tjorvigt inlägg om studentfesten.


Det har pratas mycket om studenten i klassen idag, och det har även varit mycket prat om att de som inte är studenter borde få komma till studentfesten, så länge de är 18+
(vilket ingen i min klass vill).

Personligen så vill jag inte ha någon som inte är student där, för helt ärligt så tycker jag att det är studenternas kväll och ingen annan har något där och göra. Festen är till för de som tagit studenten och har man inte tagit den så har man egentligen ingenting där att göra. 

Men nu är det så att det vet du ska spela på studentfesten vilket många är medvetna om och dom lockar ju väldigt mycket folk så visst förstår jag att de är många som inte tar studenten som vill dit endast för att de är dom ska spela, men jag tycker ändå att de endast ska vara studenter där.

Förra året kunde jag farit till Timmys studentfest men jag gjorde inte det pga att jag kände inte att jag hörde till, jag hade ingenting där att göra, och så är det för er andra också, ni som inte tar studenten har egentligen inget där och göra, även om ni vill se bandet som ska spela. Ni får fan helt enkelt vänta till eran tur och ni som redan har tagit studenten har haft erat roliga så låt oss få ha våran studentkväll för oss själva. Tack och hej.

Tell me!
Postat av: Linnea

kände precis som du förra året!

2013-04-15 @ 15:29:20
URL: http://bloggendettalasom.blogg.se
Postat av: sabbeeeOoooo

håller med till 100%!!!!!

2013-04-15 @ 17:02:01
URL: http://sabrinolsson.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0