i brist på något att göraHejsan, började detta inlägg med en söt bild på Adam igår från trapphuset ;)
Okej, det var meningen att jag skulle ta bussen ner till stan för att träffa Nour, Emelie, Adam och Sebbe men bussen kom ju aldrig ? Och jag orkade inte gå heller så det blev att sitta här vid datorn. Sedan så ska jag väll plugga till EU kortet. Pappa ringde från Kina också, han sa att det var rå tråkigt och att han bara ville hem.
Idag så känner jag mej så jävla lat, och duscha har jag inte heller gjort, ska göra de efter maten. Ska plugga då också. Har ju Kemi prov på Tisdag och jag har min Kemi bok hos Nour, lyckat ?  Och sedan ska jag be henne att ta med min väska med allt smink till skolan imorgon. Och ikväll måste jag hämta min cykel hos Gebo, kul kul..
Ångra att jag lämnade den där. Onödigt. Men jag är så lat att jag inte orkar gå.
Har pratat med Jonna också idag. Saknar henne, två dagar utan henne är inte alls kul. Men imorgon så ser jag henne ju. Just nu så sitter jag faktiskt och lyssnar på gamla "fjortislåtar" sitter och halverst skrattar, minns när alla i Skell nynnade på dessa låtar. Men de jag ha märkt är att små 13 åriga tjejer typ super och röker, osv. De är ju fan sjukt. Vad händer med världen ? Varför börjar allt så tidgt nu för tiden ? Typ små 96er kan man se på stan som är översminkade och går med klack. Och typ har värsta hor rykten efter sej ? Tider förändras, det är en sak som är säkert...
Okej, men nu ska jag visa er ett roligt vidio klipp. Gebo är nämligen ute på Youtube, med detta fina klipp ;)
TITTA OCH NJUT!Oj, detta blev ett långt inlägg, med typ inget vikigt sakt. aja, nu ska jag plugga.
Puss på er <3
Trackback
RSS 2.0