vad kvällen bjöd på

som sakt så for jag och molly på maxi och handlade. det var jätte jobbigt att bära hem allt kan jag lova.efter vi ätit glassen och coctailen så ringde vi ebba. vid åtta så satte vi oss vid tvn och kollade på idol. Jag fattar inte att vissa som sjunger så dåligt ens får tanken att söka. Jag vet ju att vissa slår vad med sina kompisar men inte alla och dom som inte gör det, ja jag skämms ju nästan för dom och dom som käftar mot domarna, visst är det kul men jag skulle inte ha gjort det själv. men dom gör det bara mer underhållande för oss. men jag tycker att dom nya domarna inte alls är lika roliga, kanske bättre för dom som söker, men inte för dom som tittar inte alls lika underhållande tycker jag. ringde nyss Johanna och vi pratade om att fara till hamn på lördag och typ grilla eller nått me folk. Nicke fyller ju år då men han ska till gummark så.
Hon tyckte att vi skulle göra de so lets go for it:)!  sitter just nu och nöter låten Beautiful med christina aguilera, ska få in texten i huvet, ska ju ha den på fredag till sången. pappa skulle dra ut texten för sång läraren sa att kopiatorn är trasig.
Just nu så dampar msn, loggades ut bara sådär sen står det att det är nått fel ;S
snart så måste jag gå och träna på SOn och engelskan. MVG here i come you know:) idag på matten så orkade inte jag och Jonna räkna och eftersom att vi hade handboll så gick hon igenom reglerna med mej hela lektionen men i slutet så skrattade vi och babblade på om allt möjligt. Jag hatar geometri!! det är kul när man fattar men näe, siffrorna vill inte in i huvvet på mej. vi håller på med boken om mej på svenskan när man ska berätta om sej själv. tydligen så var jag busig och gillade att rita på saker och jag var också påhittig haha. sen har mamma berättat att när vi bodde på A-torp så bodde vi i en lägenhet med sopinkasst och så brukade jag slänga mina skor där eller en utav dom. och att vi flyttade till mb i december 99 så jag har kännt ebba och molly sen jag var fem, och när jag var fem så träffade jag felicia. kännt dom alltså i nio år:) men nu så ska jag gå och plugga. puss:)

 
 

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0