saker jag irriterar mig på för tillfället.


♥  Jag är fortfarande förkyld vilket betyder att jag inte kan gymma än, gymmade ju förra veckan när jag fortfarande var förkyld vilket var ett stort misstag för nu är det ännu värre.. När man äntligen har fått tillbaka motivationen och satt upp mål så är det klart att en förkylning ska komma ivägen.

♥  Försöker trixa ihop ett CV, och jag hatar verkligen att skriva CV. Mina känns så jävla opersonliga, tråkiga och ruttna. Ingen kommer vilja anställa mig när de läser mitt CV..

♥  Jag och Tessan satt och pratade om halloween för någon kväll sedan och jag har redan börjat kolla lite efter maskeradkläder vilket betyder att jag vill att tiden ska gå snabbaaaareeee. Halloween är inte förän 1,5 månad typ och själv är jag redan taggad, åhhhh..

♥  Spekulationer om nyårs började ta fart nu i helgen när vi var hos Jonas, så nu börjar jag tagga inför det också.. Det är ju en evigheeeeet kvaaar, ÅÅÅÅÅHHHH. 

♥  Pretty little liars har uppehåll, hur dåligt är inte det??? 

♥  Jag hatar att jag ser ut som en tioåring på bilder medan tjejer som är yngre än mig ser ut som gudinnor:(

♥ Varför har jag inte pengar till mina tattueringar som jag vill göra?? Och när jag väl hade pengar visste jag inte riktigt hos vem jag skulle tattuera mig hos..

♥ Irriterande när folk ska gå med bandtröjor på band som de inte ens lyssnar på eller knappt vet vilka de är, awkward.

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0