en fråga förtjänar ett svar.


Jo jag jobbade på Willy:s förra sommaren och kommer även att göra det denna sommar! Att stå i kassan tyckte jag var jättekul i början när allt var "nytt" men efter ett tag kunde det bli lite tråkigt. I början känns det lite stressigt när man inte har lärt sig alla nummer till frukterna för det tar ju tid att söka upp dom i boken framför dig. Vid lunch och middagstid är det alltid mycket folk men vi hjälps åt allihopa, och de som arbetar på Willy:s är så jävla trevliga allihopa och alla är villiga att hjälpa till om det behövs! 

Jag tror att som sommarjobbare är det vanligast att man står i kassan men du står aldrig i en kassa en hel dag utan du har rotationer, du får max stå i kassan två timmar irad innan du sedan har rast eller så får du jobba på golvet ett tag. Och vissa dagar jobbar du på golvet hela dagen och hjälper endast till i kassan om det behövs.

Men du kan ju alltid fråga Mattias om du får jobba endast på golvet så får du helt enkelt se vad han säger. Men jag tycker absolut att du ska söka sommarjobb där!

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0