det kommer aldrig att bli som de en gång var


Sönder spelad pan låt
Hellu, ikväll så kom Nour vid åtta, drog då till Willy:s och köppte mat, shampoo, balsam, ballerina och en massa halstabletter. Sedan så åt ja innan Pontus, Palle, Granath och Wille kom till mej och hämtade oss. Vi drog till Palle och chillade. Granath och Wille drog vid 22.00 medans vi andra fyra låg ner i Palles säng och trängdes tills klockan blev 23.00 och då var killarna gulliga och skjutsade hem oss. Nu ska jag fixa gloserna, lägga fram kläder för imorgon för varje morgon så tare ca 20 minuter för mej att komma på nått jag kan ha. Okej, har lovat mej själv att få mej i säng före 12 inatt, och mina gratis SMS tar typ slut nu inatt. Fan, och har inga pengar och mamma och pappa är ju inte hemma. EMO EMO CUT CUT *


vitberget aka skitberget

Hejsan, ikväll så har jag vari me Jonna, Granath, Nils och Palle. Vi skulle längst upp till VB, men tänkte då ta skogsvägar. De var jätte mycke lera så man slirade omkring, och Palle ba : är de här Vitberget - snarare Skitberget. Haha, klockren komentar. Sedan så lyckades Granath tappa ena skon i leran så Nils och Jonna åkte i förväg och Palle åkte me oss. Granath som då självklart kunde vägen gjorde så vi körde runt där inne i skogen i 30 minuter innan sedan Palle fattade vars vi skulle och kunde självklart vägen. Sedan när vi väl var framme så satt ju Jonna och Nils och vänta på oss och då sa dom direkt: Vi fryser, nu far vi. - Jaha, då vare bara upp på moppen igen och fara tillbaka. Palle lyckades då ramla av moppen, sedan halverst fara ner i ett dike. lyckat


piltre


en bild säger mer än tusen ord.


I can't sleep at night when you are on my mind


Nour sweet heart
Hejsan, ikväll så var man och disco bowlade me Nour, Jonna, Pontus, Granath, Palle och Nils. De var kul som fan. Och jag vann! Är man elit eller vad ? Sedan så var vi ute till tolv. Sedan när jag kom hem så gick jag och la mej vid 01.00, men sedan så ringde Emil Jonsson vid 01.30 och fråga om ja skulle me ut så då var vi ute till 03.30, pratade osv. Så nu sitter man här och är för överpigg så de blir väll att vaka hela natten. Och min hals bärjar bli bättre, hoppas de inte bara är för stunden bara. Och ni kan få lite bilder, tyvärr så hade ingen kamera så ni får nöja er me dåliga mobil bilder.


 

 

 


även om du står på tå, så kommer du inte upp till min nivå


Zorro
Hejsan, ikväll så har jag vari med Jonna, Nour, Pontus, Nils, Palle, Granath och Tim. Var kul som fan. Men just nu håller jag på att bli sjuk, halsmandlarna har börjat svälla, tar ont nät jag sväljer osv. Så nu äre väll min tur att bli sjuk. Fyfan vill inte!

 

 


bättre att ha ett bra liv utan varandra än ett dåligt tillsammans


Hejsan, idag så hade vi världens bästa musik lektion! Vi hade vikarie som fattade nada, så alla tog bara nått instrument och spelade fult, falskt och högt. Haha, satan så oseriös lektion. Hade vi haft Cuba så hade han slaktat oss! Iallafall så drog jag och Nour till Jonna efter skolan och hälsade på sjuklingen. Och när vi skulle fara så fick Nour soppatorsk så då kom Amanda, och då satt jag bakanför Amanda och Nour fick hålla i mina hand så hon kunde tolka me oss till närmaste bensin mack. Klicka på bilderna för att förstora.
   
Sedan så nu ikväll äre nog en skön tjejkväll på G. Kommer nog använda Amandas kamera så vi får nog några bilder iallafall. Skriver kanske när jag kommer hem. Mendans kan ni få några bilder från skolan, även dom får ni klicka på för att förstora.
  

inte en dag utan dej


The way u make me feel
Hellu, idag på stan så failade jag och Nour, och jag fick ta smällen. Min sår på foten öppnade sej och mina skor blev blodiga.. Varnar känsliga tittare >  
Sedan så fick ja med mej lite saker hem. Ni kan få lite bilder från faktiskt :)
     
klicka på bilderna för förstoring.                                                                                                                   
Nu ikväll så ska jag bara vara hemma, fixa gloserna, städa rummet och träna till Fysik provet som jag har imorrn. Sedan ska jag se andra avenyn!                                             


de är något speciellt me dej


Dagens Miniizza.
Hejsan, igår så var ja me Jonna, Nour och grabbarna. Jag och Nour var på hemligt uppdrag, vi failade men fyfan vad kul! Nu idag så vet ja inte om de blir nån utgång för min del. Nour är på väg, så vi ser ju. Och sen så fuckar mitt Spotify upp sej totalt, kan inte logga in. Så nu sitter man och lyssnar på RIX FM, fyfan vad tråkigt. Sedan så har jag just fixat gloserna som är till imorgon, kanske borde plugga lite fysik, men känner absolut ingen ork. Och igår så åt man på frasses me Nour, Jonna, Pontus och Palle.  Satan, de satt bra de haha. Men nu ska jag svara på kommentarer, om jag orkar.. Care på mej idag..


I'm never gonna be good enough for you

         
Braa mobil bilder från igår, klicka för förstoring
Hejsaan, igår så kom Palle och hämtade mej vid 14.00, då drog vi till Edda där Nils och Pontus var. Sen drog vi till Wille. Då kom Amanda. Sen lånade jag och Amanda Palles moppe och drog till Nour. Sedan for vi tre tillbaka till Wille, sedan drog vi alla och hämtade upp Granath. Sen så for vi runt lite, men vid fem tiden så drog jag, Amanda och Nour och köppte mat, sedan for vi till Amanda och gjorde en taco middag, så sjukt gott och efterlängtat. Sedan drog Nour hem och jag och Amanda drog tillbaka till killarna. Då for vi allihopa till Pontus, även fast han inte ville, men vi fick våran vilja igenom. Sedan drog vi och körde runt lite och sedan kom även Nour. Och Wille och Nils hade hennes moppe, och dom är så sjukt söta på den. Sedan så försvann Nour och när vi ringde så berättade hon att hon fått soppatorsk vid Ica supermarket så Palle drog dit och Pontus skjusade hem mej.

I want to tell the whole world there’s a new love in town


Nils, vintern 08
Hejsan, vaknade för inte så länge sen utav att Palle skicka ett sms. Gick då och duschade och nu sitter man här. Väntar på att Nour ska vakna, och hon vaknar vid typ 12-1 nån gång. Sedan så vill jag att Jonna ska komma hem från stugan. Funderar på att fara dit och kidnappa hem henne. Och imorrn så får jag äntligen månadspengen! Är så less på att vara pank. Okej, ny drygskriver ja, jag vet. Så därför avslutar ja detta meningslösa inlägg.


I wanna be your last, first kiss for all time


Tell me darling, Where do we begin
Hellu, Kom hem för ett tag sedan. Ikväll så var man med Nils, Nour, Amanda, Pontus, Wille, Erik och Palle. Vi for runt lite här och där. Träffade Nils O och Gebo på VB, sedan drog vi till Nils. Vid tolv tiden så låg jag, Nour, Wille och Pontus typ helt döda i soffan. Ja, vad gör skolan med oss ungdomar egentligen ? Imorrn så skulle Nour och Palle smsa när dom vaknat, så då ska man väll ut osv. Är så sjukt jävla trött, när jag låg i Nils soffa så kunde jag inte blunda för då skulle jag lätt ha somnat. Stinker moppe som vanligt så imorrn blire att duscha igen. Men nu ska jag gå och lägga mej i min efterlängtande säng!


Kiss our fears goodbye


Hellu, Kom just in i värmen. Har varit ute me Nour, Jonna, Wille, Pontus, Granath, Palle, Erik och Nils. Vi var först på maxi och då betalade Nour en tia i en såndär bil marskin så jag, Jonna och Nour kunde åka, men då kom vakten och sa till oss, att man fick max väga 150 kg, jaha tack tack ? Sedan så gick vi då ut och killarna körde runt osv, då kom vakten ut igen och sa att han ringer polisen om vi fortsätter. Jaha, värt.. Då for vi till MB skolan och sedan till OKQ8 och sedan tillbaka till MB skolan. For hem extra tidigt för att jag måste plugga. Men jag vill verkligen inte. Men ska hinna duscha också, stinker moppe.


bara ge de en chans


176 km/h - snabb moppe Palle
Hejsan, ja som ni ser på bilden så gick Palles moppe förjävligt bra idag, haha näe men hans hastighets mätare dampade. Ikväll så var jag först me Nour, Granath, Nisse och Palle. Vi var hos Palle, jag satt och spelade CS i en och en halv timme, höll fan på att dö. De var faktiskt helt OK, och självklart så var jag ju elit!... noooot....
Iallafall sen så drog jag, Nour, Palle, Granath och Pontus till Frasses och åt mat sedan for vi och hämtade upp Wille och sedan tillbaka till Palle, blev en soft kväll. Och jo jag vet att min blogg dampar, men de blir säkert som de ska imorrn får jag väll hoppas. Jag vet fan inte vad felet är, har inte gjort ett skit. Men ja Blogg.se ska man ju inte lita på.

slutet på en underbar helg


Jag glider ifrån idioter
Hejsan, vaknade nyss, så visst är man trött ja. Nour ska ringa när hon vaknat. Sedan ska vi väll gö oss i ordning, och sedan fara ut. Egentligen så kanske jag borde plugga lite SO, har prov på fredag, och om man typ pluggar 10 min varje dag tills på fredag, ja de borde väll räcka eller ? Jaa, låten som ni ser ( och borde lyssna ) så kan jag tala om att igår ikväll så dunkade jag bara Afasi & Filthy, dom är så sjukt bra och texterna - de är obeskrivligt ! Just ja, en rolig sak som hände i fredags när jag och Jonna skulle till ett ställe ( de ni inte vet mår ni inte dåligt av ) så körde hon sin moppe och jag satt där bak och smsade och sen så hör jag hur hon skriker till och då tittar jag upp och ser att vi är påväg rakt in i skogen, sedan så kör vi ner i ett dike och sedan upp på en liten mini kulle, moppen stannar och vi står rakt och försöker he ner fötterna men fötterna når inte ner så i slowmotion ramlar vi åt höger sida ner i buskarna. Haha, de tog som tur är inte ont utan vi låg bara och skrattade. De måste ha sett helt sjukt ut!


new love in town


Nour&Palle, toppen!
Hejsan, ikväll så har man vari me Nour, Erik, Palle, Pontus, Fredde och Granath. Vi har väll inte gjort nå spec egentligen, men jassi. Vi pratade, eller jag och Nour har tjatat på dom att imorrn blire pizza till middag, skulle fan vara kul om vi alla for och åt tillsammans. Men nu piper MSN.

I got so much to do wont give a shit about you


I got so much to do wont give a shit about you

Hejsan, sitter just nu och väntar på att Nour ska komma. Ikväll så ska jag ha mjukisbyxer, har inte haft de på jävligt länge. Kommer bli så soft eftersom vi endå bara ska ha en chill kväll. Och imorgon så har jag lovat mej själv att jag ska plugga, men vem försöker jag lura, jag plugga - näe de funkar inte. Sämst inlägg, sämst energi, sämst fantasi men vafan, jag är så sjukt trött, sovde samanlagt en timme inatt. Delade soffa me en annan till fyra på morron så de blev inte så mycke sömn. Haha, jag vet att jag gör er sjukt nyfikna just nu, men ni kommer aldri få veta. Haha!

11 september 09 - oförglömligt


galen bild ;o
Hejsan, gårdagen var bäst, spårad och oförglömlig! - Mer än så kan tyvärr inte sägas.
Sedan nu idag så drog man och var me Nour, Pontus, Erik, Wille och Palle. Var även förbi Marcus två gånger. Nu ikväll så ska jag vara me Nour, vet inte om vi ska vara me grabbarna, ser väll vad som händer. Ska snart äta, sedan duscha och sedan ska man väll ut antar ja.

STRESS


dagens outfit and facelook
hellu, är stressad som fan, är så mycke som ska göras. Jonna är på väg hit och vi ska sen till Nour, hämta ut pengar och fixa och dona och ja allt helvette. Okej, ursäkta språket men jag hinner inte skriva mer, jag är så stressad så de finns inte. Nu ska kläder väljas ut för kvällen. Skriver om allt imorrn.

TAGGA SÖNDER !


Isabell, jep - EGO
Nu ikväll så for jag först och träffade Emil Jonsson ett tag, sedan så var jag med Moa ett tag och for sedan vidare till Edda där Jonna och Nour var. Ja tjejer, säger bara - vi skapar minnen! & nu taggar vi jävel alltså!
Okej, har NO prov imorrn, kan inge så ska fråga om jag får göra de nån annan dag. Sedan så vare väll inte mycke mer att skriva. Men åh, kan inte skriva, detta inlägg, har tagit en halv timme, hinner inte skriva för msn ska pipa och blinka sönder. Aja, ska vara social på MSN nu, för nu börjar folket skicka vibbar -.-


I can see you checking me out

Hellu, igår så var jag med Nour, Jonna, Amanda, Palle, Wille, Pontus och Matte.
Kom just hem, skolan har vari helt okej. Men när jag och Kimme satt och och pratade så började de regna så vi sprang upp till skolan och självklart skulle Kimme faila och tappa mobilen så den for i flera bitar, men den klarade sej. Efter skolan drog jag tvärt till Nour och nu ikväll så ska jag plugga sen ser vi väll vad som händer. Skulle förbi Nour ett tag sedan kanske vara me Marcus. Men ni ska få bilder från igår och några från idag.


fri som en fågel


Dagens outfit
Hejsan, kom just från skolan. Dagen började med en härlig sovmorron, Amanda kom till mej halv tie så vi for till skolan tillsammans. Sedan så började dagen med NO, Nour lossades gå i våran klass ( våran NO lärare har ingen koll ), så Nour lossades vara Jessica som inte var där idag. Sedan så hade vi Engelska med vikarie, vi satt bara ute och läste, eller jag och Jonna pratade bara. Sedan efter luchen så hade jag språk, men sen kom en lärare och hämtade mej. Kom då in i ett rum där lärare satt, och två elever ( bäst att inte säga namn ).  Sedan kom ännu en elev, men ja inga komentarer om den där skiten. Sedan på matten gjorde jag och Jonna inte mycke, gjorde några uppgifter som vi fått i läxa. Sedan så hade vi a-pass, sedan slutade vi. Nu måste jag göra Engelska läxan, träna till NO provet som är på fredag, räkna ut prislista till provmatlagningen i HK och sedan matte läxa och allt är till imorgon, så jag är osäker om de blir nån utgång för mej för jag ska städa mitt rum också. Men ja, nu måste jag fixa läxerna, kan bjuda på bilder från skoldagen:
  
klicka för förstoring

ute ur foxriver!


dagens outfit
Hellu, ikväll så har jag vari med Jonna, Nour, Amanda h, Wille, Pontus, Erik och Palle ( emil ), vi var först på Alhem och grillade sedan så for vi till Maxi där polisen var så jag som hade Jonna där bak körde runt polisbilen och tutade, Nour var bakanför och gjorde sak, Erik burnade på asfalten på parkeringen och alla 7 moppar bara körde galet, men vet ni vad - Polisen brydde sej inte haha, lika bra. Dom vill nog inte veta vad som har trixat och fixat med våra moppar. Men sedan så for vi till Palle där vi lånade moppar av varandra och jag lånade Pontus moppe där man har växlar och jag klarade att växla till fjärde växeln, inte dålig! Sedan så gick vi in och trängdes i Palles rum, rätt så mysigt. Sedan kan jag bjutta på bilder från kvällen och skolan. Men nu måste jag fixa Engelska läxan, men de bästa är att imorrn har man sovmorgon till 09.50, så Amanda ska komma 09.30 sen så far vi tillsammans till skolan. Sedan måste jag duscha imorrn på morron, för jag luktar bara brända löv, haha. Okej men nu väntar Engelskan och sedan den efter längtade sängen!
      
Klicka för förstoring


Nu blev de såhär, bara att anpassa sej


Movie time me girlsen!
Hejsan, idag så har jag och Nour vari me Wille, pontus och Erik. Vi for tvärt till Ica och då hade jag inte mycke bensin så jag tiggde skjuts av Wille vilket jag inte tänker göra om fören han har fått trim! Haha, inte snabb moppe, hoppas ingen såg mej. Iallafall så nu ikväll ska Jonna och Nour komma. Ska bli så kul att vara alla tre. Vi ska se filmen ; Män som hatar kvinnor. Kommer nog bli toppen. Sedan så har ju jag och Jonna bloggen www.jonnaochizza.blogg.se tillsammans men vi ska ta bort den och iställe så ska vi tre tjejer göra en tillsammans, kommer nog bli toppen. Sedan när brudarna har farit så ska jag duscha. Men nu hör jag att nån kommer. Skriver nog sen.

Jag tappade bort mej i din famn, och jag ville aldrig hitta ut


sjuk humor izza!
Hejsaaan! Igår så snackade jag och Nicke ut i två timmar, var jävligt härligt. Sedan idag på skolan så började dagen med läsning, Engelska och sen Musik. På musiken fick vi träffa våran nya musiklärare Kurt. Och Albin var sjuk idag och han och Gustaf skulle egentligen stå i cafét idag men Gurra ville inte när Albin inte vad där så då ville jag och Kevin stå iställe. Så vi stod i cafét från 10.10 - 13.30. De var jobbigt som fan när alla små glin skulle köpa nått stup i kvarten. Vi fick lunch 11.15 och eftersom att jag inte hade några skor så fick jag skjuts till matan på Kevins rygg, mycke snällt men sedan fick jag låna hans skor och då bära honom, men jag kom ju rätt långt, typ till mopparna. Sedan så kom Gebo och höll oss sällskap, då blev de bara spårat. Sedan så hade vi ju SO 13.50, de var inte mycke man gjorde. Sedan nu ikväll så kom Nour förbi och nu funderar jag på att plugga, kanske duscha, duschade i morse men jag har inge bättre för mej. Men nu blire en chill kväll iställe. Och de är problem me internet men hoppas på att kunna skriva imorrn.

älskade brudar


älsklings tjejerna
Hejsan, kvällen spenderades med Jonna och Nour. Hade så jävla roligt! Vi körde Sanning med kort. Sedan gjorde vi annat som jag inte orkar förklara, men kul som fan. Sedan har vi pratat på som några tjatterhöner. Men det behövdes faktiskt. Måste bara tacka dessa två tjejer för att dom är de bästa som finns. Hade tänkt duscha nu ikväll, men de tar jag imorrn på morron istället. Sedan har jag helt glömt bort att plugga till SOn, men får väll göra så mycke som jag kan imorrn iställe. Asså jag vet att jag bara bloggar om ointressanta saker hela tiden men när nästa vecka så kommer de bli mycke roligare. Men nu ska jag vara social via MSN.

When we go up to bed you are just no good


jag är fast vid denna bok
Hejsan, skolan var helt okej. På lunch rasten så fick Wille och Erik låna Nours linser ( hon har flera ) så Wille fick brun/rödaktiga ögon och Erik gick från brun till blå. De var så sjukt kul. När Gebo skulle få låna gröna så blinkade han för mycket så vi kunde inte he in dom i hans ögon. På Matten så var de lika kul som vanligt - vilket betyder att ingen gör nått utan alla bara pratar och kastar saker på varandra osv. Men en tråkig sak är att Albin nu ska byta skola, fyfan, han är ju en av klassens tre clowner! Kommer inte alls bli lika kul nu i klassen, men tur att vi har två komiker kvar. Nu ikväll så kommer Nour och Jonna. Vi kommer nog att tare lungt och bara prata som fan.

RSS 2.0