åtta saker om mig

♥ Förr åt jag i princip aldrig pizza, tyckte verkligen inte om det. Men efter ett halvår tillsammans med Timmy så började jag tycka om det från ingenstanns. 

♥ Jag älskar dollarstore, de måste ju vara världens bästa affär haha. Fast ullared var inte heller så tokigt när jag var där. 

♥ När jag slappnar av med munnen så åker mina mungipor ner vilket gör att jag ser väldigt sur ut. Folk frågar ofta om jag är sur när jag är avslappnad i ansiktet.

♥ Jag MÅSTE mima/sjunga/skrika när jag kan en låt. På bussen ex brukar jag gömma ansiktet i halsduken så att ingen ska se att jag sitter och mimar haha, ser så fult ut när man är ensam. 

♥ Jag får typ aldrig ilningar i tänderna. Kan tugga på isglass utan problem och kan även ha en isbit mellan tänderna och trycka ner tänderna i den hur länge som helt utan att få ilningar. Och jag har aldrig fått en barin freeze heller.

♥ Förut tyckte jag att det var väldigt jobbigt att presentera min pojkvän inför mina tjejkompisar och umgås med båda samtidigt pga en incident som hände för några år sedan som sårade mig fruktansvärt mycket. Men som tur är har jag kommit över det och nu har jag verkligen inga problem med det.

♥ Finns det något som är mer irriterande än en tjej som ska göra sig till direkt killar är i närheten och som seriöst tror att det är gulligt att spela helt jävla dum i huvudet och ska finttra åt ALLT? Ja, de finns fortfarande tjejer som håller på så, tyvärr...

♥ Jag är väldens sämsta på att ta emot komplimanger. Blir lika generad varje gång.


Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0