Mina headersDetta var den första som jag gjorde själv och jag minns fortfarande så stolt jag var över den. Hade den hur länge som helst.


Sen så gjorde jag den här, fortsatte att ha rosa som tema.


Sen så blev denna den femte, fortfarande rosa som tema.


Sen så bröt jag mitt rosa mönster och hade denna bild på mej som header. Tyckte bilden va hur fin som helst då, hade denna också ett jävligt bra tag.


Sen så blev jag tvär trött på min gamla design och denna bild fick bli min impuls header ihopp om att hitta en annan bild så småningom.


rosa....
Men sen så bröt jag äntligen mönstret och bloggen fick bli blå och vit. Minns hur nöjd jag var med denna header också.


Men sen kom jag på att de inte är så smart att ha andra på bild i headern utifall att man skulle bli ovänner eller nått så jag bytte till denna men bloggen fick fortsätta vara blå och vit. Jag tycker fortfarande att bloggen var finast när jag hade denna som header, men jag blev som vanligt less på designen..


Sen så hade jag ju denna för inte så länge sedan, bytte då till en mer mörkare blogg.


Och nu har jag denna, rosa blogg igen.. Är inte alls nöjd med designen jag har just nu, vill bara spy på den. Vill inte ens ha rosa blogg, vet inte ens varför jag gjorde den rosa och äcklig, rosa är verkligen inte min färg. Så ska försöka jobba ihop en ny header och byta snarast möjligen!


Trackback
RSS 2.0