i slutändan så står man alltid ensam kvar.


ta aldrig nått förgivet. dom bara leker..

Kej, min första emo rad i denna blogg, men ja, även mina känslor är svåra
att kontrolera ibland. Men nu ska jag kanske berätta om vad jag gjort ikväll.
Först så for jag till Nour, vi for till Hemköp. Bilder på allt godis får ni sen.
Sedan så for vi och var med Erik, sen till Nour så vi kunde prata lite om allt.
Just ja, du är skylldig mej en milkschake gumman....
Nu idag så ska jag sola, glömma alla bekymmer, lämna allt bakom mej och
bara tänka framot. Fan de är ju sommarlov! Jaja, men nu ska jag snart sova.


nattvandra


Halloj, kvällen blev lyckad. Jag och Nour vandrade till Atorp, till Robins mosters hus ( hon var inte hemma ) där även micke, danne och anton ( osäker på namnen ) även var. Sedan så chillade vi med dom. Sen for jag och Nour ut vid tie för att träffa Salsbring, Emil och Lukas. Sedan så var vi med dom till halv tolv då min brorsa sedan hämtade oss. Sen så for jag då hem. Sen så for jag ut och mötte Kevin vid MB skolan, sen så var vi hos mej från tolv till ett innan vi sedan for till han. Men hans moppe gick sönder så vi lämnade moppen hos hans pappa i bergsbyn så skjutsade jag honom till Urs. Så vi chillade hos hans morsa från halv två till halv fem på morgonen. Sen så for jag halv fem, och är nu hemma och ska gå och lägga mej innan pappa kommer hem från jobbet.

ÄLSKAR DETTA VÄDER


Hejsan!
Asså fyfan vilken härlig dag! Jonna sovde här och när vi vaknade så var de 30,5 grader ute så de var bara ut och steka. Vi sola en timme innan vi sedan hämtade upp Nour och for till falkan, men de sög på falkan. Solen gick i moln hela tiden.. Så vi for efter  nån timme, Jonna for sedan hem medans jag och Nour for till älven och stekte i två timmar. Efter ett tag kom även Rasmus och Robin. Sedan ikväll så ska jag väll vara med Kevin.

shopping + skolav bilderDetta blev dagens köp. Var på stan med Jonna idag. Sedan så stekte vi på vitberget. Sedan så ska ni nu få bilder från skolavslutningen.

     


lika sent som vanligt


Hejsan hoppsan. Ännu ett sent inlägg, jag vet. Iallafall så satt jag vid
datorn till fyra igår. Sedan så vaknade jag då imorse vid elva. Gick då
och duschade, sedan så for jag och mötte upp Kevin. Vi chillade i urs
sen så skulle vi bada, men när vi kom fram till bad plattsen så hade
solen gömt sej bakom några stora regn moln, och jag hatar att bada
när de inte är sol så de blev ingen badning utan vi for tillbaka till Kevin
och körde på film maraton iställe. Sedan så ska jag få alla bilder på
skolavslutningen av morsan som hon tog, så några bilder kommer nog
imorrn. Sedan så ska jag vara me brudarna imorrn ( Jonna och Nour ).
Saknade tjejer. Sedan så har jag pratat me Kev i telefon, ja innan pappa
tog telefonen av mej, glädje dödare -.-, som hämd så har jag nu morsans
dator medans mami och papi sover. Okej, de va allt. Ska fortsätta va social
på MSN nu.

inte varmt


Hellu =D
Kom just hem, dagen blev ju som planerat. Men när vi skulle bada så ballade Gebo ur ( fegis.. ) Kevin hoppade i först och sedan så puttade Gebo i mej. Och kallt vare! Men sedan när vi kom in till Gebo så fick Kevin bubbla i Gebos badkar medans jag duschade. De var så jävla skönt med varm vatten enda tills Gebo sprutade raklödder på mej och sprang sedan där ifrån, så då tog jag ut min hämd på Kevin och sprutade raklödder på honom istället. Sedan så vart de bråk om sängarna osv. Vid tre så drog vi till maxi och sedan for grabbarna till Solvik eller vare nu heter men jag kunde inte följa för min besin skulle inte räcka. Men nu ikväll så ska jag vara med Nour, får väll se vad vi hittar på. Och Jonna saknar jag som fan! Men nu ska jag börja fixa tvätten igen.

Badning på GGodmorgon :)
Vaknade för ett tag sedan och har nu fixat tvätten. Har lovat mamma och pappa att alltid ha städat rum och ta hand om tvätten hela sommaren, annars så ska dom ta min mobil eller min moppe. Fick gratis SMS igår, just därför lovade jag de där. Nu idag så ska jag möta Kevin vid shell sen ska vi pumpa mitt bak däck, sedan far vi två till Gebo och sen ska vi bada. Men Kevin har inte vaknat än, inte så konstigt för vi smsa till halv fem på morgonen. Ska snart börja packa ner alla bad kläder, sedan så ska vi ringa Nour vid fyra när hon slutar jobba. Men en sak är bra, och de är att det är rätt bra väder just nu, hoppas att de håller i sej nu bara. Jaja, men nu ska jag packa.

även om jag inte kan få dej, så kommer jag alltid att finnas här för dej


Hellu, dålig uppdatering som vanligt. Men ja, dom senaste dagarna så har jag varit med Jonna, Nour, PL, Erik, Wille, Fredde och David. Sedan så har jag och Nour även lyckats krocka i varandra. Hon glömmde blinka så jag kom i fullfart i hennes bakkopa så den gick sönder och vi fick inte igång moppen hennes så vi gick ba in i en verksta och fråga om dom kunde kolla vad felet var, så dom fixa de gratis. Sen igår så lyckades David slira ner i ett dike så han fick ett rejält sår på knäet. Nu idag så har jag varit med Ebba och Molly och vi badade i deras pool. Men nu ska jag fixa tvätten innan jag ska vara med älsk.

BILDER

Hellu, nu ska ni få några bidler från skolavslutningen, alla är tagna från Nour. Titta och njut!

        

Okej, nu så. Jag vet inte, men jag tror att ni ska få mer sen. Sedan så när vi börjar om till hösten så ska vi få en kille från boden som heter Viktor som ska börja i våran klass. Han spelar hockey. Mer än så vet jag inte. Men jag hoppas att Nour får börja i våran klass. Sedan så har jag och Jonna satt upp mål, alltså vad vi ska ha för betyg i varje ämne, så nu är jag peppad för nästa betyg alltså! Ska snart gå och duscha hade jag tänkt. Kanske skriver sen. Nour ska ju komma vid fyra och då ska vi väll till Jonna sen. okej, puss.

SOMMARLOVHejsan, nu fick ni en bild från avslutningen i fredags. Men mer kommer förhoppningsvis. Iallafall så vet jag att de var länge sen jag skrev, men min dator är fortfarande cp. Men jag gör mitt bästa. I fredags efter avslutningen for jag och Nour och fikade. Sedan var jag med Nicke och vi for ner till stan med en massa folk. Sedan på kvällen så for jag, Nicke, Timmy, Kimme, Adam, Jeppe, Marcus och Amanda på niernas avslutningsfest nere vid OK backen. Men de sög, jag och Amanda ville strypa alla små fjortisar som skrek och vingla och skulle krama allt och alla. Men sedan när polisen kom så kunde dom helt plöttsligt gå rakt som ingenting och prata i normalt tonläge. Ja, sen så kom polisen fram till oss och bad Nicke hoppa och dom kände att han hade en dricka i väskan men de var bara en vanlig kallesprätt. Sedan kan jag ju tacka Nicke och Kimme, ja ni vet varför. Sen igår var jag med Nicke hela dagen, han sovde hos mej från fredagen till lördagen. Och idag så ska vi fira 17 månader tillsammans. Men nu ska jag svara på alla kommentarer.

DOM SISTA LEKTIORNERNAHejsan, Jo jag vet att de var ett tag sedan jag skrev men det var för att min dator har laggat fast. Säkert nått virus. Kommer snart att frysa ihop antar jag. Iallafall så var inte Jonna på skolan idag, lite tråkigt. Men först så hade vi BiS men vi gjorde inget. Kent och Bosse pratade bara med alla. Vi fick sluta en halv timme före så jag hade alltså 65 minuters rast. Först så var jag med Marcus, sedan Vanessa och efter det satt jag och pratade med Katta och Felicia. 09.35 hade vi NO, vi skulle bara slå in böcker sedan så slutade vi. På Engelskan så såg vi på film. På lunchen så var jag med Nour och sedan gick vi ut med Timmy och Emil, då kom Jeppe och Nicke. Sen så när Nour började så gick jag runt med Nicke och Jeppe. På Svenskan så lekte vi men i slutet så var läraren tvungen att gå så vi fick nån annan och då spårade fan allt. Sen så hade vi bild, eller vi skulle bara hämta våran mapp, så jag slutade 13.00 idag istället för 14.35. Så jag var med Nicke, Jeppe, Timmy och Marcus medans jag väntade på att Nour skulle sluta. När hon väl slutade så drog hon och jag ner till stan. Hittade en jätte snygg klänning åt henne. Men nu ska jag väll läsa lite eller passa på att vara social med alla medans min dator funkar. Men puss puss så länge!


Gårkvällen som spåra ofc


Igår så var jag inte med Jonna och Nour som planerat utan jag var med andra. Kvällen började med att jag for till Nicke där han och Kimme var. Sedan så drog vi till Timmy. Sedan for vi fyra till Rebecca där hon och Janki var. Först så chillade vi. Sen så blandade Janki, Kimme, Timmy och Rebecca ihop en sörja och då spelade vi poker, och den som förlorade fick dricka. Men jag och Nicke vägrade så dom andra körde och jag och Nicke filmade. Ingen spydde iallafall. Sedan så körde jag, Nicke, Timmy och Reb vatten poker. Men Nicke och Timmy ville sedan köra med halv liters muggar så då gick dom till balkongen och körde medans jag och Reb gick och kollade på en film på TV som just hade börjat. Sedan så gick Nicke och Timmy och spydde för dom hade drucki för mycke vatten. Sen när filmen på TVn var slut så for jag och Reb till mej och hämtade kubb och sedan så for vi alla sex till Juni planen och spelade Kubb. Vi körde två seriösa omgångar sedan så spårade den sista. Då var jag i lag med Kimme och Janki och Timmy, Nicke och Reb var i de andra laget. Då började killarna typ gräva ner alla kubbar. Och de var svårt att få ner dom, men vi fick en vinnare tillslut. Sedan så skjutsade jag hem Nicke och Timmy.

HITTADE 100 KR PÅ HEMKÖP <3<3

Ikväll så har jag vari ute med Jonna, Nour, Pontus, Wille och Erik. Har haft så jävla kul. Vi var bland annat på hoppkudden men den var inte uppblåst så då fick vi ideén att gå in på vitbergs badet som inte har öppnat än. Först så gick alla in och skulle just upp för kullen när vi hörde sirener  så då blev alla skitskraja och började springa ner, men när vi sedan lyssnade efter så förstod vi att det bara var en brandbil så alla utom Jonna gick in igen. Jaa, bilderna säger ju allt!!
RSS 2.0