommarfest på Pentagon & förlovningsfest för Emil och Tessan.

140717

När man stiger in i lägenheten helt trött och slut efter jobbet och möts av en nystädad lägenhet, mat på bordet och tända ljus. Ja, då kan man inte bli annat än fruktansvärt lycklig och tacksam över att man har världens bästa kille ♥

140716

Ikväll blir det jag, mina chips och serier i den ensamma lägenheten. Timmy ska till stugan så kvar blir jag, men det kan vara rätt så skönt att vara själv.

Annars så har vi suttit och planerat lite saker vi ska hinna med innan sommaren tar slut, det enda som kan sätta käppar i hjulet för oss är ekonomin men det tänker jag inte tillåta. Men ha en bra onsdagskväll, själv ska jag gråta framför OTH, vilket man alltid gör efter typ varje avsnitt.

20 punkter

1. Jag oroar mig på tok för mycket över saker.
2. Funderar alledels för mycket på hur min framtid kommer att se ut.
3. Jag älskar att sjunga men jag sjunger aldrig inför folk. Gjorde det mycket när jag var yngre men aldrig längre. Sången har på något vis blivit väldigt personlig för mig och skulle någon ta det ifrån mig genom att säga att jag inte kan sjunga (inte för att jag tror att jag är bäst men ni fattar;)) eller något åt det hållet hade skärt djupt i mig.

4. Jag har aldrig varit med i stora tjejgäng (max i gymnasiet när vi var fyra tjejer som höll ihop) utan har alltid bara varit med en tjejkompis som jag hållt mig till. Har alltid bara haft en bästatjejkompis och resten av mitt umgänge har alltid bestått utav killar.
5. Att jag trivs så bra i killars sällskap och kommer generellt bättre överens med killar än med tjejer kan mycket bero på att när jag växte upp så hade jag 6stycken personer som jag växte upp med och alla var killar, så jag umgicks endast med killar när jag var liten. Jag tror även detta har format mig fruktansärt mycket som person och gjort att jag aldrig känt mig hemma i tjejgäng eller varit tjejig av mig.
6. Det finns så mycket jag skulle vilja göra i mitt liv men det är alltid nått som håller mig tillbaka, ex tanken på att förlora allt jag har just nu.
 
7. Jag är en riktig serienörd. Jag ser nästan aldrig filmer utan bara serier, och jag kan se samma serie flera gånger. 
8. Min mamma är enligt mig den starkaste kvinnan på denna jord, jag kan bara önska att jag en dag klarar av allt så bra som hon gör. 
9. Jag önskar att jag var bättre på att umgås med min familj, lätt att glömma bort sånt när man flyttat hemifrån. 
10. Jag är expert på att skjuta upp saker och att aldrig få tummen ur. Har fortfarande inte gått med i A-kassan än, idiot som jag är.
11. Jag skulle väldigt gärna vilja ha någon att gymma tillsammans med.

12. Jag och Timmy har fortfarande inte ätit tacos i lägenheten, hur är detta möjligt!?
13. Relationstips till alla nyblivna sambos: Skaffa en diskmaskin om ni inte har en, då slipper ni 80% av alla vardagstjaffs haha.
14. Det är många som brukar fråga mig så tänkte göra det klart här och nu; NEJ jag har inte löshår.
15. Jag har aldrig smink eller fixat hår förutom när jag ska festa eller göra något speciellt. Lat eller bara bekväm med mitt utseende?
16. Jag dricker inte kaffe och kommer nog aldrig börja göra det heller, fyfan så vidrigt. 

17. Jag lever inte livet på veckodagarna utan låter bara livet passera. Jag jobbar från mån-fre varje vecka så det är endast på helgen jag känner att jag gör något vettigt med mitt liv. Jag orkar aldrig göra nått efter jobbet. Har lite ångest över det.
18. Har varit livrädd för ormar sen jag hade en orm 1dm från min fot i Thailand när vi satt ute på terrassen. 
19. Jag är rätt så jävla romantisk av mig faktiskt. 
20. Mitt favoritämne i skolan har alltid varit histora och idrott.

i lördags - annas födelsedag

Började lördagen med att fara till Fällfors för att se dragracing. Efter det for jag och Timmy till stranden med Anna och Jonas innan vi sedan började fira Anna ordentligt med utemat, en båttur och raggen såklart. Hade en fruktansvärt rolig kväll och grattis igen världens underbaraste tjej!

i fredags

Efter jobbet gled jag i älven i en gummipool med några sköna lirare innan vi sedan drog på förfest hos eka och avslutade kvällen på trästocks.

power meet sista delen


power meet del 3


power meet del 2


power meet del 1


efter fyra år var det dags för något nytt


140708

Efter jobbet for jag och Timmy till hamn och hälsade på Anna och Jonas en stund. Nu ikväll hade jag tänkt ta igen lite ensamtid med Timmy i soffan framför serier eftersom vi inte varit ensamma sedan vi for till power meet. Men självklart så skulle bilen börja krångla idag så han är och kikar på den och kvar sittar jag i soffan helt själv med en skvallertidning, helt ok det också!

hemma från västerås

Kom hem inatt från Västerås. Har jobbat idag från 07.00-16.10 så jag är heeelt slut i huvudet och kroppen vill bara sova. Men kan då berätta att jag har haft så fruktanvärt roligt på power meet, ångrar ingenting.

Ska försöka få tummen ur så snabbt jag kan och lägga upp bilder. Tyvärr är det bara dåliga mobilbilder jag har att bjuda på då jag helt enkelt inte orkade ta fram systemkameran ur väskan och jag hade även så jävla kul så jag glömde oftast bort att ta bilder i huvudtaget. 
 

RSS 2.0