hair.

Hårspray såklart!
1. Proffs - Den har väll alla provat någon gång, själv så tycker jag inte om den så mycket så jag använder aldrig min längre.

2. Proffs super strong - Älskade den förut men det var innan BED HEAD kom in i mitt liv. 

3. Loreal infinium - Den funkar faktiskt hyffsat bra om jag minns rätt, var ett tag sedan jag använde den.

4. BED HEAD masterpiece - Min absoluta favorit! Den är jävligt bra, håret är på plats länge och plus att den luktar så jävla gott!! Men tyvärr så måste man kasta ut några hundralappar för den men de är värt det!

Glansspray - använder du när du är klar med din frisyr, glansspray är som pricken över i.
1. BED HEAD headrush - Luktar jättegott och den är fruktansvärt bra, det är älskad utav många - inklusive mig då;)

2. Loreal Professionnel tecni art gloss control - Har endast använt den några få gånger men tycker den funkar helt okej faktiskt. Men tycker inte det blir så stor förändring faktiskt.

3. BED HEAD superficial - Gör håret både mjukt och glansigt och plus att den luktar godis så den gillar jag sjukt mycket.

Värmeskydd.
1. Wella professional thermal - Har inte använt den så mycket ännu, testade en gång och den funkade väll helt okej. Det är bara att sprya det över håret sen är det bara att köra, skaka flaskan innan! Men man behöver inte överdriva och spraya hur mycket som helst. Lagomt är alltid bäst. 

2.Sebastian trilliant - Min favorit! Luktar gott, lätt att bara spraya på, skaka flaskan innan! Men här måste man också tänka på att inte spraya för mycket för då kan håret se och kännas flottigt och fettigt ut istället. Jag har använt denna hur länge som helst och den skyddar verkligen mitt hår. 

1. Proffs volume powder
2. osis dust it
3. Kevin murphy powder

Tycker väll alla funkar helt okej faktiskt. Men jag använder inte dessa så mycket, föredrar hårspray faktiskt. För jag tycker att när man gnuggat in detta i hårbotten så blir håret så flottigt och äckligt dagen efter och plus om man rör i hårbotten efter man lagt på detta så känns det typ som om man ha mjäll i hela håret. Sen så blir håret så tjorvigt.

1. Loreal nature oiliss - Är ett shampoo för torrt och skadat hår. Eftersom att jag ibland kan få torrt hår så använder jag den och den funkar jättebra! Det skummar även rätt så bra så man behöver inte använda mycket åt gången.

2. Sebastian Penetraitt deep strengthening and repair - Är som en hårinpckning som man lägger på efter man använt shampoo. Du behöver bara ha i det i några minuter, jag brukar ha i det medans jag rakar benen. Sen sköljer du bara ut det och redan då känner du hur mjukt håret är. Älskar denna produkt, den är fan underbar!

Tell me!
Postat av: Stephanie

Nummer två: Sebastian Penetraitt deep strengthening and repair inpackningen, är den dyr och har du beställt den från internet eller har du köpt den hos din frisör? :)

2012-02-20 @ 17:30:53
URL: http://lmse.devote.se
Postat av: Ida

Oj vad mycket stuff! Jag använder typ... vatten samt random hårspray som råkar finnas i badrummet. Och borste ^^ Är sämst på hår...

2012-02-20 @ 23:10:31
URL: http://idawe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0