140428

For hem från jobbet efter har varit där i en timme. Ligger i soffan med magsjukan på besök, jävligt roligt nu när valborgs närmar sig och jag har planer som väntar. Men det känns som att jag kommer hinna bli frisk, finns inget annat alternativ. 

gårdagen

Igår spenderade jag min dag i Umeå tillsammans med mamma. Kom hem med fem kassar som innehöll en massa nya saker till lägenheten. Betydligt roligare att köpa grejer till lägenheten istället för att köpa nya kläder.
 

140424

Åt middag med Anna, Jonas och Timmy. Spenderade sedan kvällen tillsammans med Anna.

21.47

 

140421

Har varit med Anna nu på morgonen. Vi for även och åt lunch med Jonas och Annas pappa, göööööött! Ska nu tagga igång inför gymmet med denna övermätta mage, önska mig lycka till;)

gårdagen.

Igår var jag och Timmy i hans kusiners stuga tillsammans med dom och Timmys familj. Vi grillade, fick påskägg, körde drickspel, spelade wii, tävlade i musikquiz osv. Hade en väldigt trevlig kväll och har även några roliga filmer från gårdagen.

gårdagen

Igår efter gymmet så for vi till familjen Persson där det bjöds på påskmiddag (det ni ser på bilden är endast kallrätterna, fanns ännu mer götttt:$). Senare på kvällen blev det en spontanare och vi for runt i stan innan vi sedan hamnade på någon typ av hemmafest. 

acne


När jag gick på löpbandet idag så var blondinbella med i nyhetsmorgon där hon berättade om sitt klipp hon lagt ut där hon visar sig osminkad och därmed visar upp sin acne. Hon berättade om hur jobbigt det var för henne i skolan och hur mobbad hon blev av den. Detta fick mig direkt att tänka på den acne som jag själv levde med i ca 5år. 

De som har haft turen att uppleva sin tonårstid utan acne kommer aldrig att förstå hur jobbigt det var för oss som hade mycket acne. Min acne var som värst under min högstadietid och jag har tidigare berättat hur jobbigt det var för mig. Jag blev inte retad eller mobbad öppet utan jag fick mest anonyma kommentarer på bloggen vilket sumpade mitt självförtroende rejält. Folk kan vara så fruktansvärt taskiga när de har chansen att vara anonyma och det fick jag känna på i alla mina år på högstadiet via denna blogg. 

Dessa anonyma kommentarer gjorde så att jag aldrig vågade gå osminkad och jag kände mig alltid ful och äcklig. Jag smetade på alldeles för mycket smink för att kunna dölja så mycket jag bara kunde så ingen skulle se hur ful jag egentligen var. Mitt kassa självförtroende lede även till att jag blev fruktansvärt elak mot andra tjejer, tyvärr. Jag hade inga problem med att kasta ur mig taskiga kommentarer till andra tjejer i skolan och trycka ner dom. Mycket berodde på att jag fick så mycket kommentarer om mitt eget utseende så då började jag ge igen genom att trycka ner andra tjejer på skolan. Jag var på flera mobbningsmöten i skolan och en lärare kallade mig även för känslokall.

Jag ångrar mitt agerande. Men det är svårt som 15åring att hålla huvudet högt när man varje dag blir nedtryckt av andra om hur ful och äcklig man är. De som gjorde mig mest arg var ju det att de som kommenterade verkade inte tro att jag försökte göra något åt saken. De hade säkerligen ingen aning om att jag hela tiden testade nya produkter för att få acnen att försvinna och jag fick även testade tabletter men inget funkade. Jag tänkte städigt på min acne och försökte varje dag få den att försvinna. Det var när jag började gymnasiet och hade gett upp alla produkter som den äntligen började avta. När jag var 17-18år så försvann den och jag vågade äntligen berätta för folk hur mycket den hade påverkat mig. 

När jag just hade skrivit mitt inlägg här på bloggen om hur jobbigt det hade varit för mig och hur glad jag var över att den äntligen var borta så valde en annan tjej att använda det emot mig när vi bråkade på skolan. Minns fortfarande hennnes kommentar så väl "men du är så jävla äcklig i ansiktet" sa hon. All min frustration och ilska som jag har haft över all den skit jag har fått och alla de kommentarer folk har gett mig över åren förvändlades till ren jävla ilska när dessa ord kom ut från hennes mun. Jag tog då ut all den ilska på henne som jag samlat på mig under åren. Det som gjorde mig mest arg var ju det att hon visste hur personligt och jobbigt acnen hade varit för mig men valde ändå att använda det emot mig.

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med detta långa inlägg. Kanske förvarna folk att innan ni kommenterar någons acne så ska ni veta att den personen säkerligen redan tänker på den själv varje dag och oftast inte mår så bra över den. Ni kommenterar bara det personen i fråga redan är mycket väl medveten om, och ni gör saken så mycket värre och betydligt större än vad det behöver vara. Det är faktiskt bara några prickar i ansiktet, inget mer, som blondinbella sa.

140418

Började min lediga dag med ett bicepspass innan jag avslutade med milen på bandet.
 

långhelg

Efter gymmet igår fick man ett besök av Molly. Har inte träffat henne på evigheter så det fanns mycket att prata om!

Nu har jag äntligen långhelg!! Är ledig tills på måndag vilket känns helt jävla underbart. Vad jag och pojkvännen hittar på ikväll återstår att se, hemmakväll eller fiesta?

140415

Har varit runt på solbacken med Timmy efter jobbet och gjort bort lite ärenden. Resten av kvällen spenderas på soffan framför serier.

140414


dubbelpass

Började dagen med att gå milen på bandet och sedan tränade jag bröst. Efter det mötte jag upp Johanna för att äta lunch med henne och efter det for jag tillbaka till gymmet för att träna baksidalår och rumpa.

lördagsmys med pojkvännen


en dag på stan


en bild från gårdagen


140410

Kom hem från gymmet för en stund sedan. Avslutar denna torsdag med godis framför serier, underbart!

140409

Bjöd Frida och Kimme på middag och sedan spelade vi lite wii. Nu taggar jag igång till ett kvällspass.

gårdagen

Började morgonen med att impalan skulle flyttas och efter jobbet for jag till pappa och åt middag och såg hockeyn.

17.33

En bild från i lördags då pojkvännen bjöd ut mig på middag.

Har precis lagt in lite nya låtar på mobilen och nu taggar jag igång inför ett gympass med en celsius.

21.43

Idag var jag och Timmy förbi loppisen i Skelleftehamn tillsammans med Anna och Jonas. Efter det for vi och handlade och sedan kom familjen Buhr förbi för att fira mig så vi bjöd på fika och hade det allmänt trevligt.

från gårdagen


140406


dagen efter


godmorgon

Förfest hos mig och Timmy igår. Blev kaos i slutet men sånt händer, slutade bra iallafall. Idag har vi ett vardagsrumsgolv och en hall som verkligen behöver skuras, men först ska jag bara få Timmy att vakna så vi kan köpa hem bakismat.

bra start på min födelsedag


vad som har hänt sen sist

Varit i garaget med Timmy och Jonas

Tränat och köpt celsius

Shoppat och insett att mitt hår börjar bli för ljust

Tränat lite mer

Gått på stan med Anna och ätit skräpmat med Timmy

Jessica kom hit en kväll så vi pratade om lite allt möjligt innan vi sedan spelade med Ricky och Timmy

Ätit mer skräpmat och även bjudet över familjen på födelsedagsfika så de kunde fira mig dagen före

Garaget igen

RSS 2.0