22.43

Har varit med finaste ikväll. Han for nyss så nu ska jag äta lite godis framför andra avenyn och sedan sova. Känns tungt att ställa larmet inför imorgon, det har varit så skönt att vara ledig två dagar extra. Men imorgon ska jag kriga mig upp, fan.

gammalt.

Har rensat några lådor som jag har i mitt rum och hittade bland annat dessa bilder;
 

skönt att vara ledig.


höhö.

Trying to walk sexy

expectation:


reality:


When I was your age, I blew bubbles. Not boys. Slut.


That moment when your parents actually say yes


When you post a picture of yourself on Facebook and no one likes it


andra avenyn.

Har laddat ner andra avenyn som jag nu hade tänkt se en gång till. Har sett den serien tidigare för några år sedan när den gick på tv men den är så jävla bra så hade nu tänkt se den igen. Och eftersom att jag är ledig imorgon så kommer jag nog sysselsätta mig med detta hela natten!

16.17

Just nu så gör jag något körkortstest som pappa har laddat ner på min dator, har inge bättre för mig så kan lika bra göra det. Är iallafall kung på alla skyltar, men tyvärr är det nog inte så mycket mer än de hehe..

Ska snart göra middag till mig och lillbrorsan och sen ska jag bara dega framför tvn resten utav kvällen.


måndag.

Hehe, mycket roligare att sjunga med den där texten;)

Så jävla skönt att vakna upp en måndag och inte ha skola, underbart. Ligger och drar mig i sängen, borde gå upp och äta frukost men jag är för lat. 

Idag så har jag inga planer, tror nog att jag bara ska ta de lugnt framför datorn med någon ba serie.

*friend request accepted* let the stalking begin.


söndag.

Nyttig start på dagen.. fast ne, men dock fruktansvärt gott så de är värt det! 


speaking of funerals, why don't you go ahead and go die.

Har chillat med brorsan hela kvällen framför tvn med chips och dipp, inte helt fel.
Just nu så väntar jag på att älsklingen ska komma hit medans jag ser glee, är så jävla trött så kommer säkert redan ha somnat när han väl är här.

17.59

Exakt ett år sedan nu, fan så fula vi var.
Har varit med Timmy idag, vi chillade hos mig. När han for så kom storebrorsan hit och tillsammans med lillebrorsan så fixade vi tacos till middag, så nu ligger man här i sängen med matkoma. Senare ikväll så kanske man får besök, vet inte riktigt ännu hur det blir.

lördag.

Det är lördag och jag sitter på skolan, detta är allt annat än okej.. Slutar inte förän vid ett och då kommer älsklingen hit och hämtar mig sen far vi till mig. Kan lova att jag är jävligt avis på er andra som slipper sitta i skolbänken en dag som denna.

I am yours to keep.

Ska slå på en film nu medans jag väntar på att älsklingen ska komma hit.
Sup och svälj, trevlig helg!

fredag.


Äntligen är hemsidan klar! Fy så skönt. Men tyvärr så måste jag vara på skolan imorgon från 10.00 - 13.00 för vi har öppet hus. Men vi får vara lediga på måndag istället. Så nästa vecka är jag ledig både måndag och tisdag, underbart!! 

Har just duschat och hade nu tänkt gå upp till kylen och leta fram något gott som jag kan äta framför glee.

talet som jag skrev.

Minns ni talet som jag skulle skriva på svenskan som jag sedan skulle redovisa inför klassen. Tänkte lägga ut talet jag skrev här så får ni säga själva om vad ni tyckte om de;


Vad ska man göra för att passa in? För att bli accepterad? Få folk att inte snacka skit om dig? För att folk bara ska låta dig vara? Egentligen så spelar det inte roll om vad du gör, för det finns alltid folk som är där för att döma dig, se ner på dig, kränka dig eller bara göra allt för att få se dig rasa.

Jag tycker det är jättejobbigt att vara tonåring, känslor går som en bergochdalbana, jag känner mig bara som en stor känslorbomb.  Vad man än gör så blir aldrig alla nöjda. Du kan inte få alla nöjda, så är det bara. Du blir dömd efter ditt utseende, rykten som kan gå om dig och all skitsnack som går runt i stan. Det är inte ofta man hinner ge någon ett första intryck för personen har redan dömt dig efter vad andra sagt.

Man anses vara för fet eller för smal. Pluggar man så är man en nörd men pluggar man inte så är man dumförklarad. Röker du så tror du att du är cool men röker du inte så är du en tönt, samma med alkohol. Sminkar du dig så är du en fjortis men sminkar du dig inte så är du ful. Pratar du för mycket så söker du efter uppmärksamhet men pratar du i princip ingenting så är du blyg och dryg.
Vars är mellantinget? Hur ska man göra för att varken vara det ena eller det andra, få folk att sluta sätta dig i en kategori?

Har ni någon gång fått den där känslan av att ni bara är en i mängden. Att ni inte vågar sticka ut för att ni är rädda för vad andra då ska tycka och säga. Det har då jag. Förut så var i alla fall jag en sån person som brydde mig alldeles för mycket om vad folk tyckte om mig. Jag vågade inte sticka ut ur den där jävla mängden, jag ville vara en i den, istället för att riskera att få folk att tycka att jag är konstig eller något liknande, att jag var annorlunda. Men som tur var så försvann de där med åren. Jag insåg att jag måste få sticka ut på mitt sätt, jag klarar inte av att vara som alla andra. Jag måste få vara jag.


Sen så är det ju det här med utseendet. Nu i tonåren så känns det som om det är allt. Du blir dömd efter hur du ser ut och de är även utsidan som ger insidan en chans. De är klart att man bryr sig om hur man ser ut, men oftast så jämför man sig så mycket med alla andra. Är man sjukt snygg så vill alla killar ha en och alla tjejer vill vara en.

Sen så tycker jag att media sätter mycket press på hur man ska se ut. Det är alldeles för ofta som man ser rubriker i tidningar som ska ge träningstips och olika kosttips. Man ska vara så jävla perfekt på utsidan enligt olika tidningar. Dem får det att låta som om att är man snygg så försvinner alla ens problem.

Man ska ha den där snygga modellkroppen som alla drömmer om. Jag som tjej tycker verkligen de är jättejobbigt, man ser ner på sig själv hela tiden och tänker att ”om det är så där man ska se ut, ja då är ju jag helt fel ute”. Sen står man framför spegeln på kvällen och klämmer på sitt fläsk och tänker att man är fet och borde göra något åt saken. Men det är inte så konstigt att man tvekar när man ser alla kroppsideal överallt.

I tidningarna kan man läsa om hur man får den där slanka magen, den där perfekta rumpan och den snygga slanka kroppen. Och fan ta dig om dina lår går ihop för då anses du vara fet! Det är så sjukt, det är så fel. En perfekt utsida kan inte fixa en trasig insida.

Sen får vi inte glömma pressen.
All press i skolan exempel, jag tycker de är jättejobbigt, de är som om allt man gör just nu kommer påverka framtiden, och framtiden skrämmer mig.
För att kunna lyckas i livet så måste man nu fixa de där jättebra betygen. Man vill vara stolt över sig själv och stolt kunna visa sina föräldrar hur bra man är. Jag tycker de är jättejobbigt, får prestationsångest.

På tal om skolan, en annan sak som är jobbigt med skolan, som jag tycker är värre än alla prov och läxor är det sociala spelet. Skolan känns ibland som en dokusåpa som man inte kan hoppa av. Man ska lyckas bli vän med nya människor, man ska vara snygg, smart, lagomt snäll och samtidigt som allt detta pågår ska man lyckas få de där toppen betygen.

Media spelar även här en viktig roll. I tidningar och på TV finns reklam och annan sorts propaganda som ger dagens tonåringar allt större press på sig själva att vara både framgångsrika och perfekta.

När gymnasiet började så valde man även vilket umgänge man skulle höra till, skulle man vara hederlig eller inte, hamna i gänget som snusar, röker och dricker? Eller skulle man vara i det ”vanliga” gänget.
Sen så döms man även utav andra beroende på vilken linje och skola man valt. Har du valt exempel fordons eller industri så är du en slusk, har du valt speed så är du en sportfåne, har du valt någon estetisk linje så är du annorlunda. Nu är vi tillbaks här igen, tillbaks till de här kategorierna. Jag vill inte bli stämplad på grund utav vilken linje och skola som jag valt.

På något sätt så tror man att alla andra har det så bra. Man vill så gärna vara lycklig men man faller i jämförelsen med alla andra. Man vill så gärna vara som någon annan, någon som verkar ha allt det som man själv vill ha men utan att veta om de så vill även den personen vara någon annan. Medans jag kanske bantar för att vara lik en annan person, så kanske den personen opererar sig för att vara lik någon annan. Det är som om ingen vill vara helt sig själv. Men kom ihåg det att alla andra är inte heller så jävla lyckliga och perfekta som man kan tro, vi går alla igenom dessa jobbiga år tillsammans.


22.32

Var med finaste ikväll. Ska nu se pretty little liars och sedan sova.

I just want to save you while there's still something left to save.


torsdag.

Kom hem för en stund sedan, fick sluta tidigare vilket var mycket uppskattat kan jag lova. Sista timmen så satt jag och Malin och drygade med folk på fb för att vi var så uttråkade men lite roligare blev det;)

Ska kriga med min hemsida nu så att jag hinner få klart den imorgon, hade!

we all feel a little fucked up sometimes.

Kom precis ut ur duschen och hade nu tänt börja jobba med min hemsida som ska vara klar på fredag. Jag behöver all tid som jag kan få för jag är verkligen sämst på att göra hemsidor, fattar absolut ingenting. Jag tackar gudarna för att Albin går i min klass och kan hjälpa mig när mina kunskaper i webbdesign sviker mig, vilket dom alltid gör..

nytt.


onsdag.

Fy vad skönt det är att sluta efter lunch! Nu ska jag bädda ner mig i sängen med godis och dricka framför några avsnitt av Glee.

wave your hands in the air like you don't care.

Haft denna låt på huvudet hela dagen.

Jag älskar dig

I will never want to hold anyone's hand as much as I want to hold yours.

Finaste kommer hit vid tolvtiden, sen så ska jag va med honom hela dagen och kvällen så det kommer inte bli så mycket till uppdatering idag.  

Ska nu se ett till avsnitt av Glee och sedan sova.

måndag.

Självklart så regerade tvåorna idag, vad annars? ;)
Iallafall så blev det mat från max idag, kan lova att jag njöt av varje tugga jag tog. Och ikväll så ska jag bara njuta av tanken på att jag är ledig imorgon, fy så underbart.

några bilder från dagen.


ettorna vs tvåorna.

Snart är det tävling mot ettorna, nu jävlar ska dom sättas på plats!


några bilder från i fredags som jag lånade utav linnea.


söndag.

Älsklingen sovde här inatt, därför har det inte blivit så mycket till uppdatering. Han skjutsade mig även till stallet idag vid tre.

Kom ut ur duschen för en stund sedan och ska plugga lite på körkortet nu, pappa laddade ner något program på datorn så lika bra att börja nu.

19.16

Ge mig sommar & skulle gärna ta tillbaka brännan också.

Just nu så ser jag PLL medans jag väntar på att älsklingen ska komma hit. Blir nog även så att han sover här inatt 


hair.

Fick just nya hårprodukter av mamma 


lördag.

Hittade denna bild från gårdagen på William Marklunds blogg.

00.28

Har haft en rolig kväll med vännerna och pojkvännen.
Tog inga bilder så får låna några av Linnea när hon lägger ut de hon tog.

sov 14 timmar inatt, kan lova att det var underbart.


I used to think of you as somebody that would never, ever hurt me.


torsdag.

Ska snart hålla talet, kommer reagera så här när läraren säger att de är min tur;

Men när det väl är över så;

Wish me luck!

onsdag.

Haha, nämen oj så fint! Tack älskling..

Pojkvännen for för drygt en timme sedan, nu måste jag verkligen fixa me talet. Måste se till så de är fem minuter långt sen så måste jag bara träna in de i skallen så jag kan de utantill. Få se hur länge jag kommer måsta hålla mig vaken inatt, kommer då fan inte ge mig förän de sitter som de ska!

you know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.

Slutade efter lunch idag så hade tänkt vara duktig och skriva klart talet när jag kom hem. Men självklart så lyckades jag somna i soffan och sov tills de va middag, bra izza, bra...

Så ska försöka skriva klart de nu innan älsklingen kommer. Ha en king kväll!

18 Januari.

1 månad tillsammans med finaste

now the moon hangs in full, so you know I won't play by the rules.

Efter skolan så hämtade Timmy och Jonas mig, vi for till burträsk för att släppa av deras classmate. Efter de så for jag och Timmy till honom. 

Nu så måste jag skriva mitt tal som ska vara klart och inlärt till på torsdag. Gissa hur mycke jag har skrivit;

2007.

Haha, hittade fem bilder från första gången jag och Timmy var tillsammans 2007


I don't care what they say, i'm in love with you.

älskling

Bloggen har varit helt död idag. Men det bero på att efter skolan så låg jag och halvsov framför tvn, sen så blev det middag på Bishops med hela familjen. Efter vi ätit så for vi runt i olika affärer en stund. 

Älsklingen kom hit efter att vi kommit hem, så kvällen har spenderats med honom.

dagens.


can you sense the pain, it's everywhere.

bild från julafton.

Brorsan kom hit ikväll så hela familjen var samlad. Vi åt gomiddag, städade bort julgranen och nu spelar vi kort och äter godis. Har även fått två nya hårprodukter, kanske lägger in nån bild på de senare.  

Nu är helgen över och imorgon är man tillbaka till den tråkiga vardagen. Men som tur är så kommer finaste förbi min skola på lunchen imorgon 

dagens.


dagens.

Gick inge bra att skriva de där jävla talet, ger de ett nytt försök en annan dag. Idag så har jag inte gjort så mycket, duschat, renbäddat sängen, pratat med älskling i telefon och typ dött framför tvn. 

Ska nu fixa middag till mig och lillbrorsan, senare ikväll så kommer älsklingen hit.

ska börja skriva på talet nu.

Hade tänkt börja skriva talet som ska vara klar på torsdag.
Jag kan ju alltid hoppas på att det kommer gå så här bra att skriva;

Men ärligt så vet jag att de kommer sluta så här;
Wish me luck!


18.14

Gofrulle på Bianco med Sebbe och Malin, byske levererade. 

Kom hem från byske för ett tag sedan, jag, Malin och Sebbe var ju där och filmade idag. Nu så kom Ebba och Molly, ska hänga med dom ikväll så skriver senare.

fredag den trettonde.

Vaknade för en liten stund sedan. Ska snart börja fixa mig och sedan ta bussen till stan för att möta upp Malin, sen så far vi vidare mot byske.
Have a nice day bitches.

the amazing moment when you prove a "know-it-all" wrong.


arkivet.
Pojkvännen drog för typ en halvtimme sedan, själv så kommer jag slockna när som helst.
Imorgon så blir det ingen skola utan istället så ska jag vidare till vildare betesmarker med Malin, eller vildare och vildare, vi ska till byske heheh;)

torsdag.

Hatar torsdagar för så slutar vi inte förän halv fyra. Börjar känna mig lite bekväm med att sluta efter lunch ;). Iallafall så kom älsklingen förbi på lunchen, blir alltid lika glad av att se honom 

Måste skriva ett tal som ska vara fem minuter långt och man får välja själv vad det ska handla om, så fruktansvärt jävla drygt... Det ska vara klart inom en vecka och jag ska kunna hela talet typ utantill, fml.
Men ska försöka börja på talet nu, hade.
Var med finaste ikväll, vi tog de bara lugnt framför serier eftersom att båda var väldigt trötta. Men nu ska jag fylla på min tomma mage och efter det ska jag nog sova.

onsdag.

Slutade efter lunch idag, känns som om de kommer att bli standard framöver. Adden och Timmy kom och hämtade mig när jag slutade och då drog vi till Adden och var där en stund. 

Halv två så befann jag mig på ungdoms för att fixa mer ppiller, kom hem för en stund sedan. Hade tänkt gå och duscha nu och efter middan så kommer Timmy.

bilder från 2011 som jag aldrig har lagt upp.

 
 
 
 

we blowin smoke in the air, drinkin ice cold beer.

Enda sedan jag kom hem från skolan så har jag legat i soffan framför tvn och sovit. Nu är det fan bara att be till gudarna att jag även kommer lyckas somna ikväll.

Måste nu skriva klart en reklamfilmsanalys och efter det ska jag fortsätta äta på den goda klubban som ni ser på bilden.

tisdag.

Vaknade kvart i nio imorse av att min skjuts kom in och väckte mig. Eftersom att jag började klockan nio så var det bara att ta på sig kläderna och fara. Så när alla tjejer har klätt upp sig och är snögga idag så går jag runt osminkad, ofixad, trött och allmänt jävla ful. Typ standard endå..

Jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt, försent för å ångra men tid nog att tänka om.

Tjejerna for för en liten stund sedan. Vi åt en massa onyttigt och pratade om allt möjligt som vanligt. 
Ska försöka somna tidigt ikväll, för imorgon börjar ju skolan om, taggad.. Men får iallafall skjuts av Buhr så jag slipper då gå i kylan, score!

måndag.

Kommer inte somna tidigt ikväll, var vaken alldeles för länge och sov även för länge så näe, ain't gonna happen. 
Vaknade av ett samtal från ungdoms, och nej jag är inte med i någon klamydiakedja som halva skellefteå verkar vara, utan jag ska på en vanlig koll så att jag kan hämta ut mer ppiller. 

Ska snart tvinga mig upp ur sängen och gå och duscha. Men inte än, utan snart..
När jag känner mig redo att lämna värmen under täcket och bemöta kylan utanför.

Jag var fast på botten men kämpade upp tills jag nådde ytan och hämtade luft.

Ligger i sängen och dricker cola och lyssnar på musik, yeeh that's what's going on, I have a fucking party in my room!!

Näe men ärligt så kan jag seriöst inte somna, är väll en blandning av att jag vänt på dygnet och att jag ligger och tänker på alldeles för mycket skit helt enkelt. Det är fan inte lätt att var tonåring i dagens samhälle, just sayin'.

så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå och på vilken sida vi står.

Timmy for just hem. Vi spelade wii ( självklart så regerade jag ), såg ett avsnitt av jersey shore osv.
Imorgon så kommer brudarna hit, kommer nog bli lika awesome som vanligt. 

Men nu ska jag tömma kylen på allt gott som jag kan hitta, hade.

hating me ain't gonna make you any prettier.

Brorsan kom hit på middag, alltid kul att träffa honom. Mamma tvingar på honom en massa gardiner, dukar till lägenheten, själv så står jag bara bredvid och skrattar för man ser verkligen hur obrydd brorsan är om sånt där.

Just nu så försöker jag hitta något att fördriva tiden med medans jag väntar på att pojkvännen ska komma hit.

söndag.


Exakt ett år sedan, saknar er.

Var vaken alldeles för länge inatt, fastande i ett deep talk med Camilla över fb chatten, hehe standard. Sen så såg jag även några Jersey shore avsnitt. 

Vaknade inte förän vid tre idag så min frukost/middag kommer att bli kinamat, fy så gott.

I've walked down roads with no direction.


haha, så sööt

Var med älsklingen ikväll, vi tog det lugnt hos mig framför en film. Vi for även förbi ica en sväng.
Hade nu tänkt se ett avsnitt av Jersey shore och sedan sova.

lördag.

Snart så kommer mina ögon att falla ihop, orkar inte va vaken längre. Ska somna till något Jersey shore avsnitt sen får älsklingen väcka mig när han kommer hit.

drama, lies, tears. cheers to the teenage years.

Kom hem från maxi för en stund sedan. Pratade med Camilla i telefonen hela vägen dit och hem, alltid lika härligt att prata ut lite. Sen när jag kom hem så ringde älsklingen. 

Ikväll ska jag ta det lugnt med mamma framför tvn. Sup och svälj, trevlig helg!

I can't even begin to describe how happy you make me feel.

Vaknade vid fyra, sov alldeles för länge som vanligt. Måste verkligen hinna vända på dygnet innan skolan börjar. Loggade in på fb, möttes av alla 1000 hockeystatusar, suckade och loggade sedan ut. 

Väntar nu på att middan ska bli färdig, ska sedan ut och skotta och efter de väntar duschen. 
Varför är mitt liv så jävla intressant, funderar typ på att skriva en självbiografi... not.

02.10


Spenderade kvällen med pojkvännen 
Hade nu tänkt se några avsnitt av Jersey shore och sedan sova.

kände mig lite tvungen till att testa camen höhö.


torsdag.

Startade dagen med dessa chokladpuffar i en tallrik med mjölk, fy så gott. 
Kusinerna for just hem så idag ska jag städa mitt rum och sedan ska jag hjälpa mami med tvätten. Ska även ringa min älskling senare och höra om han vill komma hit ikväll.

webbcameran som jag skulle få i julklapp har äntligen kommit.


cause honestly I just don't care.

Vill ni ta del av min händelserika dag?  Well, here it comes!

- Vaknade vid fyra, sovde som en gud inatt
- Åt middag och sen spöade jag lillkusinen i Wii
- Spelade monopol, krigade mig till maxi med kusinerna och köpte godis
- Pratade i telefon med min saknade pojkvän

Fy vilken rolig dag!! Fast...?

Just nu så har jag bosatt mitt arsle i soffan framför tvn med datorn i knät och en godispåse bredvid mig och tänker fan inte flytta mig på hela kvällen. Det enda jag har att se fram emot ikväll är att älsklingen skulle ringa senare, yay 


the difference between her and I? I can make him smile with my pants on.

Don't get confused between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are.


18.51

Once you start to dislike someone, everything they do begins to annoy you. 


The awkward moment when sluts hate others sluts for being sluts. 

When your friends go somewhere and didn't invite you.


Me and my best friends when we get older. 

har spelat wii med lillkusinen hela dagen.


I don't know where to start or where to stop.

Var uppe alldeles för sent inatt och såg en massa Jersey shore avsnitt. Just nu så ligger jag halvdöd i sängen och lyssnar på dubstep i hopp om att få lite liv i kroppen. Återkommer när jag känner mig som en människa igen, puss på er.

23.36

That awkward moment when you're talking to someone and they accidentally spit on you.


When girls meet for the first time. 


Making fun of the fake bitches in school with your friends.
kärlek ♥


ännu mer bilder från igår, tog några från Linneas blogg.


1 Januari 2012.

Firade in de nya året med mina närmsta vänner och annat trevligt folk på getberget. På tolvslaget stod jag med mina fina vänner vid rödljusen vid skellefteå kraft, vi hann inte komma längre än så haha;). Fick mig en nyårspuss av världens finaste och sedan blev det gruppkram och alla skrek gott nytt år. Fick skjuts hem vid tvåtiden och kom hem kär och lycklig. Jag hoppas verkligen 2012 kommer bli lika awesome som jag tänkt mig!

några bilder från nyårs.

Fyfan så kul de var igår, tack alla!!
Som vanligt så glömde jag att ta bilder efter halva kvällen så jag hade tänkt ta några från Linnea sen hehe;)

RSS 2.0