i mitt huvud.

♥ Jag älskar att köpa saker till hemmet. Det kan vara alltifrån hyllor till en jävla dammsugare, jag älskar det!! Som ni kanske har märkt så har jag redan börjat köpa kastruller, glas, muggar osv till min framtida lägenhet, eller ja - min och Timmys framtida lägenhet. Även fast jag får världens ångest när jag tänker på det för det känns som om vi aldrig kommer hitta en hyreslägenhet i denna stad.. 

♥ Ask.fm måste ju vara bland det mest underhållande som finns att göra en söndagskväll. Blir dock väldigt förbannad när jag ser hur tjejer blir kallade för horor och slampor för att folk anser (eller tror) att de har legat med många. Vem fan säger att man måste ha ett förhållande för att få ligga? Klart som fan att man ligger med fler personer när man är singel? Vill man ligga så har man all rätt till att få göra det. Och är man singel så blir det ju oftast med olika personer. Eller måste man skaffa sig en KK eller pojkvän för att få ligga när man känner sig sugen bara för att se bra ut inför samhället och för att folk inte ska se ner på en? 

♥ Hatar att jag inte kan ge gymmet all den tid och energi som jag vill. Efter att ha jobbat från 08.00-16.00 så har man inte alls så mycket energi på gymmet och passen blir inte alls lika bra som när man kan gymma på dagen. Men får trösta mig med att jag har snart förlorat 10cm runt låren, framsteg!

♥ Jag saknar sommar, åh satan vad jag saknar sommar!! Sena nätter, härliga festkvällar, ett ljus som aldrig slocknar, nattbada, fiska, cruisingar och allt annat som hör till! Sen längtar jag även tills vi far utomlands, vi har dock inte bestämt oss för om vi ska fara till hösten som alla andra gånger eller om det blir under våren denna gång. 

♥ Löööön på fredag!! Jag behöver det verkligen! Och det första jag ska investera i är ett par nya träningsskor. Vill ha några som inte ger mig skavsår eller blåsor bara för att man går 1 mil i dom. Just nu är siktet istället på ett par Nike.

♥ Just nu har jag ilandsproblem numero uno - Mitt hår har blivit på tok för långt. När det är torrt så är det snart vid rumpan men när jag duschar, ja då räcker de ner en bit på den. Sen att jag har tjockt hår gör det inte bättre för då kan blir håret så tungt så det går ju fan inte att göra något med det. Näe, en klippning skulle sitta bra! Mina toppar borde ha klippts för en månad sedan då de börjar bli jävligt vidriga, och finns det något fulare än tjejer med långt hår och risiga toppar? Nej.

♥ Såg ju hundraåringen på bio för någon helg sedan med ett gäng sköna lirare. Men till alla er som sett filmen, visst fan var det lite Forrest Gump över det hela?? Jag kan inte vara den enda som tänkte på det under filmen, eller..?


Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0