osynliga regler.

Du får visa dina ben på bild men fan ta dig om trosorna kommer med i bilden. Kändisar får posa framför spegeln i deras nya bikini men fan ta dig om du skulle göra detsamma. Det gör inte lika mycket om en kille knullar runt men fan ta dig om du är tjej och gör det. Du får lägga ut bilder på dig själv när du har bikini i rätt miljö men fan ta dig om du skulle lägga ut någon bild där du endast har underkläder på dig. 

Det där är bara några av de osnyliga reglerna som finns runt om oss som ingen egentligen kanske tänker på.Men så där är det faktiskt, dom finns där.

När killar har legat med många tjejer, inte fan hör jag någon kalla honom för manshora eller något liknande ord men direkt någon tjej har legat med många så hör man ord som hora, slampa osv.

Sen var jag inne på någon randomanvändare på instagram och kollade på bilder, först var det bikinibilder på tjejen där hon stod på fina stränder osv, bilder som fick mig att längta till sommaren typ, men sen helt plötsligt kom jag till en bild där tjejen stod i BH inne i huset och posade, första tanken var direkt bara "vad fan..?" Men att hon hade 10-20 stycken bikinibilder på stranden väckte inga konstiga tankar i mitt huvud. Så varför gjorde denna bild det, varför blir det automatiskt så? 

Man kan ju alltid önska att dessa osynliga regler skulle försvinna men så lätt är det ju inte. Utan de är inprintade i våra huvuden, det är något som vi bara har lärt oss sen vi var små, vad som är okej och inte. Fan ta dessa osynliga regler.

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0