VALBORGS!!!!!
Hejsan :)
Efter skolan så for jag till Nicke och var med han och Jeppe, sedan så drog vi ner till stan och träffade Didde. Sedan vi tre så mötte jag Johanna och var med hon. När vi satt på stadium och pratade så kom Nicke och Jeppe, vi drog ner till älven med Didde. Efter ett tag så kom även Alle. Detta blir ett kort inlägg för jag ska ut nu ikväll och Nicke sover hos mej, så det blir inte mer skrivande. Hoppas ni får en trevlig valbors,
Puss
det är bara coola killar som tar moppen till maxi

Hejsan, först så bjuder jag på en bild från dagens outfit och sedan en bild efter duschningen i morse, bilden som är nedan för kan självklart förstoras genom att klicka på den. Iallafall så steg jag upp tidigt för att duscha. Cyklade till skolan också. Skoldagen började med två timmars matte prov, kan dagen starta bättre ? Iallafall så gick A delen bra men på B delen så var jag så trött så jag orkade inte ens försöka. Sedan hade vi lunch. Vi hade lunch i en timme och 40 minuter så jag och Jonna for till henne och körde moppe ett tag. Efter lunch så skulle vi ha vanlig matte lektion, men vi fick leka istället. Sedan hade vi språk, vi fick tillbaka provet. Fick G, trodde jag skulel kugga så jag är nöjd. Kan bjuda på en bild på Nour också från idag, när hon skulle fjäska för hennes franska lärare genom att ta hennes vagn åt henne ;Sedan så var det Boll i skola på edda, vi hade innebandy och ingen orkade någonting, vi lallade mest på och klagade på att alla övningar var så tråkiga. Sedan så slutade vi halv fyra och då drog jag till älsk. Åt hos honom och såg film, sedan drog vi till mej ett tag och sedan vidare till maxi för att köpa godis och dricka. Med det cyklade vi tillbaka till älsk igen. Vi såg film och sedan drog jag vid halv tie.grillning med girlsen

Hejsan :)

Nu ikväll så blev det att grilla med Nour, Jonna, Emelie och Petra. Jag var förbi Maxi för att köpa marshmallows. Sedan så kom Petra och hennes pappa och hämtade mej halv sju. Vi for till Alhems grill platts och startade en eld. Nour kom sedan, efter henne kom Jonna och sist Emelie. Sedan så grillade vi korv och marshmallows, pratade och hade jätte kul. Sedan så vart det först krig mellan mej och Emelie, vi hällde dricka på varandra och sedan sprutade Nour Ketchup och Senap på henne, haha, kanske inte så kul för Emelie men vi andra fick ett gott skratt! Sedan vid nie drog Petra, sedan Emelie, Jonna, och kvar var jag och Nour som gick till den stora runda gungan och pratade. Sedan så gick jag hem vid halv tie. Har massa bilder att bjuda på.


Det var allt från mej ikväll.
Puss


fortsätt sprida era rykten, ni vet endå ingentingHellu :)

Imorse så började jag med att cykla till skolan så att jag var där halv åtta, för då skulle jag möta Jonna där. Sedan så hade vi Boll i skola och det var basket. Gick inte nå vidare för mej, jag var så okoncentrerad för jag tänkte på massa andra saker i stället för att fokusera. Sedan så hade jag och Jonna egentligen hål för att halva klasse hade NO och resten skulle ha det på torsdag istället. men jag och Jonna fick ha det idag, så vi har sovmorgon på torsdag, så skönt! På NOn så labbade vi. Men man fick ta 10 minuters paus men jag och Jonna ökade det till 20 minuter för vi pratade med Nour och Katta. Sedan så hade vi Engelska och sedan lunch. På lunchen så var det hamburgare och jag och Jonna åt med Katta och Nour. Sedan så var vi med dom hela lunchen. Sedan så på Svenskan så lekte vi bara. Sedan så hade vi bild. När vi sedan slutat halv tre så mötte jag och Jonna Nour för det var nån tjej hon skulle snacka med som kaxade tydligen. Sedan så drog vi snabbt ner till stan och bestämmde att ikväll så blir det grillning, jag, Nour, Jonna, Emelie och Petra. Det ser jag an fram imot! Men nu hinner jag nog svara på kommentarerna innan jag ska ringa upp tjejerna.
Puss


Vi kommer inte med krigHejsan, segt skrivande idag, I know! Men efter skolan så drog jag och Nicke ner på stan med mamma för att anmäla mej till moppe skolan så jag kan ta EU kortet. Och en glad överraskning var att jag såg att Johanna ska ta det samtidigt som jag! Jag vart super glad. Sedan så for jag och Nicke till mej och åt, men när vi skulle till han på kvällen så startade inte moppen, så vi vart tvungen att rulla den hem till honom. Det tog 45 minuter men tack gode gud att det bara är nerförs. Sedan så var vi med Alle och Timmy nu ikväll. Hinner inte svara på några kommentarer utan jag måste fixa Engelska gloserna. Så hoppas du har haft en trevlig kväll.
Puss


NY MOPPE<3HEJ :)

NYA MOPPE PLANER! :
Jag fick igår en ny moppe, och det är en EU så nu måste jag ju ta kortet.Och kortet ska jag ta den 16maj. Så jag måste vänta ännu ett tag tills jag får köra. Men moppen är jätte snygg, men när pappa har fixat min vespa så måste jag köra den igen tyvärr.

Men igår så var jag med nicke, reb, alle, janki, timmy och marcus. Vi var på vb och grillade, sedan så sovde nicke hos mej. men nu ä jag med ebba  så , PUSS

Jag ska inte låta dej trycka ner mej, so fuck uGOD KVÄLL =D

Kom just in. Har varit ute och grillat med Nicke, Jeppe, Alle & Timmy. Först så låg jag och Nicke och halvsov hos honom när sedan Alle ringde och undra om vi skulle med och grilla på VB, så då tvinga jag upp Nicke, sen så drog vi dit. Vi for förbi shell också, för att köpa korv som skulle grillas. Men det var bara Jeppe som åt ;) Iallafall så var vi där till tie, innan alla följde mej och Jeppe hem. Har tvättat bort sminket och ska nu svara på kommentarer innan jag ska fixa matte läxan.
PUSS


tjenaHEJSAN :)

Idag så började jag med att duscha klockan sju på morgonen. Rätt skönt faktiskt, blev pigg och glad. Började 09.10 för att jag inte hade någon NO på morgonen. Men jag tog endå 08.15 bussen till skolan så att jag och Jonna kunde träna till musikuppvärmningen som vi skulle ha idag. Sedan så hade jag iallafall Engelska. Hade fått läxa i tisdags om att skriva om påsken. Jag läste upp min med Mattias och Johan. Sedan så hade vi matte. Vi har börjat med ett nytt kapitel - samband - och hittils så fattar jag iallafall. Men det är ju alltid lätt i början. Och vi fick en läxa, som jag ska ta i tu med efter att jag har skrivit klart. Efter matten så hade vi SO och vi skulle bara plugga till provet som kommer nästa vecka. Sedan efter maten så hade vi gympa. Jag och Jonna körde musikuppvärmningen och Bosse sa att det var på kanten till MVG, så vi fick väll VG+ antar jag. Sedan så hade vi bandy. Kännde ingen pepp alls. Efter att vi slutat för dagen klockan 13.40 så kom Jeppe och Nicke. Dom var med mej tills jag tog 14.15 bussen hem.
Kan ju lägga in en bild på shoppingen från i tisdags :

Två linnen, två par örhängen och en sak som täcker över finnar.

Men nu ikväll så blir det älskling. Tror att vi ska vara med Alle och Jeppe med, vi får väll se vad som händer. Kan bjuda på ett rätt så knasig bild på mej själv. Ena sidan är skit ljus, för att solen lyser från fönstret och andra sidan är mörk. Haha rätt coolt. Alla har ju både en god och en ond sida, så äre va ;)? Men nu blir det läxa och sedan va med folk.
Puss
Jag är elit på att färga hår, så är det baraHejsan söt :)
Idag efter skolan så for jag och Jonna ner till stan. Jag visar mina köp i nästa inlägg som jag skriver. Iallafall så åt jag sedan hos Jonna innan vi sedan började träna på våran musikuppvärmning. Sedan så vid sex tiden så färgade jag Jonnas utväxt blont. Det var jätte snyggt!Har tyvärr inga bilder på resultatet. Men Jonna vart nöjd och det är väll huvudsaken.
Sedan så drog vi ut och cyklade innan jag sedan kom på att vi kunde köpa marshmallows och grilla det. Men vi orkade inte fara och starta en eld så vi for till Ica och köppte ett paket med marshmallows och sedan tre tändare för tie kroner. Så vi eldade marshmallowsarna med tändaren där under :Det är nog bara jag och Jonna som skulle kunna på en sån knäpp sak..
Sedan så tog jag kvart i åtta bussen hem.
Nu ska jag se Andra Avenyn på webben och sedan ska jag fixa SO läxan.
Just ja, kan ju berätta att jag fick VG i förra NO avsnittet Sexualkunskap. Men nu ska jag se Andra Avenyn.
Puss på dej


att blogga är som knark, man blir beroendeHEJSAN :)

Inatt så sov jag jätte dåligt. Senast jag kollade på klockan så var den 03.40 innan jag somnade. Har nog vänt på dygnet rejält. Men jag somnade till sist iallafall.
På skolan hände inte mycket. Vi har bytt grupper på HKn, så jag är med Johan nu.

Tog kvart över ett bussen till vårdcentralen. Nicke mötte upp mej där och sedan så tog jag den tredje och sista sprutan mot livmodercancer. Så då har jag skydd för det. Nicke fick mej att börja skratta medans medlet från sprutan for in i armen. Men han gjorde det omedvetet. Sedan så for vi till Jeppe. Men jag for vid fyra tiden.

Jag har märkt med mej själv att jag är helt Blogg beroende! Har jag inte skrivit ett inlägg på en dag så får jag värsta ångesten och har jag inte varit aktiv på att svara på kommentarer så får jag panik. Det är väll i sånna här situationer som dom flesta brukar ta blogg paous, för att bloggen tar för mycket tid. Och även om det gör det för mej så kan jag inte ta nån paous. Men bloggen är värkligen en del av mej nu!


LOVAD BILDHär är fredagens shopping som jag egentligen skulle lägga in igår. Men eftersom att jag var med älsk hela dagen igår så blev det ändrade planer.
Okej, kanske borde säga Hej till dej först :)
I morse så vaknade jag vid tolv, sedan gick jag upp och satte mej direkt här och svarade på alla underbara komentarer. Efter att jag är klar med detta inlägg så hade jag tänkt ta en dusch och äta frukost, för det har jag inte heller gjort. Och borde tacka er söta läsare för ett besöks rekord i Fredags. Är jätte glad över min statestik just nu. Det går hur bra som hällst, så fortsätt gärna läs min blogg, och våga komentera mera :)!
Men som sakt så väntar dusch och mat nu.
Puss


innan natten slår utGODKVÄLL :)

Denna kväll spenderade jag med älsk och Micke. Jag och älskling for från mej vid fyra tiden. Cyklade ner till honom, lämnade cyklarna hos honom och gick sedan ner till stan. Köppte kläder för 500kr samanlagt ( bilder imorgon ), och sedan köppte jag en räkmacka åt oss var som vi sedan åt på Vintergatans takparkering. Räkmackan blev våran middag. Sedan så vid sju, åtta tiden nån gång så dök Micke upp.

Nu ikväll så ska jag läsa lite skvaller tidningar innan jag somnar. Denna tidning köppte jag för nån dag sedan med älskling.  Så den ska jag läsa nu ikväll.

Sedan så längtar jag så mycket tills pappa har fixat min moppe! Hatar värkligen att cykla och se alla, eller kanske inte alla men dom flesta iallafall har tagit fram sin moppe. Och det är så pinsamt att komma cyklandes medans dom man känner kör moppe. Så min moppe är värkligen efterlängtad!
Men nu ska jag gå och se på TV eller något innan jag kryper till sängs.
Godnatt :)


I stand by youGODMORGON :)

Älsk for hem för ett tag sedan för han skulle tvätta sin jacka. Det var meningen att jag skulle följa men jag var så jävla trött, kunde knappt öpnna ögonen. Men han skulle komma tillbaka hit sen, lovade han. Iallafall så tog vi det väll rätt lungt igår. Vi somnade väll vid 02.00 - 03.00 tiden nån gång.
Idag så har jag inga planer, om nu inte älsk ska komma lite senare. Annars så ska jag städa mitt rum och duscha. Sedan ska jag försäka ägna mej så mycket som möjligt åt bloggen idag. Men lillbrorsan och hans kompisar lånar ju min dator till dersas lan och jag vet inte när idag dom ska sluta lana. Men direkt datorn blir ledig så ska jag skriva, om det finns nått att skriva om. Annars så får jag vara social via kommentarer. Men nu ska jag fortsätta att svara och kolla in andras bloggar.

Pussför att jag älskar dej såGOD KVÄLL :)

Nu ikväll så kom älsk vid sju tiden. Sedan så for vi till Maxi vid halv nie tiden. Vi köppte chips, drick och lite choklad. Sedan så köppte jag en tidning. Ni får bilder imorrn :)
Älskling for snabbt hem men kommer snart tillbaka. Han ska sova här inatt. Älskar värkligen att vakna upp vid hans sida. Det är helt underbart kan jag lova. Den absolut bästa kännslan måste ju vara att vakna upp bredvid personen som man älskar. Iallafall så tror jag nog att vi ska ta det rätt lungt ikväll. Så något mer bloggnade blir det nog inte. Ska försöka blogga imorgon på morron. Tänkte smita upp innan älsk vaknar och duscha och sedan blogga innan jag lägger mej bredvid honom igen. Men vi får väll se vem som vaknar först. Vi brukar faktiskt vakna samtidigt när vi sover hos varandra. Rätt coolt faktiskt. Men nu ska jag svara på dom sista kommentarerna innan jag börja läsa tidningen som jag köppte medans jag väntar på att älsk ska komma.
Vad ska du göra ikväll ?Jag är elit på CSHEJSAN :)

Kan börja berätta om vad som hände igår : Igår så kom Jonna hit och vi for till Maxi. När vi satt och åt slush så kom vi på att vi kan ju fara till Nils, så utan att ringa honom så drog vi dit, och som tur var så var han hemma. Sedan så for vi tre till Tobias. Sedan så cyklade vi fyra från Tobias till Alle. Sedan for vi fem tillbaka till Tobias. Killarna skulle lana på kvällen och jag och Jonna skulle hålla sällskap. Så jag och Jonna for först hem till mej och åt sedan drog vi och köppte godis på maxi. Men vi lämnade godiset hos mej innan vi sedan träffade alla hos Tobias igen. När killarna hade kopplat ihop alla datorer så drog vi till Maxi. Och sedan när killarna hade köppt det dom skulle ha så for vi tillbaka till Tobias och killarna började spela CS och WOW. Jag och Jonna fick möta varandra i CS och jag krossade henne. Så jag hade iallafall kul, haha. Sedan så for jag och Jonna vid halv tie tiden till Morön och träffade Emelie. Henne var vi med till 22.40 innan jag och Jonna sedan cyklade hem till mej. Jonna sovde hos mej.

Nu idag så vaknade vi vid elva och började då se Twilight sedan så ringde vi till Nils och sa att vi skulle komma, men efter att vi hade lakt på så orkade vi inte. Så han satt säkert och väntade ett tag. Gud så dum jag och Jonna kan vara. Jonna for typ nyss så jag har svarat på massa kommentarer.
Ikväll så ska jag nog vara med älsk. Men nu ska jag fortsätta svara på kommentarer.
Puss


nu är det sommar nu är det sol, nu är det ko skit i hagen


GOD MORGON :)


Igår så skrev jag inte för att jag helt enkelt inte orkade. Iallafall så var jag ju med älsk, och vi for först till adam där han, Kimme och Alle var. Sedan så drog vi fem ut och sedan efter ett tag så for jag, Alle och Nicke till Nicke och spelade monopol. Och självklart så gav jag mej inte fören jag hade vunnit och jag och Nicke satt och tjaffsade om fuskeri och Alle bara tittade och skrattade åt oss. Sedan när jag sedan vann - för att killarna gav upp, så drog Alle för att träffa Amanda. Så jag och Nicke tog det lungt och åt det lilla som var kvar utav godiset som vi hade köppt på maxi innan vi drog till Adam. Och självklart så skulle ju killarna typ tagit allt. Men lite lämnade dom iallafall kvar. Det tackar vi för.


Nu på morgon så vaknade jag vid halv elva. Dagens planer är väll bara att vara med Jonna. Men jag vet inte om jag orkar min cykel för jag igår så när jag cyklade så vart jag påmind om varför jag hatar min cykel: växlarna har gått sönder på den trögaste växeln. Kul Kul, men Jonna sa igår att hon kunde komma hit. Men vi får väll se vad som händer. Nu ska jag iallafall duscha och sedan få tag på Jonna.

Vad ska du göra idag :) ?MASSA BILDER, KOLLA IN ALLA :)Hejsan sötis:)


Idag så har jag varit med Ebba och Molly hela dagen. Dom sovde ju som sakt här och när vi såg film så somnade Molly i soffan och jag och Ebba trodde att hon lossades så vi gick och la oss i mitt rum och lät henne vara, men klockan sju på morgonen så vaknade Molly på soffan och kom och la sej bredvid Ebba på madrassen.


Sedan så steg vi upp vid 10, och kollade ut mot ett strålande väder. Det var 18+ i solen, synd bara att det  blåste kallt. Men vi la oss som vanligt på tjejernas garage tak och sola en timme innan vi sedan gick till maxi och köppte slush. Kan lägga in några söta bilder från maxi.


    

Sedan så satt vi mot en vägg och solade ansiktet medans vi smaskade i oss slushen, och det var en massa bilder på det med. Men kan bjuda på några få.

  

Sedan så gick vi till Barnenshus för att vara lite oseriösa, och ja. Nog blev vi det, vi kunde inte hålla oss från att prova masker. Och checka in resultatet.

    

Sedan så vart vi hungriga så vi gick tillbaka till Maxi och köppte kyckling och satte oss i solen och mummsa i oss det.Sedan så gick vi hem.

Kan tala om att idag är det 15 månader mellan mej och älsk.
Så jag ska vara med honom ikväll. Vi ska cykla till maxi och köpa godis sedan fara till honom. Detta blir min första riktiga cykel tur i år. Har lånas Nicke några gånger men det räknas inte haha.
Men nu ska jag kolla om maten är färdig.
Vad ska du göra idag ?


vi är inte lika tjocka som maten vi äterHejsan :)

Som du ser på bilden så har jag, Ebba och Molly legat på deras garage tak och pressat i solen hela dagen. Det var så himmla vamt och skönt i dag så man kunde ju inte låta bli. Sedan så har vi varit förbi maxi för att köpa tre chips påsar, grädde och jordgubbar.

 

Sedan när vi hade tänkt börja mummsa i oss det så fick man ett SMS av Kevin där han berättade att han och Gustav ( Gbo ) var på MB och sökte lek kamrater och eftersom att jag är så snäll så for jag och tjejerna tillbaka till maxi för att sedan söka upp grabbarna. Vi gick mest runt, men när vi sedan kom till mej så skickade jag halverst ut dom. Finns inget att göra hos mej så. Sedan efter tie minuter så fick jag ännu ett SMS av Kevin där han berättade att dom var vilse. Duktigt grabbar, men dom fick sej till slut hem, så jag slapp få dåligt samvete.  Sedan så har vi tjejer tagit en massa bilder som kommer att komma upp i dom flesta inlägg framöver. Tjejerna ska sova här så mer bilder blir det väll även ikväll. Men nu ska vi fortsätta redigera.
Puss på dej ;*


från botten enda upp till toppenHellu :)

Inatt så fick jag ett samtal från dolt nummer så innan jag svarade så fattade jag att det skulle vara nån som skulle skoja. När personen just hade börjat sin mening så avbröt jag och sa : Hej Gustav.
Fattade direkt att det var han, men han fattade inte hur och vart chockad och sa till Erik : Izza fattade direkt att det var jag.
Det enda jag då tänkte var : inte så svårt.
För han och Kevin brukade ringa mej på helgerna i sjuan på morgonen när dom hade nå hockey grej.

Iallafall så vaknade jag av Zorro som vanligt, som anföll mej med sin glada viftande svans. Han väckte mej vid halv elva tiden. Sedan så har jag då suttit och läst tills nu. Idag så ska jag duscha och sedan bara läsa. Har fått 500kr av mina kusiner och imorgon så kommer farmor och farfar. Men ska vänta tills den 20 april innan jag far till stan. Ska då dit med Jonna för då har båda fått sin månadspeng. Måste köpa bikini underdel till Bikinin som jag köppa på Åhlens och sedan ska jag köpa en ny BH bikini för den som jag har just nu är på tok för liten. Så ska köpa en vanlig brun BH bikini från H&M. Sedan så får jag väll se vad jag hittar. Borde köpa nya svarta strumpbyxer för Zorro har lyckats klösa hål på alla mina svarta.  Känner mej så risig idag. Sitter här med pyjamas och håret sitter fast i en tjorvig knut och glömde tvätta bort sminket igår så det gjorde jag nu i morse istället. Men jaja, skriver väll kanske senare ikväll om nått kul då har hänt.


today im yours, but tomorrow is it too lateHEJSAN :)

Kom just hem från Jonna. På skolan så slutade vi efter lunch så jag och Jonna for först ner till stan för att träffa Johanna och sedan så träffade jag Alle, Reb & Janki och pratade med dom. Hos Jonna så tränade vi på musikuppvärmningen. Vi ska sätta den! Förra gången fick vi VG+ så nu sattsar vi på MVG. Sedan så tog jag kvart över två bussen hem.

Igår så var jag med Nicke och köppte tre tidningar så jag har mycket att läsa nu under lovet och plus så har jag ju boken som jag ska läsa. Ikväll så ska Nicke komma igen. Sedan så har jag inte så mycekt mer planer. Är glad för att lovet äntligen är här och att man inte börja om fören nästa måndag. Jätte skönt!
Men nu ska jag läsa.


Jag är 15 år och gör vad jag villGrattis till mej idag, som fyller 15! :)

Igår så han jag inte skriva men min gårdag såg ut så här :
Jag for till Nils vid sex tiden, sedan så gick vi ner till busshållsplattsen vid gamla ÖB. Vi hoppade på skelleftehamns bussen där Jonna satt. Då for vi till Ursviken, mötte upp Kevin och gick till macken och hyrde film. Vi hyrde en skräckis. Sedan på vägen hem till Kevin så träffade jag Alle, pratade med han innan vi fortsatte gå. Sedan så vart det lite bråk om plattserna i sängen och när alla låg inklämmda så började vi se filmen. Det enda som hände var att en kille gick runt och dödade allt han såg. Mitt i filmen så tog vi paus, gick ner och letade efter godis men det fanns inte så Kevin bad sin mamma på skoj att fara och köpa. Sedan så fortsatte vi att se, och sedan efter ett tag så kom hans mamma med två kassar med Chips, godis och dricka! Inte dåligt. Sedan när filmen var slut så vart det bråk om sängen igen. Men efter ett tag så drog vi ut och det blev snöbollskrig såklart. Jag och Jonna ville ner till Kanotudden för minnens skull.. Där så träffade jag även Micke. Sedan så satt jag, Jonna och Nils i en timme vid en busshållsplatts och väntade på bussen. Sedan när den väl kom så följde jag och Jonna med Nils och sedan gick vi hem till mej och såg Twilight. Jonna hade inte sett den så såklart vart vi tvugna att se den. Vi kom hem vid tolv och gick och la oss efter filmen.
Nu imorse så vaknade vi av att vi blev anfallna av Zorro. Sedan har vi inte gjort så mycket. Ebba kom över med en present till mej och alla gäster kommer vid tre. Nicke ska komma ikväll. Men nu ska jag svara på massa kommentarer innan jag ska läsa.


Du har inte alla indianer i kanoten

HEJ :)
Orkade värkligen inte platta håret i morse så mina lockar fick andas fritt idag. Dagen började med språk, vi hade förhör på gloserna, det gick välldigt bra. Sedan så hade vi ingen Svenska, utan hade kill och tjej grupp. Vi pratade om kärlek osv. Inte så kul som det var förut. Sedan så hade vi Kemi. På lunchen så hände det väll inte så mycket, jag och Jonna gick ner till viking och köppte lite godis. Sedan började matten och Pekka skulle vara vikarie där med. Så jag, Jonna, Kevin, Albin och Nils gick ut och jobbade. Jag, Kevin och Albin började kludda ner varandras räknehäften. Sedan så skrev Kevin sitt namn på mina byxer så jag skrev mitt på hans tshirt. Efter den oseriösa matten så hade vi musik, vi fick tre papper som vi skulle plugga på, för vi har prov på onsdag. Så jag ska värkligen plugga till detta prov! Sedan så hade vi syslöjd. När vi sedan slutade 14.10 så for jag och Jonna ner till stan och satt och pratade. Sedan tog jag 14.45 bussen hem. När jag kom hem så städade jag rummet och tänkte nu börja förtsätta läsa min älskade favorit bok. Sedan ikväll så ska jag troligen vara med Vanessa. Men nu ska jag som sakt läsa.


Du får inte vända så fort vägen har blivit brantUngefär så här känner jag mej just nu ^

Godkväll alla sötnosar :)
Ikväll så har jag pluggat tyska, lyckades plugga in 18 gloser på en kvart, plus att man skulle kunna die,das och der före. Så nog har jag varit duktig. Sedan så har jag läst såklart. Kan inte sluta läsa boken, älskar den! Jag har också hunnit duscha och tvätta bort all smink. Detta blir ett kort inlägg för jag ska läsa innan jag ska sova. Och jag ska packa ner alla skolböcker till imorgon. Kanske lägga fram kläder också tills imorgon. För det tar ca 20 minuter för mej att välja vad jag ska ha på mej. Men det känns som om jag går runt med ett antal plagg hela tiden. Att man typ aldrig har nått nytt. Så jag hoppas att jag får mycket pengar när jag fyller år så att jag kan förnya min tråkiga garderob.
Imorgon så hoppas jag på att jag kan vara med min älskade och saknade Vanessa. Var ett bra tag sedan jag var med henne. Pratade nyss med älsk i telefonen, men det gav inte så mycket för jag är så osocial i telefonen när jag samtidigt ska skriva eller läsa nått på datorn. Men nu måste jag fortsätta att läsa, även fast man har sett filmen så är boken endå spännande, och hittils har boken varit så mycket bättre än filmen för i boken får man som veta mer hur dom känner och tänker. Så boken är betydligt bättre. Men nu ska jag läsa.
 
han är snyggsnyggsnygg ;*


RSS 2.0