141227

Bild från Hemavan förra nyårs.

Igår blev det en runda på stan tillsammans med Jessica och idag har jag varit på solbacken med Timmy för att köpa in de sista inför Kittelfjäll. Imorgon far vi och jag är så jävla taggad!! 
- Gott nytt år!

Julen 2014

I tisdags var det uppesittarkväll hos familjen Persson, hade även lite tur och fick en vinst på bingolotton. Julen firades hos mormor och idag var det lilla julafton hos pappa. Är väldigt tacksam för allt fint som jag fått och jag kunde nog inte vara mer nöjd!

141221

I fredags var det julfest på pentagon, hade en rätt så jävla kul kväll faktiskt. Vaknade på lördagen och kunde knappt andas genom nästan och det kändes som om jag hade en motorsåg i halsen som gick igång direkt jag började prata. Så det blev alltså en dag på soffan med te och massa näsdukar.

Mår bättre idag, och tanken på att både jag och Timmy endast har två jobbdagar kvar innan vi båda har ett litet jullov på tolv dagar känns helt jävla underbart! Och idag är det även prick en vecka kvar innan vi drar till kittelfjäll med ett härligt gäng för att fira in det nya året.

kärlek


11.23

Hade riktigt kul igår! Åt först tacos i Hjoggböle med ett gäng party people innan vi for in till stan för att förfesta för att sedan avsluta kvällen på allstar. 

141210

I måndags åt jag lunch och gick på stan med Camilla. Då vi inte har träffats på länge så fanns det väldigt mycket att prata om. Igår så var jag och tränade, första gången efter att min förkylning halverst gått över. Blev straffad av hostattacker senare på kvällen så idag skippar jag gymmet då min huvudvärk dödar mig och min hosta börjar komma tillbaka igen.

141207

I fredags for jag och Timmy och hämtade hans nya cadillac innan vi sedan hade förfest i lägenheten. Det blev utgång Olles innan hela gänget drog till bigge för att fyllekäka. 

Lördagen blev väldigt lugn. Jag och Jessica hade bakishäng hos mig, åt pizza och tryckte chips framför julfilmer.

141203

Har fått den årliga torrhostan. Sitter just nu själv i lägenheten i mina leopardmjukisar med en kopp te på bordet och ska precis börja se criminal minds. Det är rätt mysigt att va lite halvsjuk faktiskt. Måste dock bli friskare till fredag för då har jag inte tid att vara sjuk, ska ju fieeesta lite hade jag tänkt.

RSS 2.0