careface


Haha, två mycket fina killar
Hellu, vaknade för bara nått tag sedan, gick direkt in i duschen. Igår så fick man ett roligt samtal så jag satt uppe kanske liteee för länge. Nu idag så ska jag ta de lungt under dagen, få se om jag ska träffa Emil eller inte. Sedan så ikväll kommer Nour hit och sedan far vi och träffar dom andra. Har just sett klart Riverside och tänkte nu fortsätta att se första sesongen av Andra avenyn som jag började se igår. Men först - Ringa och väcka NourNOUR ÄR MIN HOMIE FROM ANOTHER MOMIE


Hejsan, ikväll så har jag chillat hemma me mjukiskläder och sett 8 Andra avenyn avsnitt. Ska nu fortsätta se, och peppa för imorrn!


maybe you're the one for me


Hejsan, laserdome var så jävla roligt! I början så skulle vi lotta lagen osv, men de slutade me att vi bestämde för egentligen skulle de bli jag, Palle, Wille och Pontus mot Granath, Nour, Nils och Erik men eftersom att de var Pontus jag ville äga och jag ville va me Nour så bytte dom. Men Pontus fuskade och tog i min laser skjut sak flera gånger !De varade iallafall bara tyvärr i 20 minuter, men de var fan länge sen man hade så roligt! Näe, de ska fan lätt göras om! Sedan när de var slut så tog jag, Nour, Palle, Nils och Granath bussen hem och nu sitter jag här. Ska snart gå och tvätta bort sminket. Sedan imorgon på morron så blir det nog pluggning, måste verkligen plugga, har ju fan två prov nästa vecka...

I'm addicted to youFörsta bilden på mej och Johanna, sedan dom två små på mej och Nour på Dallaz
Hejsan, som sakt så träffade jag ju Johanna på stan, vi pratade om allt möjligt. Har hänt en hel del nytt märkte jag. Iallafall så planerar vi att ja ska sova där nu till veckan, och då ska vi till Hamn, var så sjukt länge sen jag var där, saknar fan alla. Sedan så vid tre tiden så kom Nour och sedan vid fyra for vi till dallaz och käkade innan vi sedan tog kvart i fem bussen hem. Nu så tagga ja som fan till laserdome!


allting kommer att lösas och bli bättre igen


Hellu, ikväll så var jag först me Pontus, sedan efter nån timme eller så så drog vi hem till Wille, eller snarare bort från regnet och in i värmen. Kanske dax att köpa nys skor, mina är så jävla trasiga. Iallafall så har vi nu bokat för Laserdome! De blir jag, Nour, Amanda, Wille, Erik, Pontus, Granath och Nils. Kommer bli toppen. Imorrn så ska jag först på stan me Johanna, sedan me Nour och då ska vi äta middag på Dallaz, är så sjukt sugen på tacotallrik, sedan ska vi till henne och sedan blire ju som sakt laserdome halv åtta. Pappa berätta om de imorse, verkar hur kul som hällst ju, och han lovade att betala, mycke gulligt pappi!

egentligen så vill jag bara skrika ut sanningen men nått håller den inne


Tummen upp för Nour
Hejsan, just nu väntar jag på att Nour ska komma, hon ska komma med 19.15 bussen. Måste väll passa på att vara me vännerna medans man kan. Iallafall så är jag sjukt godis sugen, Willy:S nästa skulle jag tro. Måste ha de så jag överlever denna natt helt själv haha. Sedan så blire nog laserdome till veckan, fyfan vad kul alltså. Har aldrig gjort de förr så de skulle vara rätt så coolt alltså.  Sedan så igår så när jag och Nour gick från henne hem till mej så pratade vi om att de kommer nya saker som forskare varnar oss för, som för nån morgon sen så hörde jag på radion att dom nu kommit fram till att Rött vin skulle vara farligt men de blir mindre farligt om du äter ost till ? Vad kommer här näst egentligen ? Som Nour sa : snart säger dom väll att toa pappret ger utslag i röven...

I will find a way to youHejsan, kom hem med kvart i fyra bussen från stan. När jag åkte me bussen ner till stan så satt Marcus där, så han och jag satt och pratade osv, mycke trevlig pojke. Minns i somras när jag var me han typ 3-4 gånger i veckan och vi pratade varje kväll i flera timmar i telefonen, ja de var tider de. Iallafall så delade jag och Nour på en tacotallrik nere på Dallaz, satan vad gott de var kan jag ju lova. Sedan nu ikväll så säger pappa att ja ska vara barnvakt, rackarns - kom inte planerat. Men aja, de finns ju en morgondag. Nu ska jag se Riverside, sedan prata me Nour.

I never thought someone like you could ever come into my life


Hejsan, idag så for jag först ner till stan och var med Elias Granlund, saknade jävla unge. Vi satt och pratade och så till klockan blev halv fem, sedan så gick ja då till Nour och vi gick från henne hem till mej. Är välldigt stolt över det haha, satan vad vi pratade på. Näe, de ska vi fan göra om. Sedan så var vi iallafall med Wille och Pontus. Jag for snabbt och träffade Emil Jonsson och åkte lite bil me han ett tag innan jag sedan for tillbaka till Wille. Sedan så drog jag och Nour vid elva tiden. Nu ska jag chilla här vid datorn, sedan imorrn så ska jag plugga hela dagen sen så får vi se om de blir utgång på kvällen eller inte.

Give me the chance to make you see


All the crazy shit I did that night - Those would be the best memories
Hellu, vaknade för ett tag sedan, märkte då att de tydligen är idag man ska ställa klockan bakåt en timme. Har iallafall pratat me Nour lite, vi ska ringa varandra när vi är klara. De roliga är att båda är täta i näsan, inte okej. Ska snart göra lite Svenska saker, leta författare osv, sedan ska jag duscha, äta nått, fixa mej, sedan ringa Nour. Städa rummet borde jag kanske också göra så mamma och pappa blir glada. Min månadspeng är snart slut, yay! Har bara typ 100 kr kvar... Och jag vet precis vad de ska gå till, men jag ska gå tillbaka till Gina och lämna igen byxerna ja köppte, då får ja 200 kr till. Men måste ja börja me svenskan!


23


Nour&Amanda, Fredagkväll :*
Hejsan, igår så var jag med Nour, Amanda, Pontus, Palle, Nils och Wille. Vi hade mycke kul. Sedan så sovde vissa över osv, iallafall så nu idag när alla vaknat till så drog jag, Nour, Wille, Nils och Pontus till Dallaz. Sedan så for jag och Nour och städade hennes lokal medans killarna drog till DH. Sedan så åt jag och Nour en mycke god middag tillsammans innan vi sedan for på bio och såg Flickan som lekte med elden. Så jävla bra film. Men nu ska jag sova, sovde inte skönt inatt kan ja tillägga.
           


vi ska riva hela stället och skrämma alla grannar!


Heejsan, väntar på klockan ska bli kvart i sex, för den bussen ska jag och Amanda ta och sedan så gällere, de man peppat för hela jävla veckan! Denna kväll kommer bli underbar ( förhoppningsvis ). Tiden står still, klockan vill inte röra sej, eller okej, kanske för att ja inte kan sluta stirra på den. På skolan så hände de ingenting, skolkatalogen har kommit - den är knall rosa, hur jävla cool som hällst måste jag ju tillägga. Kommer inte skriva nå mer ikväll, kommer hem imorgon. Så nu tackar jag för mej och börja gitta till bussen!

Jag lever som om varje dag vore en helgdag


when the truth came out,  I just didn't know what to do
Hejsan, idag efter skolan så var jag med Wille, Nils och Nour på stan, Sedan efter jag kommit hem så träffade jag först Jonna, sedan så for jag och va me Nicke, Kimme, Marcus och Alle. Vi hade mycket roligt på ladan måste jag ju säga. Ska snart duscha iallafall och sedan PEPPA TILL IMORRN! Men först ska ja se riverside!
 
   
^ Kimme blev offer på ladan!

Ett liv utan dej, jag kan visst tänka tanken


Min bästa vän, då - nu & föralltid
Cha cha, ikväll så var jag med Jonna, Nils, Palle, Wille och Pontus. Fast jag, Jonna, Nils och Pontus var mest ute och höll på. Iallafall så pratar ja me Jonna, ha pratat me henne en timme nu. Imorrn så blire min älskade moppe till skolan, slipper cykel och buss eller snylta mej fram på andra. Sedan så imorrn på gympan så äre simning som gäller, helt okej faktiskt. Men ska snart gå och slagga.

Jag vet inte vem du är längre


www.useus.blogg.se
Hejsan, ikväll så blev de en kväll hos Wille, me han, Nour, Pontus, Palle och Nils. Vi for ut lite då och då osv. Imorgon så ska jag ringa min älskade Amigo när jag vaknar, även kallad Nour. Sedan så ska vi tjocka oss ordentligen för båda är så sjukt jävla godis sugna så imorgon blire en massa fetsaker. Sedan så har vi fått en bok i svenskan som är 500 sider lång som man ska läsa ut så den ska jag läsa inatt innan jag soman. Men eftersom att jag är så jävla trött just nu så blire väll imorrn iställe. Kan bjuda på några suddiga bilder ;

^ Wille kommer döda mej - old pics
& sedan suddiga från ikväll ;


puss


Hejsan, sitter här och har just sett ett avsnitt av Riverside, ska snart se Inlåst för jag missade ju de i torsdags. Efter skolan så for man ner till stan me Nour, Palle, Wille och Nils, skönaste grabbarna ever. Iallfall så blire vara me grabbarna och min älskling ( nour ) ikväll. Har en massa bilder från igår att bjuda på ;
        
& lite andra knasbilder ;
  
Den sista bilden bjuder jag på, för förstoring på alla bilder så äre bara att klicka *


du får inte vända när vägen blivit för brant


Jag&Jonna sommarn 09
Hejsan, Nour for för ett tag sen. Vi har chillat hos mej ikväll. Druckit varm oboy med grädde och pratat en massa, jävligt mysigt. Vi skulle plugga Engelska men jag glömde mina böcker i Nours väska. Ska nu se desperata hemma fruar, sedan ut med hunden och efter de väntar en dusch. Sedan imorgon så blir det inge beeptest för bosse är borta, yaay, de blir bandy iställe. Ska ju hinna städa rummet också, fan äsch de blir imorrn iställe.


to late


happytimes
Hellu, vaknade för ett tag sedan. Ska snart sätta igång me SOn så den är bort gjord helt. Sedan ska jag nog börja plugga tyska inför verb provet. Åh, hatar verkligen tyska, är så sjukt mycke gramatik! Nour skulle sedan ringa när hon vaknat. Hade tänkt se Riverside nu, sedan sätta igång me SO. Sedan så måste ja plugga på allt ja skrivit, små städa i mitt rum. Ja, jag vet jag städar de varje dag, men de behövs. De blir stökigt hela tiden. Klarar inte ha de bra i två dagar, de går seriöst inte. Men iallafall så efter de väntar en dusch, sedan fortsätta plugga. Kul att plugga en lördag, ja roligare blir de ju inte..


botten upp, de ska kännas i halsen, bränas i magen och bli crazy i skallen


sommarn 09 - friday, im in love
Hejsan, äntligen helg! Fyfan vad skönt. Iallafall så drog jag, Nour, Palle och Pontus till stan efter skolan. Jag och Nour hjälpte grabbarna me att hitta snygga chinos och tshirtar. Nu ikväll så får ja se om jag och Nour ska ta de lungt eller om vi ska ut me grabbarna. Och mamma har lovat mej gratis SMS nu i helgen. Så nu kan alla sluta tjata på de ;). Sedan så har jag snabb städat mitt rum och ska sedan fixa lite fördjupnings saker till SOn.

gereSkolavslutning 09
Hejsan, idag så gick skolan rätt snabbt. Jag och Jonna fick frånvaro från svenskan tack vare nån vikarie, vet inte om Nils & Pontus också fick de.. Aja iallafall så hade jag tänkt plugga ikväll med, men så blev det icket. Nicke kom även hit vid åtta tiden. Blev rätt chockad när han sa att han var på väg till bussen vid sju för han hade tänkt komma hit. Såg även Inlåst, sjukt bra serie. Hinner inte duscha ikväll så de får bli imorgon på morron.
Take care!

hjärngympa

extra snyggt

Hejsan, idag efter skolan så gick jag, Nour och Jonna på stan me Nils, Alex, Palle och Wille och vi fick då styla om dom alla fyra. Kolla in våra snygga resultat !

            

Sedan kan ni få lite andra bilder från denna dag :
     
För förstoring så får ni klicka på bilderna.
Sedan så måste jag ge Nour ett extra plus bara för att hon var jävligt bra på detta *

bättre än dom flesta


Jaa, lite smått & gott från ikväll
Hejsan, ikväll så var jag ute me Nour, Granath, Nils, Pontus, Palle och Wille. Vi for runt lite överallt, sedan när vi var utanför stjärnan så träffade vi massa folk som satt och grillade så vi joinade en stund. Blev lite moppe körning, men körde inge långt för mina fingrar domnade bort så jag kännde inte av dom. Sedan så for vi till Palle men Nils, Granath och Wille drog vid elva, Nour vid halv tolv och jag och Pontus drog vid halv ett. Nour ska snart ringa, sedan ska jag fortsätta städa rummet och sedan sova. Mamma och pappa kommer hem imorrn eller på söndag så jag måste verkligen städa! Men lite bilder från kvällen ska ni allt få.
  
Klicka för förstorning

rensat och klart!


Har nu ännu en gång rensat mitt smink jag hade :
91 olika ögonskugger
23 Läppglans
7 puder
11 Foundations
13 Eyeliner penner
2 Kajal penner
9 Mascara
& inget var gammalt


RSS 2.0