Never fear this life


stene&nils, mycket fina, även todd & tim
Hejsan, idag efter skolan så for jag och pontus ner till stan, vi tog sedan kvart över fyra bussen till mej. Sen var vi här till sju nån gång tro jag. Fick sminka honom, han vart jätte fin kan jag tala om. Men fick tyvärr ingen bild. Men när han skulle sminka mej så spårade de bara så de slutade med en massa kladd i ansiktet. När vi tagit bort de så drog vi till maxi. När vi gick dit så lyckades jag halka till och just när jag skulle falla på marken så lyckades jag dra ner pontus också, sen så låg vi där på marken, jag skrattade och han ojjade sej för sitt ben hela tiden haha. Vi gick iallafall sedan till Palle och chillade där. Ska snart se riverside sedan ringa Nour igen, min mobil lyckades dö mitt i samtalet som vi hade, typiskt...


its over this time


Hellu, pratade me Nour för ett tag sedan. Innan de så duschade jag. Kanske skulle kolla på musikpappret som vi fått för att vi har prov på torsdag. Men som vanligt är jag för lat. Men hungrig är ja, så borde nog stänga av datorn och äta nått iställe. Imorrn så firar jag och älsk en månad tillsammans och vi sitter och tjollarar om vem vi ska vara hos, men med min envishet så kommer de sluta med att vi är hos han moaha. Men nu ska jag äta nått innan min mage dödar mej.

Jag är så lycklig med mina gratis sms


Nils, igår va?
Hejsan, ikväll så for jag först ut och träffade älskling i regnet, efter nån timme så drog vi till Palle och chillade där resten av kvällen. Men nu måste jag gå och sova innan mamma får tuppjuck..

allt är bara fuckt up


Hejsan, fyfan vilken seg dag jag har haft idag! Har inte gjort nått vettigt seriöst. Men efter maten så ska jag iallafall till skurt, film maraton blir det nog nån annan dag. Nour ska också komma till MB, blir säkert gr8. Men vilket suger är att msn laggar, man loggas bara ut och in hela jävla tiden, telefonsamtal bryts 24/7, har blivit tvungen att ringa upp Nour flera jävla gången för de bryts ju bara. Näe, inget går fan som de ska idag. Men ska snart försöka ringa Nour igen, sen ska jag äta innan jag sedan drar ut.

1337


Hejsan, idag var det ju galafest på dagiset. Dom fick stå och sjunga och dansa osv, dom var lite  , observera LITE söta då faktiskt. Sen så var de två stycken ungar som pekade på min hals ( sugmärken ) och frågade om jag blivit misshandlad, och jag sa nej, då frågade dom : Är du död nu.. ?
AHAHHA, vadå tards ahahha. Kunde inte sluta skratta! Iallafall så var de mycket god mat me tårta till efterrätt, inte dåligt gott :]. Sedan så tog jag kvart över tre bussen till stan, träffade älskling där. Sedan så när Skurt slutade så gick vi med han sedan gick vi och mötte Ag och Nour som slutat tidigare. Sedan så skulle alla fara me bussarna, så jag och Nour gick runt och pratade, jävligt skönt eftersom jag aldrig träffade henne igår. Jag vet att de låter sjukt men vi klarar inte ens en dag utan varandra, inte ens telefon samtal räcker så de blev lite kramkalas hihi, allti lika mysigt :]. Sedan ikväll så kommer Nour. Men ska se riverside nu.


det fanns aldrig något "vi" och kommer aldrig att finnas de heller


Man kan inte springa ifrån sitt förflutna, det är bara nått man måste lära sej att leva med.
Hejsan, första prao dagen var idag. Den var fan jobbig! De kom en flicka som sa: Kolla! - sedan hade hon en fucking jävla kuse typ 5cm från mitt ansikte!? Trodde jag skulle dö! Sedan var de en flicka som petade kusar och stoppade i munnen, en annan ett årig tjej som juckade på kuddar???? Sedan så gav dom fan varandra örfilar, de var spårat. Sedan så sa dom hela tiden: kolla på mej, kolla vad ja kan!! - De enda ja då ville säga va : Och kolla vad jag kan! och då ge dom fingret. Iallafall så när jag väl slutat så träffade jag älskling på MB centrum, vi gick då till Nils. Var kvar till 18.00, gick hem för att gratta storbrorsan som fyller 20 idag. Grattis grattis. Ska se riverside och andra avenyn nu.

You know I'm dying if I cant have you by my side


Hejsan, vaknade vid halv ett tiden. Ska ta kvart i två bussen ner till nh för att hämta skorna, sedan så ska jag ner till stan, gå förbi inter sport för att se om ja hitta Nour, och efter de så ska ja stå utanför max vid tre tiden för då slutar Pontus. Men han kommer säkert lukta äckli matfett, de vill ja ju inte :(, hoppas  som fan att han tog me parfym, annars så får han hålla 3 meters avstånd mohaha. Okej, kanske inte men endå..
Min prao börjar ju imorgon och helt ärligt så vet jag inte ens vars dagiset ligger, bara nere på MB nån stanns, så ja måste gå extra tidigt hemifrån för att vara säker på att inte komma sent medans ja virra runt. Men nu ska ja se riverside, sedan måste jag börja gö mej i ordning för att hinna me bussen.

You don't ever have to run away and hide


How will I ever know what you're feelin
how will I ever know what to do
if you simply refuse to tell me
what's goin on inside of you
Have a little faith in me baby can't you see
you've got to talk to me.
How can I ever know how to help you
How can I ever know what to say
If everytime your heart is hurtin
you turn from me and walk awayRemember all the things we wanted


Hejsan, igår så var jag med Nils & Pontus, vi chillade hos Nils, men Nils den nörden satt bara vid datorn.
Nu idag så ska Nour kommer me kvart i ett bussen, om hon nu inte ligger och sover haha. Sedan så ska vi väll köpa massa gottigott och bara ta de lungt. Sedan så fick man ett roligt besked så nu taggar man till torsdag, haha fyfan vad kul de kommer bli! Känns skönt att man är ledig imorgon faktiskt, få se om ja då skulle va me Gebo och Kevin, för enligt Kevin så var dom också lediga. Men ja måste förbi skolan och hämta Kevs inneskor, för ja skulle få låna dom till praoen för ja har fan inga.

peppa för kvällen


Hejsan, har nördat dator hela jävla dagen. Vill fan bara spy på den. Borde egentligen sitta och läsa boken som vi ska läsa ut i svenskan så ja blir klar med den nån gång. Har ju paro nu till veckan men sedan nästa vecka så har vi SO prov, borde kanske börja plugga för ja har inte pluggat till nån läxa vi haft så jag kan typ inget. Näe, nu ska jag duscha, plugga, okej där ljög ja för de kommer jag troligtvis inte göra. what ever, ska iallafall gitta nu.

pepp


Hejsan, vaknade vid ett tiden i morse. Nour kom med mycket goda nyheter inför kvällen, så nu peppa vi! Sedan får vi se om jag kanske ska sova hos henne inatt. Hade tänkt hoppa i duschen och försöka vakna till, känner mej sjukt risig. Sedan ska jag nog till maxi och köpa lite gott som man kan trycka idag. Sedan så är mitt ögonbryn allt annat än okej idag, tur att man inte kände nått när insedenten hände haha.

nu kommer pante säga att ja är emo


Andra låten, tummen upp för den =D
Hejsan, ikväll så har jag gjort middan, duschat, städat rummet pluggat pytte lite tyska och SO, men jag orkade inte så jag bläddrade i frida tidningen istället, mycket intressantare. Sedan så har man beep testet imorrn, kommer att gå åt fan, så har inga större förhoppningar där iallafall. Pratade nyss me Nour lite gran, vi delade med oss av våra cp tankar. Vi har fan dom mest sjuka samtalen folk kan tänka sej asså, men tyvärr får ni inget veta för då skulle ni personligen lägga in både mej och Nour på psyket. Men nu ska jag försöka plugga lite mer tyska, har ju fan muntligt.
 

I’m trying to hold it together


I would drink and go out whit my crew
- party all the time, yup, that's what I do
Hejsan, hade ju egentligen NO prov idag samtidigt som vi tjejer hade lucia övning och våran NO lärare var så söt och sa att vi fick gå på lucia övningen och ha provet imorrn istället. Gud så bra, för ja kunde inte så mycke precis, så nu måste jag plugga ikväll. Har även muntligt prov i Tyska på onsdag, matte prov på onsdag, läxa i Engelska till imorrn. Fyfan va ja hatar skola..
Iallafall så gick ja ner till stan me Nour och Pontus efter skolan, men Pontus skulle ju fara och grova sej så jag och Nour gick runt tills 16.45 bussen gick, sen tog vi den hem. Men nu så ska jag plugga och sedan duscha.


randigtMina nya skor <3<<33<3<33<3<33<3<3
Hejsan, idag så var jag och Nour på stan och hittade ett par nya skor till mej för 700kr, men de var lätt värt de, hur snygga som hällst!! Sedan så tog vi bussen till mej, var förbi Willy:s och köppte massa feta saker > < mycke fett mohahah. Sedan så drog vi till wille, dit kom även Pontus, Nils, Erik och Palle sen. Sen drog Nour och Erik och jag och Palle for hem vid halv tolv. Imorrn så ska jag nog till Wille på morron för han, Nils och Pontus ska lana där inatt, så ska väll dit när jag vaknat, om dom ens är vakna då. Men nu ska jag fortsätta vara social me nour.

^ så vackert, blir nästan tårögd :')

Keep me in your memory


Hejsan, vaknade nyss. Hann inte skriva igår men Nour kom iallafall hit och väckte mej vid åtta, sedan så hände de lite saker haha, sedan så hade vi inget att göra så vi tog bussen till NH, helt oplanerat. Sedan for vi in till stan osv osv. Fyfan vad vi skapar minnen haha. Iallafall så tog vi sedan bussen tillbaka till NH och träffade Erik, Wille, Pontus och Palle. Vid elva drog jag och Nour till statoil och köppte godis innan vi sedan chilla vi hos henne. Tog kvart i tolv bussen hem sen, där även Pontus och Palle satt.

- Men nu väntar jag på att Nour ska vakna ur dödsbädden, så jag sedan kan ta bussen till henne, fara ner till stan och köpa skor ( om mamma och pappa vill ge mej pengar ). Och de snöar som fan, jag blir så emo när jag kollar ut...


MMMM P12ER, MUMMS <3<3<3<3<3<3


HAHAHHAHAH inte ok.
Hellu, nu är Nour på väg hit. Båda är sjukt godis sugna så vi ska nog till maxi eller nått skulle ja tro, och om vi orkar ska vi väll vara me grabbsen. Egentligen så vill jag inte ta av mej min älskade mjukisdress och bara gå ut med den på, men den är för ocool för att få följa med ut på äventyr. Är jävligt trött, så jag orkar inte vara ute länge. Har iallafall varit duktig och gjort lite svenska uppgiter. Men ska nog sova en tväris innan Nour kommer, men kanske endå borde låta bli för jag kanske vaknar och är rå grinig mot befolkningen, näe nu spåra ja. Godnatt

hur fan kan man sjunka så jävla lågt


Hejsan, kom hem från skolan för ett tag sedan. Denna dag gick faktiskt rätt snabbt, började med att i ställe för NO så hade vi nå papper vi skulle fylla i, sen fick man gå när alla var klara. Efter det vare träslöjd och sedan svenska, då jobbade vi bara på datorerna. Efter lunch vare först SO sen bild. På SOn så fick vi igen vårat prov på ismer och jag fick VG, känns jävligt bra. Nu ikväll så vet jag inte riktigt hur de blir. Känns rätt konstigt för jag brukar alltid ha en väl planerad helg. Och mitt MSN dampar så jag känner mej lite emo..
Men nu ska jag se riverside.

say it out loudHejsan, har gjort lite SO ikväll faktiskt. Nu snackar jag med Nour i telefon, hoppas hon kommer till MB ikväll. Håller just nu på med garderoben, men de blev så tråkigt så jag satte mej här iställe. Kanske borde gå och fortsätta. Har iallafall på mej min mysiga mjuksdress, älskar den fan! Sov i den i natt till och med haha. Men ska nu se riverside och sedan fortsätta städa.

I don't know you anymoreHejsan, kom hem med kvart över tre bussen. På boll i skola idag så skulle verkligen Kent köra jävel med oss. Skulle ju springa fram och tillbaka osv osv. Men de var faktiskt rätt kul måste jag erkänna. Sedan så for jag en snabbis på stan efter skolan och när man sedan kom till bussen så träffade ja Palle, så vi satt och prata om lite allt möjligt. Hade även tre musik lektioner idag (!?) Hade först vanlig musik, sedan lucia övning och efter det vare kör övning. Så jag måste jobba med några SO uppgifter ikväll innan jag drar ut, och mitt rum måste städas för de ser fan förjävligt ut! Man ser knappt golvet längre. Och jag måste även läsa ur svenska boken som består av miljonertriljoner sider...


back to bed


Hellu, vaknade vid 06.00 imorse, började då me de Engelska gloserna, sedan så tog jag en dusch. Nu hade ja tänk torka håret och sedan börja göra mej i ordning till skolan. Jag skulle aldrig kunna tro att jag skulle få mej upp 06.00, haha omg. Men aja, måste börja göra mej i ordning nu.

ta inga order från dom vad dom än säger


Hejsan, idag så hände de väll inte så mycke, började me gympa. Kan ju tala om att mitt lår är inte ok iallafall, aja ska sluta klaga. På matten så satt man bredvid en levande radio haha. Iallafall så hade vi ju även HK prov idag och de gick faktiskt helt okej, eftersom att man slutade 45 minuter före de man egentligen skulle, så satt jag och Pontus och väntade på C-arna i en timme ungefär. Sedan så gick jag och Nour ner på stan med Wille, Pontus och Berra men sedan så gick jag och Nour själva. Hittade en ny röd mysig mjukis dress ( bild kommer ), ett par nya tights och en ny eyeliner. Nu ikväll så ska jag nog till Marcus och om Nour kan så ska hon kanske komma till MB efter hon pluggat. Men nu ska jag se riverside.

It's a typical Tuesday night


Hejsan, idag så hade man först innebandy, men seriös jag var. Sprang typ ingenting och jag satt mest på avbytar bänken för jag hade verkligen ingen ork! Fick även kvarsittning med några andra idag, yay -.-, sedan så for jag till Jonna för att träna på musikuppv me henne och Amanda, men vi är inte klara så vi kan inte köra imorrn, Bosse kommer ta livet av oss. Okej, näe, han är mycke snäll faktiskt. Iallafall så for jag sedan på stan me Nour och ja köppte strumpbyxer, over knee sockar, benvärmare och en BH. Sedan nu ikväll så ska Nour komma, vi ska plugga med massa gott. Men nu ska jag se andra avenyn och riverside. & just de - Grattis pappa!Laughing at the other girls who think they're so cool


Cause when you're fifteen and somebody tells you they love you
You're gonna believe them.

Hejsan, ikväll så har jag försökt plugga, och har lyckats lite iallafall. Har pluggat lite HK. Hade tänkt gå och duscha nu, sedan äta nått och efter de ska jag nog ringa Nour skulle jag tro. Sedan så måste jag tjata på mamma om pengar till nya skor, kan inte ha mina mer. Dom är sönder tuktade for real. Men nu ska jag ta en efterlängtad dusch. Sedan imorrn så ska jag till Nour me halv åtta bussen och sedan ska vi gå tillsammans till edda, för båda vi har innebandy, aja nog me de. Mer får ni veta imorrn.

är det så du vill ha de så fine for me..


Hejsan, imorse när jag vaknade så ringde Nour och vi gick då igenom gårdagen. Sedan så var mamma gullig och gav mej en kamera som mina päron inte längre använder, så äntligen slipper jag min söndertuktade mobilkamera som har en spricka och en bit på kamera glassaken har farit bort. Så tack tack, de behövdes! Men nu ska jag till Amanda så vi kan börja träna på musikuppv, det ska vara klart på onsdag och vi har inte ens börjat, inte bra tjejer!


RSS 2.0