breakfast


några osedda från powermeet och motorveckan


16.23

Igår var det förfest i läggan innan det blev en spontan utgång till Allstar.

scrapbook

Köpte en skrivare tidigare i veckan så ikväll ska jag påbörja scrapbook nummer tre!

fredagens kräftskiva


dagen efter

Ligger i sängen och är bakis och jävlig. Förr blev jag aldrig bakis, måddade alltid prima dagen efter men dom dagarna kan jag vinka farväl till för dom lär jag inte se mer. Nu straffas jag precis som alla andra, uhh.

Igår var det kräftskiva hos mig och Timmy med härligt sällskap. Vi hade fruktansvärt trevligt och gårdagens shottar bjöd vi på. Att jag mår sämst just nu var så värt det för gårdagen var en utav de bättre kvällarna 

140820

Efter jobbet besökte jag gymmet och städade sedan i lägenheten.
Nu är det endast två dagar kvar innan det äntligen är helg och jag är taggad till tusen!

20140819

 

hemma från alanya

Igår kom vi hem från Alanya. Vi åt kräftor och räkor hos Timmys föräldrar innan vi sedan for hem till lägenheten. Det absolut bästa som hände igår var att en viss Anna kom insmygandes i lägenheten utan förvarning och av henne fick man världens bamsekram! Kvällen avslutade jag och Timmy framför serier innan vi sedan somnade i våran efterlängtade säng.

gårdagen

Igår efter jobbet så blev det oxfilé hos familjen Persson. Senare på kvällen blev det förfest i huset innan vi sedan for förbi Linus ett tvärt som fyllde år och sedan avslutade vi kvällen på Olles. 

tidigare i veckan


om två dagar

Då var resan till Alanya bokad, om två dagar far vi från Luleå. För femte gången far jag till Alanya, gillar jag det så mycket? Nje, egentligen inte. Men det blev strul med semstern så igår fick vi veta att Timmy endast fick ledigt nästa vecka denna månad så jag bytte min ledighetsansökan från sista veckan i augusti till nästa.

Men jag är glad även fast vi för tredje gången far dit tillsammans (har varit där två gånger tidigare med la familia), nästa gång hoppas vi att vi har mer tur med semstern så vi kan planera bättre (och fara till något nytt ställe såklart)! 

Lite bilder från våra senaste tripper dit.

140805

Efter ett sommaruppehåll på en månad är det dags igen.

Storforsen

Igår for jag och Timmy till Storforsen med husvagnen och spenderade natten på campingen.

gårdagen

Igår for jag och Timmy till Valentino och åt middag. Efter det for vi till Adam där vi spelade spel och chilldrack. Hade en fruktansvärt rolig kväll/natt med många skratt, en grym start på helgen!

RSS 2.0