tio saker.

♥ Föredrar nästan mer att gå på stan själv än att gå med någon när jag ska shoppa.

♥ Jag hatar snuspustarna som kommer ifrån dosan när någon öppnar/stänger den.

♥ Har alltid älskat böcker. När jag var yngre så kunde jag gå till bibblan och låna 10-20 stycken utan problem, och sedan läsa ut dom på ca två veckor. 

♥ Har haft en riktig kändiscrush och det var på Bill Kaulitz från tokio hotel när jag gick i sexan. Dyrkade både honom och bandet. 

♥ Längtar extremt mycket till att skaffa en egen lägenhet vilket jag troligtvis kommer göra till sommaren. Men jag längtar nog mest till att få inreda den helt i min egen stil.

♥ Har alltid haft något emot "hockeykillar", de är nog endast för att de flesta jag har mött har en sådan äcklig storhets så nu har jag tyvärr dragit alla över en och samma kam. Sen så har jag i princip aldrig dragits till "hockeykillar" vilket är lika bra för alla skeåbrudar verkar ju göra de.

♥ Jag vill gärna flytta ifrån Skellefteå men jag är så rädd för att flytta själv till en stad där jag inte känner en själ.

♥ Jag förstår inte varför folk ska envisas med att stoppa ner sugrör i deras öl/cider. Sugröret förstör ju smaken, halsa för fan!

♥ Tycker inte om att 95:orna nu tar sig in på krogen. Även fast det endast skiljer ett år så känns dom ändå för små. (93:orna tänkte säkerligen samma sak när vi 94:or tog oss in;))

♥ Kommer alltid att sakna ridningen fast det var jag själv som valde att sluta. Men ridsporten och hästar (jaja dom är en frukt som inte finns, käft.)  kommer alltid vara speciellt för mig hehe:$

Tell me!
Postat av: Josefine

Så snygg tröja! Vars är den köpt? :)

2013-01-10 @ 19:36:06
URL: http://takeyoudown.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0