en fråga förtjänar ett svar.


Fick frågan hur jag och timmy blev tillsammans. Trodde jag redan svarat på det..? Men eftersom att jag inte har något bättre för mig så kan jag svara på de dåååe.

Som jag har berättat förut så har jag och timmy känt varandra sedan 2007, vi var även tillsammans en kort tid då. Ända sedan dess har vi alltid haft nått speciellt mellan oss, man kan inte riktigt förklara vad men nått har alltid funnits där. 

2 december 2011 så hade Alle sin 20-årsfest där både jag och Timmy befann oss. Vi fyllestrulade och sen så sovde jag hos honom den natten, trodde inte de skulle hända så mycke mer än sådär. Men tre dagar efter så var jag med lite folk utanför max och då kom han och Kimme dit och dom skulle vidare till Adam så jag frågade om jag kunde följa med dom till honom vilket gick bra. Gjorde det bara för att jag ville vara me timmy hehe.

Senare den kvällen började jag och timmy skriva till varandra och han frågade om jag ville hitta på något till veckan. Trodde typ hela jag skulle explodera av lycka och iver haha. Och sen var vi med varandra typ varannan dag i två veckor innan han slutligen frågade en kväll om jag ville ha ett förhållande med honom.

Två veckor kanske inte är så mycket egentligen, men det kändes så rätt för båda och plus att vi känt varandra i sex år snart. Nu har vi varit tillsammans i ett år och jag är så jävla lycklig. 

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0