så ligger det till.

♥ Jag är inte den som egentligen stör mig på stavfel då jag själv kan göra fel, men en sak som stör mig så fruktansvärt mycket på är folk som stavar fel på ordet tyvärr, när ska folk förstå att det stavas med två R?????

♥ Ska ju som sagt till Hemavan under nyårs, jag som har förträngt minnet av hur trååååkigt slalom blir efter någon timme, fuuuuuck....

♥ Skulle ju färga mitt hår i somars men det blev ju aldrig av men snart så, ohhh yeeaaah;)

♥ Hockeysäsongen är ju igång också, och inte fan har jag saknat alla förbannade statusar om matcher osv på fb, skulle nog behöva en överlevnadsguide för detta.


♥ Hur kan alla tycka att the conjuring är så fruktansväääärt bra? Den funkade ju men inte mer än så, eller är det bara jag som har dålig filmsmak..?

♥ Halloween närmar sig och själv ska man faktiskt vara nykter! Undra hur många slampiga poliser, sjuksköterskor och maids vi kommer få se iår. Inte för att låta bitter men alltså dessa utklädnader är sååå tråkiga och uttjatade:/ Innan det blev bestämt att jag skulle va nykter så hade jag ögonen på en jävligt snygg piratdräkt men det får bli någon annan gång!

♥ Hatar när intressanta personer slutar följa tillbaka på insta, för då måste ju även jag sluta följa dom:( Jag är en sån där ful jävel som slutar följa om den andra slutar följa mig för annars blir det ju pinsamt om jag fortsätter (fast det är nog lika pinsamt att jag väljer att göra på detta vis höhö).

♥ Jag läser typ endast Paulas blogg för att Molly är så jävla söt, världens gulligaste!! Men efter ett tag insåg jag att hon skriver rätt så bra också, men hennes texter överglänser inte Molly!

♥ Måste se Dexter nu så jag avrundar detta inlägg med att visa hur jävla fotogenisk jag är, lätt snyggast på fäzt om ni frågar mig:') (alla bilder är tagna vid olika party moments)

Tell me!
Postat av: Linnea

vad skaru göra på halloween?:)

2013-10-24 @ 16:28:28
URL: http://laaandgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0