2011.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jo, jag for ju till Thailand tre veckor i april. Jag har varit på polisförhör för att jag blev anmäld höhö. Jag jobbade på Rönnskär och fick in en massa pengar. Jag sovde på sjukhus och jag har åkt ambulans. 

Höll du några av dina nyårslöften?
Om jag minns rätt så var mina löften att träna mer, få bättre betyg i skolan & äta mindre godis.. Sen minns jag inte de andra. Jag brukar aldrig lyckas hålla dessa löften men jag har börjat om med ridningen så de gills ju som träning och skolan har väll inte gått åt helvete iallafall;) Sen de där med godis.. Ja de har väll inte gått lika bra, men nu den senaste månaden har jag inte ätit så mycke onyttigt faktiskt, förhoppningsvis så fortsätter det så;D


Vilken sång påminner dig om ett bra minne du har från sommaren 2011?
Måste nog vara Royal Republic - Tommy gun. Lyssnade på den när jag, Ceder, Frankebo, Timmy, Adden och Danne tog en spontan roadtrip till PDOL och hade hur kul som helst. I bilresan dit var det en sån fruktansvärt bra stämning och alla satt och sjöng högt till just den låten. Den känsla som jag hade då, de va ren jävla lycka. 

Vad önskar du att du gjort mer?
Gjort mer saker för mig själv, inte gjort en massa saker för andra. Sen självklart så har jag spenderat mycke pengar på en massa onödiga saker, skulle nog ha försökt spara på pengarna istället. Kanske skulle ha pluggat mer i skolan också.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Har spenderat alldeles för mycket tid framför datorn. Och jag måste verkligen sluta knäcka sönder alla leder som min kropp äger typ, är dax nu. Har börjat få ont i mina fingrar, då äre fan illa...

Jag önskar även att jag hade brytt mig mindre om alla kroppsideal, slutat oroa mig så mycket över hur jag ser ut, hur min kropp ser ut osv. Allt skulle bli så mycket lättare om man kunde inse någon gång att man duger hur man än ser ut. Jag älskar de få dagar som man har när man verkligen känner fyfan så snygg jag är, varför kommer inte dom oftare..? 

Jag önskar även att jag inte hade tillåtit folk säga till mig vilka jag får och inte får vara med och att jag hade sagt ifrån när folk sa till mig vad jag får och inte får göra. Kommer aldrig låta någon ta ifrån mig den firheten igen, aldrig. 


Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag var ju i Thailand med familjen på min födelsedag. Vi badade, for runt med vesporna, åt god mat, spelade kort osv. Riktigt mysigt. 

Har du rest under året?
Yes, har ju varit i Thailand!

Vilket citat skulle du koppla till detta år?
You know my name - not my story.


Har detta år blivit som du velat?
Nja, det blev verkligen inte som jag hade tänkt iallafall, men jag kan icket klaga faktiskt! 

Vad har du för planer till året 2012?
Det jag längtar mest till är nog när jag och brudarna ska till Kroatien till hösten, kommer bli kung! Sen längtar jag tills jag blir 18 såklart!! Och denna sommar kommer också bli kung, jag ska försöka hinna få körkortet vilket också kommer bli kung. 2012 kommer bli så jävla awesome!!!!

Tell me!
Postat av: MMEELI.SE / rödhårigt bohofreak

sv: Samma här :D

2011-12-28 @ 15:52:18
URL: http://mmeeli.se
Postat av: anna

sv: tackar :D!!hur står de till?

2011-12-28 @ 16:53:55
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: Helen

Jag är sjuk och skulle vilja ligga hemma. Men ja får ta en alvedon och åka till Hovet för kolla när killen spelar.Jag hade tänkt va hemma, men efter matchen ska jag hjälpa hans kompis ner i spelargången så ja måste gå :(Vad ska du göra en onsdag som denna?

2011-12-28 @ 17:18:05
URL: http://heleeens.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0