sliten krigare


ego izza
Hejsan, dom senaste dagarna så har jag bland annat badat i älven med Marcus, Flisan och David. Vari på stan med Nour och Amanda h, spela rockband med Jonna, Nour och Amanda h, vari me Marcus och Nicke har sovit här. Just nu så håller jag och brorsan på att gräva på baksidan osv, sedan imorgon kommer kusinerna från trollhättan hit. Så jag vet inte hure kommer att bli med tjej middan som jag, Jonna, Nour och Amanda h ska ha. Vi hade planerat att ha den imorgon, äta ute i ett partytält, vara rätt uppklädda och bara ha en jätte trevlig kväll. Ska fråga mamma och pappa om dom går med på de. Måste snart ut och fortsätta att slita. Allt jag längtar efter är en dusch. Och jag måste ju bli klar eftersom att jag ska hinna vara med Marcus ikväll.

HOME

Hejsan, kom hem igår vid två tiden. Då kom Marcus typ direkt, så jag han inte duscha utan jag var med han till fyra. Sen så for jag till Nour och vi bara skrek och kramade om varandra. Sedan drog vi till Hemköp och då ringde vi även dit Jonna och Amanda h. Sedan for Amanda h och Jonna för dom skulle vara barnvakt så jag och Nour for till henne, men då vare låst så jag vart tvungen att klättra först på en bänk och sen upp på fönster brädet och sedan in genom ett smalt sidofönster medans Nour tryckte upp mina fötter. Sedan så frossade vi två Ben & Jerry's, två chipps paket, en fet fanta, dipp och fyra munkar. Men vi åt typ bara glassen och lite chipps. Ska snart duscha och sedan ner till stan me Amanda h och Nour. Men nu ska ni först få se mina köp från semestern och sedan lite små bilder.


Smink bort tagare, våtservetter, ögonskugga, vattenfast mascara, två smink borstar, en pocket bok ( lipstick jungle ), en acne kräm och en engångs undervatten kamera.


tre par skor, älskar dom!


klicka för förstoring


semester


gröna lund
Hejsan, Ja de var länge sen jag skrev. Har bara skrivit i www.jonnaochizza.blogg.se om mina dagar, men tänkte att nu äre på tiden att uppdatera här. När jag kommer hem ( till helgen eller början av nästa vecka ) så har jag mer än 100 bilder att bjuda på, så de blir en rejäl bildbomb. Är i Enköping just nu, var förbi Stockholm och var på Naturhistoriska riksmuseet. Vi har även vari på bio och sett Harry  Potter och halv blodsprinsen, vari och bada, spelat fotboll med dom vuxna och imorgon pratas de om Gröna Lund. Men jag har vari där eller på Liseberg varje sommar så jag kan Gröna lund utan till. Och jag har hem längtan. Har pratat rätt mycke me min sociala kompis Marcus på denna resa, sedan har jag pratat ut me Jonna och Nour, och även prata me Nicke,  Väni och Timmy snabbt. Och tack alla sociala vänner via sms. Sedan har man vari på två stora godis affärer, och förbi Donken, de som inte finns kvar i Skellefteå. Okej, nu fick ni en uppdatering från mej, så ni vet att jag lever. Skriver när jag är hemma.

gokart

I förrgår och igår så chillade jag på gokart banan med Nicke, Janki, Reb, Marcus, Flisan, Micke, och David. Här får ni några världelösa bilder :
      
Nu idag så ringde Marcus och undra om jag skulle me och bada, men de började ju regna idag så de blev inge av. och jag fick egentligen inte gå ut men jag var med Nicke och Adam endå, men mamma och pappa kom och hämtade mej hos Nicke, jag och pappa kaxa som fan vid bilen medans mamma och Nicke mamma stod och pratade om allt möjligt. Nu ikväll så ska Nicke sova här. Och om nån dag så drar jag till södra Sverige. Och sen ska vi kanske till Norge efter de och pappa lovade Nicke skulle få följa då, så ikväll när Nicke kommer så ska jag berätta den nyheten för honom. Hoppas han blir lika glad som jag är. Och jag vet de var länge sen jag skrev, men de är svårt när min dator är paj igen. Men nu ska jag städa mitt rum, sen ringa Nicke och kolla om han kommer snart.

allti lika sexigt me tuggummi ;*......

crossHejsan! Nu under dagen så for jag och mötte Marcus vid maxi, sen så for vi till han för att Amanda och Jeppe kom och Jeppe skulle köpa Marcus data skärm. Sen så for Amanda och Jeppe och jag och Marcus gick ner och pratade med David och Flisan, och Flisan var rätt bakis, fick även veta att igår efter att jag hade dragit så hade dom farit till hamn för att Flisan skulle pierca fittan, ja ni såg rätt, fittan och naveln och idag hade hon rätt ont så hon gick rätt roligt. Sen så for jag och Marcus till Timmy, vi for ut och körde cross, eller Marcus körde sin moppe, Timmy körde sin cross och jag åkte med Timmy. Fyfan vad kul de är att åka cross alltså! Ja, de är sjuk kul. Först gången jag åkte me han så var jag jätte rädd, men han har ju inga fot pinnar så när han ska stegra och hoppa så är det bara att knipa ihop låren som fan. Men de är värt de! Ja, sedan så for vi till Nicke, men då fick Timmy köra min moppe och jag satt bakanför och Marcus körde sin. Sen gick jag och Nicke och snackade lite. Nu ikväll så ska jag till Marcus tvärt, sen till Nour och sen far vi och chillar bio. Skriver nog inge mer ikväll, utan ni får vänta tills imorgon.

vi glider


I denna bil gled jag, Marcus, David, Stina Lindberg och Flisan runt i igår kväll. Jävligt rolig kväll. Vi for också förbi Boviken men där var det hur jävla tråkigt som hällst så vi for nästan direkt. Så då for vi och gled lite runt stan med dunka dunka musik och alla i bilen skrek och sjöng som bara den.

Nu idag så är planerna att se bio med Nour. Sen nu på dagen så vet jag inte, få se om jag skulle vara med Emil tvärt eller om Nicke skulle komma eller om jag far till Nour. Återkommer sen då.

du var alltHejsan! Kom just hem. Kvällen började med att Marcus kom och hämtade mej, vi for tvärt till han, sen till Timmy, men där var inte ens Timmy. Då for vi till Jeppe, där han Amanda och Timmy var. Sen efter 45 min så for jag och Marcus till Alhem, efter ett tag så kom även Kimme, Nicke och Adam. Sedan så kom Timmy och Jeppe. Så då hängde jag, Timmy, Kimme, Adam, Nicke, Jeppe och marcus på Alhem. Men vid halv tie så for Kimme. Sen vid halv elva for Jeppe, Nicke, Adam och Marcus skjusade. Så jag och Timmy satt och chillade på Alhem. Sen så kom Marcus och skjusade hem mej och Timmy tog Jeppes cykel. Så nu är jag hemma, har pratat med Nour också. Lyssnar just nu på Ismen, men ska snart gå och sova så puss på er!

FESTIVAL DAG 4 & 5
Hejsan, Igår kväll så kom Nicke till mej efter att han hade ätit, sen så drog vi ner till stan för att träffa folk. Jag, Nicke och Alle åkte karusellen som man sitter upp och ner i. Sedan så for jag, Nicke och Timmy och chillade under tunneln innan vi sedan gick tillbaka till alla andra. Sen så vid ett tiden så for jag, Nicke och Timmy till max och åt. Sedan så for jag och Nicke hem till mej tvärt, sen till Alhem och träffade Timmy och sedan tillbaka hem till mej. Nicke sov alltså över hos mej inatt. Och nej vi är inte tillsammans. Sedan nu idag så steg vi upp vid två tiden, for då till Timmy och väckte han. Dunkade musik i Timmys bil innan jag sedan for och träffade Nour. Nu ikväll så får vi väll se hur det blir. Och min dator är nu äntligen lagad men alla bilder är borta men pappa har laddat hem massa Photoshop saker så nu ska jag lära mej det.

FESTIVAL DAG 3Hejsan, kom just hem från en underbar kväll. Denna dag började med att fara till festivalen med Jonna, Erik, Palle, PL, Matte, Fredde och Wille. Sen så vid tre så for jag och Jonna till mej och badade i poolen. Det ar 26 grader. Men sen så gick vi och badade i badkaret med 55 grader varmt vatten. Jätte skönt. Sen på kvällen så blev det ett snabbt besök på akuten pga min rygg, så jag ska äta tre alvedon och ipren per dag. Sen så gjorde jag mej i ordning, for till Nour och vi for till Rasmus, där han, Robin, Jonas, Robert och fyra andra tjejer var. Chillade där till nie innan jag och Nour for till festivalen. Träffade massa trevligt folk. Sen så när vi skulle åka den som går upp och ner så var de tre killar som satte sej vid mej och Nour, killen bredvid mej presenterade sej och sen så trodde han mej inte när jag sa att dynan som man får i magen är aoutomatisk, så då slog vi vad om en puss och jag vann, så vi strulade typ halva åket. Sen så var jag och Nour kvar till ett, då vart vi så hungriga så vi for till max och åt. Så kvällen blev toppen. Håller på med en ny header, medans så får ni leva med denna slarviga som jag bara ska ha för ett tag.
 

FESTIVAL DAG 2fick brillerna av elias, tack gubben. & ett par briller avgör inte om man är fjortis eller inte.

Igår så var jag på stadsfesten. Var där på dagen med Jonna, Simon, Adden och Ferre. Sedan så åt jag på frasses. Drog och va me Nicke ( vänner! ) sen så for jag till Nour och vi drog till festivalen och åkte massa karuseller och fick åka rätt mycke gratis. En kille började pilla mej i håret. Sen så gick vi runt och försökte flirta till oss massa saker från lottstånden. Och sen så stod vi och prata med en kille som jobbade där, då kom en annan som också jobbade där och kramade mej utan anledning, då frågade jag om en slipps, så då fick jag och Nour en, plus en till kram. Sen så drog vi till Hemköp och köppte räkmacker, då körde Marcus förbi när vi satt på kullen så då kom han och pratade med mej medans Nour for hem och hämtade en jacka. Sen när hon kom tillbaka så drog Marcus och då for vi till Jonas, och var med han Rasmus och Robin ett tag.

FESTIVAL DAG 1

Hejsanhoppsan, igår så spenderade jag kvällen med Jonna, Ferre, Adden, Nisse och Simon. Hade jätte kul. Sen så sovde Jonna hos mej. Sen nu idag så for jag och Jonna på festivalen på dagen. Vi gick runt lite. Sen så for hon vid två så då gick jag med Elias och Salsbring. Sedan efter maten så gick jag med killarna. Men jag skjusade också ner Marcus till festivalen. Sen så gick jag med Elias och Salsbring plus tolv andra. Hade hur kul som hällst. For hem vid elva. Åkte en karusell, Salsbrung bjöd så då åkte jag med han, elias och hampe. Det var den som for upp och ner. Hur kul som hällst. Sen nu när jag kom hem så ringde Adden, han är me Ferre. Mycket prat glad kille kan jag ju medela. Men nu ska jag vara social och svara på alla kommentarer.

RSS 2.0